- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 88
- 43
Kitap bende yok yahu ay durun heyecan yaptim.Haydi bi gaza gelip bugün başlayalım Tutunamayanlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitap bende yok yahu ay durun heyecan yaptim.Haydi bi gaza gelip bugün başlayalım Tutunamayanlara
çok şükür cnm iyiyim iş güç koşturmaca sen nasılsınnMerhaba canımm nasılsın?
Yaz kızım Melahat, bu işin sonu beraatBeni de yaz kızım, çok konuştunuz kararttım gözümü ben de okuyacağım
Ben izliyorum Poyrazcım Karayel'i... Eskisi gibi Poyraz'a hayran olmasam da...Poyraz kariyeli izliyor musun
minerva1988 inan seni etiketleyecektim. Kızar mısın diye çekindim. Zira bugün seni çok etiketledim.Bende varim
bende de yok. Kütüphaneden almayı düşünüyorum.Kitap bende yok yahu ay durun heyecan yaptim.
Beni unuttunYaz kızım Melahat, bu işin sonu beraat
Haydi bakalım. Tutunamayanlar'ı birlikte okumak isteyenler listesi.
1- K KenyaliZehra (okurken sonuncu olacağım bari bu listenin başında olayım. )
2- OKYANUSYAA
3- @_asmunikal_
4- minerva1988
5- Cicoretti
6- xyzt-5544
7- SiziSeviyorumDemismiydim
Ben izliyorum Poyrazcım Karayel'i... Eskisi gibi Poyraz'a hayran olmasam da...
minerva1988 inan seni etiketleyecektim. Kızar mısın diye çekindim. Zira bugün seni çok etiketledim.
ay hatırlamam mıLeyla ile Mecnun da Yavuz bir ara Gecenin Sonuna Yolculuk okuyordu. Hatırlıyor musun?
ay hatırlamam mı
Tehlikeli Oyunlar okuyup alıntı da yapıyordu, şiirler okuyordu
ah canım Yavuz, o öyle bir insan mı
xyzt-5544 koş kız ortak noktamız konuşuluyor
bende de yok. Kütüphaneden almayı düşünüyorum.
Cansın.kuzum hepimizin ortak noktası kitap, hepimiz güzel güzel okuyoruz asıl sen kendine haksızlık etme
burada tanıdığım ilk insanlardansın, senelerdir burdayız di mi demek ki hepimiz eşitiz
Haydi bi gaza gelip bugün başlayalım Tutunamayanlara
Herkes ne diyor acaba?K KenyaliZehra cigim haftaya pazartesi baslayalim mi herkese uyarsa??? Gec mi olur ?
Bence de çok ani oldu.Bugün müüüü (((
listedekilerin hepsi bırakırsa ellerindeki kitapları tamam başlayalım
oyhhh çok ani oldu :)))))))))))
işte onu sordum demin , sen de var mıydın diye... Kusura bakma. Ekliyorum.Beni unuttun
Benim gidip kütüphaneden almam lazım ve bu hafta iş çıkışı hep doluyum. sizler başlarsanız arkadan gelirim ben de...1- K KenyaliZehra
2- OKYANUSYAA
3- @_asmunikal_
4- minerva1988
5- Cicoretti
6- xyzt-5544
8- elenaferrante
kızlar bugün için hakket ne diyorsunuz, elinizdeki kitaprarı bırakacaksanız ben tamam diyorum yoksa yok :))))
onun dışında kalbim sıkıştı birden olunca :)
1- K KenyaliZehra
2- OKYANUSYAA
3- @_asmunikal_
4- minerva1988
5- Cicoretti
6- xyzt-5544
8- elenaferrante
kızlar bugün için hakket ne diyorsunuz, elinizdeki kitaprarı bırakacaksanız ben tamam diyorum yoksa yok :))))
onun dışında kalbim sıkıştı birden olunca :)
Günde 70 sayfa okusaniz 10 günde biter yani benim hedefim kendimi sıkmadan bu şekilde:)Olmaz hep birlikte K KenyaliZehra xyzt-5544 :)
hem benim de elimde kitap var
birde 10 güne başlarsak aralık 15 falan oluyor.
ocaka kadar bitiririz değil mi çünkü sonra kumarbaz ve ince memed var ya
Ayın 20 sinde Gün Olur Asra Bedel var ama.Olmaz hep birlikte K KenyaliZehra xyzt-5544 :)
hem benim de elimde kitap var
birde 10 güne başlarsak aralık 15 falan oluyor.
ocaka kadar bitiririz değil mi çünkü sonra kumarbaz ve ince memed var ya
bana uyar. çünkü zaten elimde okunmayı bekleyen seksen sekiz tam onda sekiz tane kitap var.