• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba kızlar
Dün kitabımı bitirdiğimden beri yeni kitaba başlamadım. Tembellik yapıyorum.

Ben de kızım kitapları sevsin istiyorum ama tabi hayaller hayatlar durumu olmaz inşallah.
Kızım için Tübitak ın Meraklı Minik ve Bilim Çocuk dergilerine abone oldum. Sırasıyla +3 ve +7 yaşa uygun. Arşiv yapıyorum.
Melinda inşallah sağlıakla kavuş kızına sen de _meLinDa_ _meLinDa_

Bende hayal ediyorum turuncu kızım olduğunu :KK70: Bi de renkli gözlü olursa kalbim çok temizmiş diyeceğim. Hı bir de ikiz olması lazım :p
Bu ara da senin kızılına bayılıyorum ama denemedim daha önce. Tarçın/ bakır oldu benim rengim hep. Sevdiceğim de öyle beğeniyor. Sarıyı sevmedi hiç. Hevesimi de alamadım ama geçsem mi ki ?
Senin tonlarına aklım gidiyor bir de. Çok maymun iştahlıyım çok.
Çok. uzun zaman tarçın bakır kullandım bende çok seviyordum . ama son 2 yıldır boyamiyorum

merhaba arkadaşlar iyidir herkes inşallah...
ben geçenlerde bebişimin cinsiyetini öğrendim.
erkekmiş.sizle paylaşmak istedim.
hiç şaşırmadım rüyamda 3-4 defa gördüm bebişi hatta göz rengini saç rengini falan.isim bile gördüm:)mesleğini bile:)
rüyamın yada hislerimin çıkmadığı an çok nadirdir.
hatta babamı kaybettim bir gün önce rüyasını gördüm malesef.
arkadaşımın eşi işsiz kaldı yıllarca ,1 ay sonra şu tarihte işe başlıycak dedim evet aynen o gün işe başladı.
aynı arkadaş oğlum teoga girecek dua et dedi. en fazla 2 yanlış yapar dedim. evet tahmın ettiğiniz gibi 2 yanlış yaptı:)
eşimin kurumunda 1300 kişi arasından görevde yükselme sınavını kazanacak 16 kşiden biri olacağınıda tahmin ettiğiniz gibi hissettim.kendisinede söyledim rahat ol.o sınav senin diye:) neyse bu kadar yeterli şimdilik ama vardır böyle yeteneğim sadece kendime hissedemem.....keşke oda olsa ne iyi olurdu:)

neyse çok uzattım.şimdi iki canlıyım ya benim dualarım hislerim daha da tutar...(yazar hemen kendine pay çıkarır:)
bu mjım sanaydı sevgili _meLinDa_ _meLinDa_ 2017 senin ve minnoş melindanın yılı olacak...

Hayırlı olsun.rabbim analı babalı büyütsün. epeydir yoktun sanki hoşgeldin.

çok duygulandım inan ki
Amin inşallah canım benim, çok teşekkür ederim
Allahım da senin oğluşuna sağlık sıhhat versin inşallah :KK200:
Bizde yürekten amin diyelim inşallah.:KK200:

Evet Melinda madem özendirdin evde boyuyorsan marka numara alalım.:p
Kuaför facialarımdan sonra renk konusunda asla güvenemiyorum. Tarcın dısında rengi tutturamadı kuaförüm ve başka denediğim kuaförler. Kendim deneye yanıla daha mutluyum:KK70:
palette şarap kızılı
ahan da bu
SG_6437474.jpg

Çok. uzun zaman tarçın bakır kullandım bende çok seviyordum . ama son 2 yıldır boyamiyorum
Tarçın candır. Tadan elinde sonunda tekrar dönüyor bence.
Kızıl çok akmıyor mu? Hemen dibi çıkmıyor mu kullanan arkadaşlar:KK51:
Tarçında kızıl ailesinden o sebeple cevap vereyim. Kuaförüm ilk tarçına geçişimde boyadı üzerinden 1 hafta geçince tekrar boyadı renk otursun akmasın diye. Daha sonra ne zaman renk değişimi yapsam aynı taktiği uyguluyorum. Renk akmıyor. Diplerden çıkan için yorum yapamayacağım.

evet akıyo cidden, 2 hafta sonra soluyo rengi
dipler de 3 hafta sonra falan çıkıyo, 1 hafta daha idare ediyo beni, ayda bir boyuyom
Benim kuzenimde yapıyor. Çok güzel oluyor. Ama iki hafta sonra rengi soluyor gidiyor.
Hiç boya kullanmadığım için bilmiyorum. Saçlarım senin saçların kadar boyarsam kızıl 2 ayda tamamen çıkarmı saçımdan?

hep kendim boyuyorum canım ben evde
uzun yıllardır da palette şarap kızılı kullanıyorum en çok bu tonu sevdim
benim de kaşlarım siyah ama çok kalın olmadığı için pek sırıtmıyo o sebeple boyamadım kaşlarımı hiç
ayda 1 komple kendi kendime boyuyorum ben dipler anca birazcık çıkmış oluyo
Ben de kızışken onu kullanırdım ve çok memnundum. Akma solma yapmıyordu

Tarçın candır. Tadan elinde sonunda tekrar dönüyor bence.

Tarçında kızıl ailesinden o sebeple cevap vereyim. Kuaförüm ilk tarçına geçişimde boyadı üzerinden 1 hafta geçince tekrar boyadı renk otursun akmasın diye. Daha sonra ne zaman renk değişimi yapsam aynı taktiği uyguluyorum. Renk akmıyor. Diplerden çıkan için yorum yapamayacağım.

Teşekkür ederim canım. Şimdi Sarıya dönmüşsün :)

Benim kuzenimde yapıyor. Çok güzel oluyor. Ama iki hafta sonra rengi soluyor gidiyor.
Hiç boya kullanmadığım için bilmiyorum. Saçlarım senin saçların kadar boyarsam kızıl 2 ayda tamamen çıkarmı saçımdan?
canım kızıl biraz inatçı bi renk dönmesi çooook zor
ya siyaha boyatacaksın kızıldan vazgeçmek için ya da rengini açacaklar sonra üstüne boyayacaklar
benim öyle yapmışlardı, rengini açıp kumral boyamışlardı ama altta açıcı olduğu için açıla açıla baya sarı olmuştu saçlarım
kızıl alttan kusan bir renk üstüne başka renk yapınca.. o başka renk zamanla aka aka alttan kızıl yine sana göz kırpıyo
bu sebeple kısa süreli yapmaya değmez bence

canım kızıl biraz inatçı bi renk dönmesi çooook zor
ya siyaha boyatacaksın kızıldan vazgeçmek için ya da rengini açacaklar sonra üstüne boyayacaklar
benim öyle yapmışlardı, rengini açıp kumral boyamışlardı ama altta açıcı olduğu için açıla açıla baya sarı olmuştu saçlarım
kızıl alttan kusan bir renk üstüne başka renk yapınca.. o başka renk zamanla aka aka alttan kızıl yine sana göz kırpıyo
bu sebeple kısa süreli yapmaya değmez bence
Ben hiç boyamadım o yüzen hemen tutar sanırım :kahve: Sonra başka birşey yapmak gibi bir isteğimde yok pek. Uzun süredir aklımda yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum. Şimdi söz konusu olunca merak ettim. Yaparsam fotoğrafımı atarım :cool:

Ben hiç boyamadım o yüzen hemen tutar sanırım :kahve: Sonra başka birşey yapmak gibi bir isteğimde yok pek. Uzun süredir aklımda yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum. Şimdi söz konusu olunca merak ettim. Yaparsam fotoğrafımı atarım :cool:
saçların çok aşırı koyu değilse tutar
ben de direkt boyadım koyu kumral üzerine gayet tuttu
at tabi merak ederim ben
herkes kızıl olsun :KK73:

Back