• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

K KenyaliZehra bi yerde gormustum onumuzdeki 50 yil icindeki planlariniz sorusuna biri Tutunamayanlari bitirmek demisti o zamandir cekinirim baslamaya :confused:
ben 16 günde bitirdim ve aslında her zaman fırsat da bulamadım,
bitiyor korkmayın
sevince okunuyor, bir şans verin Oğuzcuğum Atay'a :KK37:

ben 16 günde bitirdim ve aslında her zaman fırsat da bulamadım,
bitiyor korkmayın
sevince okunuyor, bir şans verin Oğuzcuğum Atay'a :KK37:
çok istiyorum
bütün kitaplarını okumak istiyorum hatta... :spor:

edit: sen ve ben bir değiliz _meLinDa_ _meLinDa_ , kendini benim okuma seviyemde düşünme! bu kadar mütevazı olma! :KK14: (sen bana göre çok çok iyi bir okursun :KK200:)

Birlikte baslayabiliriz uygun bir vakitte dilersen K KenyaliZehra 50 yil surecegini de sanmiyorum da, orda burda surundurmeye de kiyamam. Ince Memedleri de arkadasimla baslayip bitirmistim kisa surede gerci once bitirene beles yemek vardi o zaman. biz ne yapsak :)))
OKYANUSYAA OKYANUSYAA , Y yesil_zeytin_ , @N-A-R da okuyacak sanırım.
Birisi daha vardı sanki o_O elenaferrante elenaferrante sen miydin?:bicak:

Ne zaman okusak "Tutunamayanlar"ı ?

EDİT: 5000. SAYFANIN İLK MESAJI :KK9::KK71::rolleyes::KK6:
NİCE 5000 SAYFALARA İNŞALLAH , HEP BİRLİKTE... DOSTLUKLA , ARKADAŞLIKLA, BİLGELİKLE VE KİTAPLARIMIZLA... :KK73:

çok istiyorum
bütün kitaplarını okumak istiyorum hatta... :spor:

edit: sen ve ben bir değiliz _meLinDa_ _meLinDa_ , kendini benim okuma seviyemde düşünme! bu kadar mütevazı olma! :KK14: (sen bana göre çok çok iyi bir okursun :KK200:)
kuzum hepimizin ortak noktası kitap, hepimiz güzel güzel okuyoruz asıl sen kendine haksızlık etme
burada tanıdığım ilk insanlardansın, senelerdir burdayız di mi demek ki hepimiz eşitiz :KK200:

Tutunamayanlari su anda okuyorum
Zor olan tarafı su ki belli bi ko u var ama siz hep yazarın kendi kendisiyle konuşmalarını okuyorsunuz

Zor olan kısmı bence bu kitabıma ben bu tip kitaplara bayılıyorum :)
O yüzden su an yazarın beynindekileri okumak kafasından geçenleri bilmek çok gizemli geliyo bana çok sevdim eve gidince deli gibi uykum olmasına rağmen okuycam:)

Bence başlayın ve ilk ikiyüzlü sayfayı okuyun hatta ikimiz elli si ra zaten okumak istersiniz

Back