• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yok canım hiç izlemedim ama methini çok duydum (özellikle Oğuz Atay alıntıları)
Türk dizi kültürüm hiç yok bi Leyla ile Mecnun çok izledim
Poyrazcim karayelim orijinal bi dizi canım öneririm dizi ararsan izle derim . aynen oğuz Atay çok gündemde dizide

Hepimiz aynı anda başlamak yerine Aralık sonuna kadar bitirmek üzerine plan yapsak olmaz mı?
Birkaç kişi varız, herkes uyması mümkün değil sonuçta. Ki bu ay okunması gereken başka kitaplar da var. Uygun olan başlasın Aralık sonunda da kitabın analizini yapalım.
Evet mantıklı hatunun hali başka. Evlilik sana yaradı Kuzum ;)

Günde 70 sayfa okusaniz 10 günde biter yani benim hedefim kendimi sıkmadan bu şekilde:)

Çok mantıklı bir yaklaşım yalnız, bunu ilke edineceğim kendime bu kitapta :deli:

Evet mantıklı hatunun hali başka. Evlilik sana yaradı Kuzum :KK66:

Dün de Asmu evlilik hiç yaramadı sana diyordu, gün gün akıl durumum değişiyor demek :KK70:

Yaz kızım Melahat, bu işin sonu beraat

Haydi bakalım. Tutunamayanlar'ı birlikte okumak isteyenler listesi.
1- K KenyaliZehra (okurken sonuncu olacağım bari bu listenin başında olayım. :KK67:)
2- OKYANUSYAA OKYANUSYAA
3- Y yesil_zeytin_
4- minerva1988 minerva1988
5- @Cicoretti
6- xyzt-5544 xyzt-5544
7- SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim

Ben izliyorum Poyrazcım Karayel'i... Eskisi gibi Poyraz'a hayran olmasam da...:KK51:
minerva1988 minerva1988 inan seni etiketleyecektim. Kızar mısın diye çekindim. Zira bugün seni çok etiketledim. :oops:
Sen beni hep etiketle :)) ben memnun olurum. evet 1 . sezonda poyraz çok farklıydi . türk dizilerinin süresi azaltılsa bozulmayacaklar

Ozaman ben an itibariyle elimdeki Henri Chariere-Kelebek i bırakıp
Tutunamayanlara başlıyorum eğer aralık sonuna kadar bitirme kararı kesinleşirse :)
cünkü daha etiketlenip okumaya dalan burda olmayan kızçeler var :)

ah ah evlenmeden söylemiydin sen. cin gibiydin cin. dün o yemekleri yapmaycaktın :işsiz:
bunu diyorsan, bugündü o.

Çok mantıklı bir yaklaşım yalnız, bunu ilke edineceğim kendime bu kitapta :deli:

Dün de Asmu evlilik hiç yaramadı sana diyordu, gün gün akıl durumum değişiyor demek :KK70:
ben ediniyorum da ne oluyor?
günde 50 sayfa okuma sözü vermiştim bir zamanlar...:kızgın:

Kitabı aslında almak isterdim ama yeni bi sürü aldım puff nasıl yapsam ki. tutunamayanlara tutunmak istiyorum

Back