• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yok canım aynı nıcklı biri var. benim ilk gebelik...

teşekkür ederim..
burdaki herkesi az çok tanıyorum.
şu aralar y.lisanstan dolayı yazamıyorum.. asmucum ondan görmedin canım beni.yoksa okuyorum.
asmu sen çok tatlı biriyle evlenecksin böyle yakışıklı falan.kalbın çok temiz.kendinde çok güzelsin.
filo sende hıc kötü insanla karşılaşmayacaksın.. ne bilim öyle hissediyorum.çünkü sen başkasına kötülük düşünemiyorsun o yüzden .
burdaki kimse için kötü hiçbirşey hissetmiyorum,aslına bakarsanız.
giz vardı sanırım.onunda hep İtalyan büyükelçiliğinde çalışacağını falan düşünüyorum.(tam karşımdada:)
ay bende koca karılar gibi oldum..
lolisin bebişi mirayın ayrı yeri var:)onu çok seviyorum..

bide kızlar ben bebişimi mavi gözlü sarı saçlı görüyorum hep yaaa...
bakalım tutacak mı.
bi 5,5 ay sonra yazarım buraya:)

Hayırlısıyla kucağına al canım bebişini. :anne: çocuk sesleriyle doluyor konumuz ne güzel. :KK37:
Oyy hislerin bana baya torpil geçmiş, keşke öyle bir şey olsa, elçiliği geçtim, güzel bir işim olsun artık, çok aşırı istiyorum. :dua:

Hayırlısıyla kucağına al canım bebişini. :anne: çocuk sesleriyle doluyor konumuz ne güzel. :KK37:
Oyy hislerin bana baya torpil geçmiş, keşke öyle bir şey olsa, elçiliği geçtim, güzel bir işim olsun artık, çok aşırı istiyorum. :dua:
hergün italya büyükelçiliğinin binasıyla bahcesıyle havuzuyla bakışıyoruz:))
bulvarda biliyosundur gerçi...
torpil geçmedim.sana başka yer yakıştıramadım diyelim..
en mutlu olacağın yer orası

Ne konusmussunuz yahu :KK53::KK53:

Sirf ben yokum diye:lülülü:

Tutunamayanlar bende okucam ama yakin zamanda dusunmuyorum.
Icsellestirip gidiyordum nedense sinava hazirlanirken pat diye uzaklasmistim ;test cozmekten:KK43:

Ayni seyi yapmamak adina zihnimin sakin evresine sakliyorum o zaman okuyacagim.

Son düzenleme:
A aydogdu06 canım çok teşekkürler, biz de seni çok seviyoruz:KK36::KK36::KK36:
Merhaba kızlar
Dün kitabımı bitirdiğimden beri yeni kitaba başlamadım. Tembellik yapıyorum.

Ben de kızım kitapları sevsin istiyorum ama tabi hayaller hayatlar durumu olmaz inşallah.
Kızım için Tübitak ın Meraklı Minik ve Bilim Çocuk dergilerine abone oldum. Sırasıyla +3 ve +7 yaşa uygun. Arşiv yapıyorum.
Melinda inşallah sağlıakla kavuş kızına sen de @_meLinDa_
inşallah sever canım senin eşin de okuyordu yanlış hatırlamıyosam
ikinizden de gördüğü için bence sever
bu arada miray Meraklı Minik ve Bilim Çocuk dergilerine bayılır
sağ olsun A aydogdu06 tanıştırdı bizi o dergilerle, şimdi her ay alıyoruz

@_Lavin_ galiz kahramanı bende var. Ama ismi hiç içime sinmedi. Bitince yorumlar mısın.
bence isme aldanma, okumalısın:süslü:

Aralik sonu guzel bi tarih ama ben verdigim uzun aradan sonra istedigim ivmeyi kazanamadim bir de kitabi alicam kargo suresi filan derken kitap bitmeden aralik bitebilir. @cesmi_naz aklinla bin yasa. kitabimi da is yerinde unutmusum gicik oldum

A aydogdu06 canım çok teşekkürler, biz de seni çok seviyoruz:KK36::KK36::KK36:
inşallah sever canım senin eşin de okuyordu yanlış hatırlamıyosam
ikinizden de gördüğü için bence sever
bu arada miray Meraklı Minik ve Bilim Çocuk dergilerine bayılır
sağ olsun A aydogdu06 tanıştırdı bizi o dergilerle, şimdi her ay alıyoruz

bence isme aldanma, okumalısın:süslü:
Cok guzel o dergiler... simdiden biriktiriyorum bebise. Bu ay merakli minik pazara gidiyor;) bir onceki sayida ensturmanlarin tanitildigi sayi daha dogrusu,google playerdan uygulama yapmis m.minik ensturmanin ustune tlf tutuyosun o ensturman caliyor...yaptiniz mi miray la cok eglenceli...

Cok guzel o dergiler... simdiden biriktiriyorum bebise. Bu ay merakli minik pazara gidiyor:KK66: bir onceki sayida ensturmanlarin tanitildigi sayi daha dogrusu,google playerdan uygulama yapmis m.minik ensturmanin ustune tlf tutuyosun o ensturman caliyor...yaptiniz mi miray la cok eglenceli...

Aaa nasıl uygulama o? Bana da göstersene ben de yapayım

Back