- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minerva ilahiBende bir eş 2 çocuk duası aLsam :)
benim de sabahtan beri çok işim yoktu. anca buralarda lak lak kitabım da yanımda halbukiYeşilçayım ve leblebim hazır, ortam kitap okumak için müsait. Gidiyorum ben
benim de sabahtan beri çok işim yoktu. anca buralarda lak lak kitabım da yanımda halbuki
Aman Allah'ım...K KenyaliZehra bi yerde gormustum onumuzdeki 50 yil icindeki planlariniz sorusuna biri Tutunamayanlari bitirmek demisti o zamandir cekinirim baslamaya
ben 16 günde bitirdim ve aslında her zaman fırsat da bulamadım,K KenyaliZehra bi yerde gormustum onumuzdeki 50 yil icindeki planlariniz sorusuna biri Tutunamayanlari bitirmek demisti o zamandir cekinirim baslamaya
çok istiyorumben 16 günde bitirdim ve aslında her zaman fırsat da bulamadım,
bitiyor korkmayın
sevince okunuyor, bir şans verin Oğuzcuğum Atay'a
OKYANUSYAA , Y yesil_zeytin_ , @N-A-R da okuyacak sanırım.Birlikte baslayabiliriz uygun bir vakitte dilersen K KenyaliZehra 50 yil surecegini de sanmiyorum da, orda burda surundurmeye de kiyamam. Ince Memedleri de arkadasimla baslayip bitirmistim kisa surede gerci once bitirene beles yemek vardi o zaman. biz ne yapsak :)))
OKYANUSYAA , Y yesil_zeytin_ , @N-A-R da okuyacak sanırım.
Birisi daha vardı sanki elenaferrante sen miydin?
Ne zaman okusak "Tutunamayanlar"ı ?
Poyraz kariyeli izliyor musunben 16 günde bitirdim ve aslında her zaman fırsat da bulamadım,
bitiyor korkmayın
sevince okunuyor, bir şans verin Oğuzcuğum Atay'a
Bende varimOKYANUSYAA , Y yesil_zeytin_ , @N-A-R da okuyacak sanırım.
kuzum hepimizin ortak noktası kitap, hepimiz güzel güzel okuyoruz asıl sen kendine haksızlık etmeçok istiyorum
bütün kitaplarını okumak istiyorum hatta...
edit: sen ve ben bir değiliz _meLinDa_ , kendini benim okuma seviyemde düşünme! bu kadar mütevazı olma! (sen bana göre çok çok iyi bir okursun )
yok canım hiç izlemedim ama methini çok duydum (özellikle Oğuz Atay alıntıları)Poyraz kariyeli izliyor musun
OKYANUSYAA , Y yesil_zeytin_ , @N-A-R da okuyacak sanırım.
EDİT: 5000. SAYFANIN İLK MESAJI
NİCE 5000 SAYFALARA İNŞALLAH , HEP BİRLİKTE... DOSTLUKLA , ARKADAŞLIKLA, BİLGELİKLE VE KİTAPLARIMIZLA...
yok canım hiç izlemedim ama methini çok duydum (özellikle Oğuz Atay alıntıları)
Türk dizi kültürüm hiç yok bi Leyla ile Mecnun çok izledim
Bugün müüüü (((Haydi bi gaza gelip bugün başlayalım Tutunamayanlara