• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

minik gezgin o, kitapları da sever zamanla
çok mükemmel bir anneye sahip, şanslı çocuklardan minik adam
ayyyyyyy :KK60::KK36: utandırdın beni...
evet gezmeyi çok seviyor. bayılıyor. spor yapıyor, bu yıl Türkiye 1. ği için çalışıyor. antreman yapıyor. müzik aleti çalıyor.
amaa kitap defter dedin mi kaçacak delik arıyor...ancak umutluyum. birgün sevecek okumayı..
çok teşekkür ederim...
gezgin minik adam dedin de ben de şu anda uçak bileti siteleri arasında boğulmuş haldeyim...:mad:

Nil kız da sever inşallah _Lavin_ _Lavin_ ciğim:KK36:
Ama o yaş grubuna kitap bulmak çok zor, kendimden daha zor karar veriyorum onun kitaplarına

Lavin çok güzel bir isim, enişte neden karşı çıktı?
ama senin kızının ismi çoook daha güzel, çok kibar
Hiç bilmiyorum neden istemedi sevmemiş söylenişini falan. Gerçi isim koyarken zorlanmadık cinsiyeti öğrenince ilk uzlaştığımız isimde kararlı kaldık. Ben de kızımın ismini tercih ederim Lavin'e. İnsalkah senin de minik kızın olunca oba güzel bi isim seçeceksiniz.

Bi de sanki senin bebiş kızıl olacakmış gibi hep gözümün önüne geliyor. Artık seni bayaa doğal kızıl kabul ediyorum:KK45::KK45::KK45:

inşallah yaaaa.
bu yaşına geldi daha isteyerek okuduğu ve bitirdiği kitap yok maalesef. benim zorlamamla 2-3 tane ancak ben de zorlamayı bıraktım. netteki herşeyi uyguladım kitap okumayı sevdirmek için ama olmadı. çok üzülüyorum ancak yapacak bir şey yok. vardır bi vakti saati diye düşünüyorum. ne yapalım...şu 80 günde devri alemi okuyayım bakayım. belki ilgisini çeker
80 günde devri alemi benim oğlanda sevmemişti canım canavar peşinde 35-40 kitaplık seri tavsiye ederim. Bir arkadaşı serinin bir kitabını doğum gününde getirmişti çok sevdi seriyi tamamladık.

_Lavin_ _Lavin_ aaa kizinin adi Nil mi ? :KK200:
Bizim kizimiz olsaydi Nil olacakti:KK48:hos bunu kac yuz bin kere dedim bikmissinizdir:KK53:
Ben de Kereme kutuphane olusturuyorum. birara fikir alisverisi yapalim. gebelikten beri aldim ona da :KK68:
Nil ismini tek bırakan nadir kişilerdenim. Bu arada 2013 gelinlerinden Elis vardı belki haturlarsın onun da ikinci kızının adı Nil olacakmış. Senin olunca sen de bırakırsın:21:

Ben henüz almaya başlamadım liste oluşturmaya çalışıyorum. Resimli birkaç basit masal kitabı var elimde bazen onları okuyorum bi de.

Nil ismini tek bırakan nadir kişilerdenim. Bu arada 2013 gelinlerinden Elis vardı belki haturlarsın onun da ikinci kızının adı Nil olacakmış. Senin olunca sen de bırakırsın:21:

Ben henüz almaya başlamadım liste oluşturmaya çalışıyorum. Resimli birkaç basit masal kitabı var elimde bazen onları okuyorum bi de.
Nil in ömrü güzel olsun inş.
Ben de Allah kız evlat nasip ederse bana Nil ismini koymayı düşündüm hep.

azra2004 azra2004 maşallah canım Azra'ya Allah hepimizin çocuklarına nasip etsin, bizim şuan başımızda bilgisayar oyunu falan değil youtouberlar var sürekli elinde telefon onları izliyor zorla kitap , ders ne olacak bilmiyorum.
loliss loliss küçük Miray'ımıza da maşallah:nazar:

Hiç bilmiyorum neden istemedi sevmemiş söylenişini falan. Gerçi isim koyarken zorlanmadık cinsiyeti öğrenince ilk uzlaştığımız isimde kararlı kaldık. Ben de kızımın ismini tercih ederim Lavin'e. İnsalkah senin de minik kızın olunca oba güzel bi isim seçeceksiniz.

Bi de sanki senin bebiş kızıl olacakmış gibi hep gözümün önüne geliyor. Artık seni bayaa doğal kızıl kabul ediyorum:KK45::KK45::KK45:
ahahaha canım güldürdün beni sağolasın :KK45:
kızıla geri döndüğüm için çok mutluyum :KK200:
kızıl bebişler çok güzel oluyorlar cidden bir de ben doğal kızın hatunları da çok beğenirim
ama bizde imkansız tabi :rolleyes:

kızıl bebişler çok güzel oluyorlar cidden bir de ben doğal kızın hatunları da çok beğenirim
Ben de çok severim kızıl bebiş ama bizde de yok. Kızım bi doğdu resmen hindu bebekler gibi koyu esmerdi. Düşün ki kızıllığa o kadar uzağım. :KK45:

Ben de ünide seninki gibi bir kızıl kullanıyordum senin kadar olmasa da bana da yakıştırırlardı. :KK200: Evlendipimden beri saç boyamadım 2 yıl önce kına yapmıştım bi tek.

Arada yine kızıl yapsam mı diye düşünsem de vazgeçiyorum.

Ben de çok severim kızıl bebiş ama bizde de yok. Kızım bi doğdu resmen hindu bebekler gibi koyu esmerdi. Düşün ki kızıllığa o kadar uzağım. :KK45:

Ben de ünide seninki gibi bir kızıl kullanıyordum senin kadar olmasa da bana da yakıştırırlardı. :KK200: Evlendipimden beri saç boyamadım 2 yıl önce kına yapmıştım bi tek.

Arada yine kızıl yapsam mı diye düşünsem de vazgeçiyorum.
ben yaklaşık 1 buçuk sene önce hem bebek olaylarına girişicem boyayamam diye hem de biraz kendi rengimi kullanayım diye kızıldan dönmüştüm, çok az uçlarda açılma sebebiyle sarılık kalmıştı üstler komple kendi saçım olmuştu
ama kızıl hasretine dayanamadım 1 ay önce ani kararla geri döndüm kızılıma, şimdi çok mutluyuz birlikte :KK37:
sana da çok yakışmıştır eminim canım, bence kendini daha fazla mahrum etme kızıl olma mutluluğundan :rolleyes:

Bende hayal ediyorum turuncu kızım olduğunu :D Bi de renkli gözlü olursa kalbim çok temizmiş diyeceğim. Hı bir de ikiz olması lazım :P
Bu ara da senin kızılına bayılıyorum ama denemedim daha önce. Tarçın/ bakır oldu benim rengim hep. Sevdiceğim de öyle beğeniyor. Sarıyı sevmedi hiç. Hevesimi de alamadım ama geçsem mi ki ?
Senin tonlarına aklım gidiyor bir de. Çok maymun iştahlıyım çok.

80 günde devri alemi benim oğlanda sevmemişti canım canavar peşinde 35-40 kitaplık seri tavsiye ederim. Bir arkadaşı serinin bir kitabını doğum gününde getirmişti çok sevdi seriyi tamamladık.
Canım biz henüz kitabı sevdi sevmedi kısmına geçemedik. Yani eline kitap alıp okumuyor. Sırf benim gönlüm olsun diye güya azıcık okuyor. Ertesi gün aynı kitabın başka yerinden başlıyor. Nerde kaldı onu bile bilmiyor. O derece ilgisiz

Bende hayal ediyorum turuncu kızım olduğunu :KK70: Bi de renkli gözlü olursa kalbim çok temizmiş diyeceğim. Hı bir de ikiz olması lazım :p
Bu ara da senin kızılına bayılıyorum ama denemedim daha önce. Tarçın/ bakır oldu benim rengim hep. Sevdiceğim de öyle beğeniyor. Sarıyı sevmedi hiç. Hevesimi de alamadım ama geçsem mi ki ?
Senin tonlarına aklım gidiyor bir de. Çok maymun iştahlıyım çok.
sana benim saç rengim kesinlikle yakışır, beyaz ten renkli göz olayından ötürü
ama sen sarıdan hevesini almadıysan bence biraz daha takıl
nasıl mutlu olacaksan öyle ol bence sevdiceğin de karışmasın çok :KK53:
benimki beni kızıl tanıdı, aşık oldu ama şimdi zarar veriyormuşum kendime, kimyasal yiyormuşum diye konuşup duruyo
birden boyadım ben de kızıla gün içinde birden aklıma düştü de yaptım
yoksa vazgeçirmek için uğraşırdı :bicak:

ben yaklaşık 1 buçuk sene önce hem bebek olaylarına girişicem boyayamam diye hem de biraz kendi rengimi kullanayım diye kızıldan dönmüştüm, çok az uçlarda açılma sebebiyle sarılık kalmıştı üstler komple kendi saçım olmuştu
ama kızıl hasretine dayanamadım 1 ay önce ani kararla geri döndüm kızılıma, şimdi çok mutluyuz birlikte :KK37:
sana da çok yakışmıştır eminim canım, bence kendini daha fazla mahrum etme kızıl olma mutluluğundan :rolleyes:
Ayyy hemen de özendirdi yaaa:KK36::KK36::KK36: Kuaförde mi boyatıyorsun? Eğer evde boyuyorsan marka-numara alabilirim. Kaşlarım koyu renk benim. Bi de dip hemen görünüyor boyamayınca hiç öyle dertler olmuyor kafa rahat

Ayyy hemen de özendirdi yaaa:KK36::KK36::KK36: Kuaförde mi boyatıyorsun? Eğer evde boyuyorsan marka-numara alabilirim. Kaşlarım koyu renk benim. Bi de dip hemen görünüyor boyamayınca hiç öyle dertler olmuyor kafa rahat
hep kendim boyuyorum canım ben evde
uzun yıllardır da palette şarap kızılı kullanıyorum en çok bu tonu sevdim
benim de kaşlarım siyah ama çok kalın olmadığı için pek sırıtmıyo o sebeple boyamadım kaşlarımı hiç
ayda 1 komple kendi kendime boyuyorum ben dipler anca birazcık çıkmış oluyo

Evet Melinda madem özendirdin evde boyuyorsan marka numara alalım.:p
Kuaför facialarımdan sonra renk konusunda asla güvenemiyorum. Tarcın dısında rengi tutturamadı kuaförüm ve başka denediğim kuaförler. Kendim deneye yanıla daha mutluyum:D

hep kendim boyuyorum canım ben evde
uzun yıllardır da palette şarap kızılı kullanıyorum en çok bu tonu sevdim
benim de kaşlarım siyah ama çok kalın olmadığı için pek sırıtmıyo o sebeple boyamadım kaşlarımı hiç
ayda 1 komple kendi kendime boyuyorum ben dipler anca birazcık çıkmış oluyo
Palette çabuk akıyor gibi geliyordu ama not aldım rengi. Beğenmezsem Melinda yüzünden çirkin oldum derim bahanem olur:P

merhaba arkadaşlar iyidir herkes inşallah...
ben geçenlerde bebişimin cinsiyetini öğrendim.
erkekmiş.sizle paylaşmak istedim.
hiç şaşırmadım rüyamda 3-4 defa gördüm bebişi hatta göz rengini saç rengini falan.isim bile gördüm:)mesleğini bile:)
rüyamın yada hislerimin çıkmadığı an çok nadirdir.
hatta babamı kaybettim bir gün önce rüyasını gördüm malesef.
arkadaşımın eşi işsiz kaldı yıllarca ,1 ay sonra şu tarihte işe başlıycak dedim evet aynen o gün işe başladı.
aynı arkadaş oğlum teoga girecek dua et dedi. en fazla 2 yanlış yapar dedim. evet tahmın ettiğiniz gibi 2 yanlış yaptı:)
eşimin kurumunda 1300 kişi arasından görevde yükselme sınavını kazanacak 16 kşiden biri olacağınıda tahmin ettiğiniz gibi hissettim.kendisinede söyledim rahat ol.o sınav senin diye:) neyse bu kadar yeterli şimdilik ama vardır böyle yeteneğim sadece kendime hissedemem.....keşke oda olsa ne iyi olurdu:)

neyse çok uzattım.şimdi iki canlıyım ya benim dualarım hislerim daha da tutar...(yazar hemen kendine pay çıkarır:)
bu mjım sanaydı sevgili _meLinDa_ _meLinDa_ 2017 senin ve minnoş melindanın yılı olacak...
Bende bir eş 2 çocuk duası aLsam :)

Back