- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
Canim bilim cocuk mu merakli minik dergisi mi hayirlayamadim.cocuklara sesleri ogretmek icin muhtemelen.suan yanimda yok.yarin net bakayim hangi sayiAaa nasıl uygulama o? Bana da göstersene ben de yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bilim cocuk mu merakli minik dergisi mi hayirlayamadim.cocuklara sesleri ogretmek icin muhtemelen.suan yanimda yok.yarin net bakayim hangi sayiAaa nasıl uygulama o? Bana da göstersene ben de yapayım
Canim bilim cocuk mu merakli minik dergisi mi hayirlayamadim.cocuklara sesleri ogretmek icin muhtemelen.suan yanimda yok.yarin net bakayim hangi sayi
Canım dün gece bitirdim kitabı. Çok severek okudum absürt tarzı seviyorsan hoşuna gider diye düşünüyorum. Murat Menteş in tarzına ucundan benzetebilirim sanırım._Lavin_ galiz kahramanı bende var. Ama ismi hiç içime sinmedi. Bitince yorumlar mısın.
İyiyim canım okul ev bebiş uğraşıyorum işte.çok şükür cnm iyiyim iş güç koşturmaca sen nasılsınn
Bu dergiyide digerinide arkadaslarim hazirliyor icinde gecen her ismi taniyorum yani.olumsuz yani tubitak yayini oldugu icin cok cok ogretici olmasina ragmen cok teferruatli.Merakli Minigi bende duydum arastirmak uzere not almistim hatta
. ben suan adim adim seti aliyorum.
Tek aldım canım ya. Diğerlerini de ekledim. Öteki ay alacağım. Nasılsa Şubat'ta okumaya başlayacağız. Ocak'ta alırım. Bir aksilik olmazsa. Ortak kitabı da alırım o zaman.M maviduvar1 guzel gunlerde oku
Ince memed serisini tek tek mi aldin set mi?
Bende hesap kesimi bekliyorum sepette tutuyorum suan.
Kitap aski boyle demek evde okuncak varken surekli almak istemek koklamak hep koklamak
Evet severim. Teşekkür ederim iş yerinde kütüphane de görmüştüm. Okurum bir araCanım dün gece bitirdim kitabı. Çok severek okudum absürt tarzı seviyorsan hoşuna gider diye düşünüyorum. Murat Menteş in tarzına ucundan benzetebilirim sanırım.
Evet daha var nasilsa.Tek aldım canım ya. Diğerlerini de ekledim. Öteki ay alacağım. Nasılsa Şubat'ta okumaya başlayacağız. Ocak'ta alırım. Bir aksilik olmazsa. Ortak kitabı da alırım o zaman.
Yavvvv biz bu kitapların hangisini ne zaman okuyacağız
O meraklı miniği ben de hep aldım. Sürekli okudum. Ama oğlum şimdi okumak istemiyor. Testlerdeki soruları ben okusam o çözse süper olacak aslında onun açısından.
Benimde lise arkadasim calisiyordu Tubitak'da . iceriginden kalitesinden suphem yok acikcasi. fiyati desen cok makul.oglum suan 13 aylik. simdiden kitaplari dolu.Bu dergiyide digerinide arkadaslarim hazirliyor icinde gecen her ismi taniyorum yani.olumsuz yani tubitak yayini oldugu icin cok cok ogretici olmasina ragmen cok teferruatli.
Ama mutlaka al bebise 3+yas ama icindeki oyunlar cocuklarin ilgisini cekiyor.resimlerde oyle.
Kitap yurdunda var.Ince memedin serisi vardi bulamadim her yeri aradim
hergün italya büyükelçiliğinin binasıyla bahcesıyle havuzuyla bakışıyoruz:))
bulvarda biliyosundur gerçi...
torpil geçmedim.sana başka yer yakıştıramadım diyelim..
en mutlu olacağın yer orası
Evet o donemki stresini bununla bagdastirip kodlamis olabilir.sadece dergi icin demedim. herseyin fazlasi zarar deniyor ya kendime de pay cikariyorum simdi ogluma cok kitap aldim hepsini incelettirip okuyorum ama ilerde birikip dozu fazla gelip bikkinlik olur mu ? bu acidan da kendi endisemden kaynakli da yazdim.DonukPudra Aslında ben de bundan şüpheleniyorum.
Mesleğimi biliyorsun. Aslında eve hiç iş getirmem. Ama oğlum 5 yaşında iken önemli bir sınav hazırlanıyordum. O uyuduktan Sonra evde ders çalışırdım. 8 ay günde 4 saat uykuyla yaşadım. Zombi gibi olmuştum.
Onun yanında çalışmasam da patlamaya hazır bomba gibiydim. Ben bundan olumsuz etkilendiğini düşünüyorum.
Meraklı mşnşk bıkkınlık yapmış mıdır hiç düşünmedim açıkcası
Üzüme düşelim ama sakız çiğnemeyelimYavuuuzzzz
Benim acilen Leyla ile Mecnun izlemem lazım, İsmail Abiyi de çok özledim Hasretimden üzüme düşecem neredeyse
Kumarbaz değil budala canımOlmaz hep birlikte @Filozof_Prenses @cesmi_naz :)
hem benim de elimde kitap var
birde 10 güne başlarsak aralık 15 falan oluyor.
ocaka kadar bitiririz değil mi çünkü sonra kumarbaz ve ince memed var ya
Poyrazcim karayelim orijinal bi dizi canım öneririm dizi ararsan izle derim . aynen oğuz Atay çok gündemde dizide
Ortak okuma zamanı oyunbozanlık edip okumadınız tabi ondanTutunamayanlar başka türlü bitmez ama, 70 sayfa iyidir o kadar zorlamaz da umarım
Ben nerden gaza geldim bu kitabı okumak için yaa
Canım gizim ya nasıl da yakışır sanaÇok sağ ol canım benim, güzel yüreğine sağlık. Evet biliyorum orayı, kapısından çalışan olarak çıkmak bir zamanlar hayalimdi. Belki gerçek olur.
Yok tatlim bende vardi evde her yeri aradim bulamadim tasininca kayip mi ettim acaba yine alcam mecbur okumak icin daha once okumustum tekrar sizinle birlikte okumak harika olucakKitap yurdunda var.
Ben bu yazdığım durumu hep düşünüyorum. Benim yüzümden mi oldu acaba diye. Elimden geleni yaptım o etkilenmesin diye ama sanırım pek başarılı olamadımEvet o donemki stresini bununla bagdastirip kodlamis olabilir.sadece dergi icin demedim. herseyin fazlasi zarar deniyor ya kendime de pay cikariyorum simdi ogluma cok kitap aldim hepsini incelettirip okuyorum ama ilerde birikip dozu fazla gelip bikkinlik olur mu ? bu acidan da kendi endisemden kaynakli da yazdim.