• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merakli Minigi bende duydum arastirmak uzere not almistim hatta
. ben suan adim adim seti aliyorum.
Bu dergiyide digerinide arkadaslarim hazirliyor;) icinde gecen her ismi taniyorum yani.olumsuz yani tubitak yayini oldugu icin cok cok ogretici olmasina ragmen cok teferruatli.
Ama mutlaka al bebise 3+yas ama icindeki oyunlar cocuklarin ilgisini cekiyor.resimlerde oyle.

M maviduvar1 guzel gunlerde oku :KK200::KK200:
Ince memed serisini tek tek mi aldin set mi?
Bende hesap kesimi bekliyorum sepette tutuyorum suan.

Kitap aski boyle demek evde okuncak varken surekli almak istemek :nazar:koklamak hep koklamak:KK200:
Tek aldım canım ya. Diğerlerini de ekledim. Öteki ay alacağım. Nasılsa Şubat'ta okumaya başlayacağız. Ocak'ta alırım. Bir aksilik olmazsa. Ortak kitabı da alırım o zaman.
Yavvvv biz bu kitapların hangisini ne zaman okuyacağız :işsiz:

O meraklı miniği ben de hep aldım. Sürekli okudum. Ama oğlum şimdi okumak istemiyor. Testlerdeki soruları ben okusam o çözse süper olacak aslında onun açısından.

Canım dün gece bitirdim kitabı. Çok severek okudum absürt tarzı seviyorsan hoşuna gider diye düşünüyorum. Murat Menteş in tarzına ucundan benzetebilirim sanırım.
Evet severim. Teşekkür ederim :KK200: iş yerinde kütüphane de görmüştüm. Okurum bir ara:KK49:

Tek aldım canım ya. Diğerlerini de ekledim. Öteki ay alacağım. Nasılsa Şubat'ta okumaya başlayacağız. Ocak'ta alırım. Bir aksilik olmazsa. Ortak kitabı da alırım o zaman.
Yavvvv biz bu kitapların hangisini ne zaman okuyacağız :işsiz:

O meraklı miniği ben de hep aldım. Sürekli okudum. Ama oğlum şimdi okumak istemiyor. Testlerdeki soruları ben okusam o çözse süper olacak aslında onun açısından.
Evet daha var nasilsa.
Umarim okuyabiliriz :KK48: zaman yetiremiyor insan bazen.
Merakli Minigi bende inceleyip alayim gerci daha 1 senesi var rahat ama sence bikti mi oglun?:KK51: boyle birsey gozlemlendin mi ?

Bu dergiyide digerinide arkadaslarim hazirliyor:KK66: icinde gecen her ismi taniyorum yani.olumsuz yani tubitak yayini oldugu icin cok cok ogretici olmasina ragmen cok teferruatli.
Ama mutlaka al bebise 3+yas ama icindeki oyunlar cocuklarin ilgisini cekiyor.resimlerde oyle.
Benimde lise arkadasim calisiyordu Tubitak'da . iceriginden kalitesinden suphem yok acikcasi. fiyati desen cok makul.oglum suan 13 aylik. simdiden kitaplari dolu.
Tek dusuncem suan erken olur mu

DonukPudra DonukPudra Aslında ben de bundan şüpheleniyorum.
Mesleğimi biliyorsun. Aslında eve hiç iş getirmem. Ama oğlum 5 yaşında iken önemli bir sınav hazırlanıyordum. O uyuduktan Sonra evde ders çalışırdım. 8 ay günde 4 saat uykuyla yaşadım. Zombi gibi olmuştum.
Onun yanında çalışmasam da patlamaya hazır bomba gibiydim. Ben bundan olumsuz etkilendiğini düşünüyorum.
Meraklı mşnşk bıkkınlık yapmış mıdır hiç düşünmedim açıkcası

hergün italya büyükelçiliğinin binasıyla bahcesıyle havuzuyla bakışıyoruz:))
bulvarda biliyosundur gerçi...
torpil geçmedim.sana başka yer yakıştıramadım diyelim..
en mutlu olacağın yer orası

Çok sağ ol canım benim, güzel yüreğine sağlık. :KK200: Evet biliyorum orayı, kapısından çalışan olarak çıkmak bir zamanlar hayalimdi. Belki gerçek olur. :dua:

DonukPudra DonukPudra Aslında ben de bundan şüpheleniyorum.
Mesleğimi biliyorsun. Aslında eve hiç iş getirmem. Ama oğlum 5 yaşında iken önemli bir sınav hazırlanıyordum. O uyuduktan Sonra evde ders çalışırdım. 8 ay günde 4 saat uykuyla yaşadım. Zombi gibi olmuştum.
Onun yanında çalışmasam da patlamaya hazır bomba gibiydim. Ben bundan olumsuz etkilendiğini düşünüyorum.
Meraklı mşnşk bıkkınlık yapmış mıdır hiç düşünmedim açıkcası
Evet o donemki stresini bununla bagdastirip kodlamis olabilir.sadece dergi icin demedim. herseyin fazlasi zarar deniyor ya kendime de pay cikariyorum simdi ogluma cok kitap aldim hepsini incelettirip okuyorum ama ilerde birikip dozu fazla gelip bikkinlik olur mu ? bu acidan da kendi endisemden kaynakli da yazdim.

Yavuuuzzzz :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Benim acilen Leyla ile Mecnun izlemem lazım, İsmail Abiyi de çok özledim :KK14: Hasretimden üzüme düşecem neredeyse :eğlence:
Üzüme düşelim ama sakız çiğnemeyelim :dondurma:
Ay yavuzcuğum beni neden sevmedin demişti içimi yakmıştı

Olmaz hep birlikte @Filozof_Prenses @cesmi_naz :)
hem benim de elimde kitap var
birde 10 güne başlarsak aralık 15 falan oluyor.
ocaka kadar bitiririz değil mi çünkü sonra kumarbaz ve ince memed var ya
Kumarbaz değil budala canım :rolleyes:

Poyrazcim karayelim orijinal bi dizi canım öneririm dizi ararsan izle derim . aynen oğuz Atay çok gündemde dizide

O kadar çok takip ettiğimiz dizi var ki ne zaman sıra gelir hiç bilmiyorum canım
Tutunamayanlar başka türlü bitmez ama, 70 sayfa iyidir o kadar zorlamaz da umarım :dua:
Ben nerden gaza geldim bu kitabı okumak için yaa :lülülü:
Ortak okuma zamanı oyunbozanlık edip okumadınız tabi ondan :KK8:

Çok sağ ol canım benim, güzel yüreğine sağlık. :KK200: Evet biliyorum orayı, kapısından çalışan olarak çıkmak bir zamanlar hayalimdi. Belki gerçek olur. :dua:
Canım gizim ya nasıl da yakışır sana :KK200:

Evet o donemki stresini bununla bagdastirip kodlamis olabilir.sadece dergi icin demedim. herseyin fazlasi zarar deniyor ya kendime de pay cikariyorum simdi ogluma cok kitap aldim hepsini incelettirip okuyorum ama ilerde birikip dozu fazla gelip bikkinlik olur mu ? bu acidan da kendi endisemden kaynakli da yazdim.
Ben bu yazdığım durumu hep düşünüyorum. Benim yüzümden mi oldu acaba diye. Elimden geleni yaptım o etkilenmesin diye ama sanırım pek başarılı olamadım

Fazla üstüne gidince ya da Abartınca da bıkkınlık yapabilir. Dikkatli olmanı öneririm naçizane

Back