- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
yok yeni başladım....Ne güzel, yüksek lisans yapıyorsun bir de... Bebek gelene kadar biter mi?
Sağlıkla kucağına almanı dilerim.
annem kızıyor 3 yıl oturdun sonra hem bebiş hem y.lisans yapıyorsun dıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yeni başladım....Ne güzel, yüksek lisans yapıyorsun bir de... Bebek gelene kadar biter mi?
filoo o kadar sey yazdım neden yorum yazmıyorsun:))Ne güzel, yüksek lisans yapıyorsun bir de... Bebek gelene kadar biter mi?
Sağlık olsun. Bitirirsin inşallahyok yeni başladım....
annem kızıyor 3 yıl oturdun sonra hem bebiş hem y.lisans yapıyorsun dıyo
yok canım aynı nıcklı biri var. benim ilk gebelik...
teşekkür ederim..
burdaki herkesi az çok tanıyorum.
şu aralar y.lisanstan dolayı yazamıyorum.. asmucum ondan görmedin canım beni.yoksa okuyorum.
asmu sen çok tatlı biriyle evlenecksin böyle yakışıklı falan.kalbın çok temiz.kendinde çok güzelsin.
filo sende hıc kötü insanla karşılaşmayacaksın.. ne bilim öyle hissediyorum.çünkü sen başkasına kötülük düşünemiyorsun o yüzden .
burdaki kimse için kötü hiçbirşey hissetmiyorum,aslına bakarsanız.
giz vardı sanırım.onunda hep İtalyan büyükelçiliğinde çalışacağını falan düşünüyorum.(tam karşımdada:)
ay bende koca karılar gibi oldum..
lolisin bebişi mirayın ayrı yeri var:)onu çok seviyorum..
bide kızlar ben bebişimi mavi gözlü sarı saçlı görüyorum hep yaaa...
bakalım tutacak mı.
bi 5,5 ay sonra yazarım buraya:)
Neye canım? Yazmadım mı? Ay bugün çok yazıştık. Beynim yandı. Kusura bakma...filoo o kadar sey yazdım neden yorum yazmıyorsun:))
hergün italya büyükelçiliğinin binasıyla bahcesıyle havuzuyla bakışıyoruz:))Hayırlısıyla kucağına al canım bebişini. çocuk sesleriyle doluyor konumuz ne güzel.
Oyy hislerin bana baya torpil geçmiş, keşke öyle bir şey olsa, elçiliği geçtim, güzel bir işim olsun artık, çok aşırı istiyorum.
evet canım..
sende beni gördün. belki hatırlarsın eşimle göremeden foto atmıştım.merak etmiştin nevsehırı
Off bende sapsariymisim yaa.Küçükken sap sarıymış saçlarım. şimdi kahveye döndü
Sağol canım
inşallah sever canım senin eşin de okuyordu yanlış hatırlamıyosamMerhaba kızlar
Dün kitabımı bitirdiğimden beri yeni kitaba başlamadım. Tembellik yapıyorum.
Ben de kızım kitapları sevsin istiyorum ama tabi hayaller hayatlar durumu olmaz inşallah.
Kızım için Tübitak ın Meraklı Minik ve Bilim Çocuk dergilerine abone oldum. Sırasıyla +3 ve +7 yaşa uygun. Arşiv yapıyorum.
Melinda inşallah sağlıakla kavuş kızına sen de @_meLinDa_
bence isme aldanma, okumalısın@_Lavin_ galiz kahramanı bende var. Ama ismi hiç içime sinmedi. Bitince yorumlar mısın.
Ne aldınBugün 4 adet kitap aldım kitap yurdundan.
Neler aldin?Bugün 4 adet kitap aldım kitap yurdundan.
Ben hiç anlamadım Santiago hazineyi nasıl bulduİyi akşamlar :)
Simyacı bitti gerçekten harikaydı. Gün Olur Asra Bedel'de sayfa 53
Cok guzel o dergiler... simdiden biriktiriyorum bebise. Bu ay merakli minik pazara gidiyor bir onceki sayida ensturmanlarin tanitildigi sayi daha dogrusu,google playerdan uygulama yapmis m.minik ensturmanin ustune tlf tutuyosun o ensturman caliyor...yaptiniz mi miray la cok eglenceli...A aydogdu06 canım çok teşekkürler, biz de seni çok seviyoruz
inşallah sever canım senin eşin de okuyordu yanlış hatırlamıyosam
ikinizden de gördüğü için bence sever
bu arada miray Meraklı Minik ve Bilim Çocuk dergilerine bayılır
sağ olsun A aydogdu06 tanıştırdı bizi o dergilerle, şimdi her ay alıyoruz
bence isme aldanma, okumalısın
Cok guzel o dergiler... simdiden biriktiriyorum bebise. Bu ay merakli minik pazara gidiyor bir onceki sayida ensturmanlarin tanitildigi sayi daha dogrusu,google playerdan uygulama yapmis m.minik ensturmanin ustune tlf tutuyosun o ensturman caliyor...yaptiniz mi miray la cok eglenceli...