Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Benim de var vikitap hesabım ama aktif değilim. Bi ara el atmam lazım.
OKYANUSYAA ben de sevmedim o kitabı. Livaneli'nin okuduğum en kötü kitabıydı bana göre.

Sayısı eksik sadece ben kalmışım sanırım 80 diyorum

umarım bu listedeki gibi kocaman bir bilgi topluluğumuz olur

cesmi_naz ~~40
__giz__ ~~100
_meLinDa_ ~~60
loliss ~~ 40
_asmunikal_ ~~50
melikeeee ~~ 80
kalinkaselin ~~80
N-A-R ~~50
minerva1988 ~~ 40
kitap_asigi ~~ 50
_ezelneva_ ~~40
DonukPudra ~~50
_Lavin_ ~~30
Skosnob ~~ 30
azra2004 ~~ 80
__ATALANTE ~~100
Filozof_Prenses ~~50
Papatya ~~40
OKYANUSYAA ~~40
gurudaguruda ~~25
YEKTA61~~30
Ruhimucerret[/USER] ~~ 40

İlgilenmiyorlar artık siteyle hiç geliştirmiyorlar
Hele geçen sene bi ara çökmüştü resmen
Ama şansımızı deneyebiliriz tabi
Evet cidden hic gelistirmiyorlar.
Keşke yapsalar. Zaman zaman bakıyorum AppStore belki eklemişlerdir diye. Nasıl mükemmel bişi olurdu.
Dimi..
Nickimi degistirmek icin bile 3 kez mesaj attim

Bence uygulama icin hepimiz msj atabiliriz.

peki pinnhan, şehrin aynaları, bit palas bunlar nasıl
Ben en çok Araf kitabını sevdim. bit palasla pinhan da güzel . şehrin aynalarini çok. Zor. okumuştum . ama çoğu kitabını üniversite zamanı okudum o zamanki hissiyatlarim bunlardı yıkar geçti şu anda okusam. ne hissettirir bilmiyorum. hatta Araf kitabını bir daha okumayı çok istememe rağmen okumuyorum aklımda kalan hayranlikla hatırlamak istiyoRum. bir zamanlar çok özel bir kadındı benim için. ama iskender kitabından sonra duzlesti sıradanlısti gözümde

İnşallah :) ben de bu kitabına çok başladım bırakmıştım :)

Biliyorum burası yeri değil ama bişey sormak istiyorum kızlar hazır konusunda açılmışken

Bu sene İtalya ya gitmek gibi bi düşüncemiz var ama sorun su ki bizde tur sevmeyenlerdeniz ... ama ingilizcemiz tarzancaya çok yakın eşimin biraz daha iyi ama ben eminonunde adres soran turistler olur ya ben gitmek Ayasofya derler aynı onlar gibiyim:) haliyle ingilizce anlaşmak bizim için biraz zor oluyo hadi bunu geçtim İtalya da gezilecek ve tarih açısından anlatılması gereken çok yer çok olay var çocuksuz gitmeyi düşünüyoruz sizce tur kullanmalimiyiz yoksa çok iyi bir araştırmayla kendimiz mi gezmeliyiz???

Yani oradakiler ingilizce konuşmak istemiyorlar bile, fakat evrensel dil olan beden dili ile seve seve yardımcı oluyorlar size :) haaa bunlar tursuz gitmeye yetecek sebepler mi, bence hayır...
Turla gitmenizi öneririm, ya da bilemiyorum gitmeden önce herşeyi planlayıp saati saatine ulaşımını kalacak yerinizi v.s. bunların hepsini ayarlayarak gitmeniz olabilir belki, ne bileyim şu tren şu saatte kalkar Venedik için şu vapur kullanılır ve şuradan binilir,,, birden benim gözümde büyüdü :)
yok yok tur bence

Bu konuda @papatya ve @_meLinDa_ cok daha guzel bilgiler verir eminim.
Fakat ingilizceyi zaten klasik okulda ogretildigi tarzda konusan bir topluluk yok. gunluk kelimeleri bildiktrn sonra anlasmak cok rahat.
Biz esimle 2 sene once turla gitmistik. Turun avantajlari oldugu kadar dezavantajlari var. akillari sira ekstra cikarmaya calisiyorlar en basidi..
Ama tarihi bilgilendirme ve rehberlik acisindan guzeldi.
Tur rehberimiz kafa dengiydi.eglenmistik biz epey.
Sonlara dogru sikinti olmustu.
Eger arastirmayi seviyorsaniz tursuz daha da uyguna bile gidebilirsiniz.

İtalya da dahil olmak üzere gezdiğimiz tüm Avrupa şehirlerine kendimiz gittik. İtalya'da 3 şehir gezdik. Üstelik çocukla. . Tur bana da hiç cazip gelmiyor. Sormak istediğin ne olursa cevaplarım. İstersen faceden telefonunu yaz. Whatsappdan konuşalım.

Bildirimimi de yapayım Cadı kitabı bitti 110 sayfa kitabı 2 haftada bitirsim resmen hiç beğenmedim:-(
Simaycı da bitti yollarda olmanın faydası baya okudum. çok güzel başladı çok güzel gitti fakat ben sonunu tam anlayamadım hazineyi nasıl buldu anlamadım bilen varsa beni aysınlatabilir mi?
Evde dün Renkli rüyalar oteline başladım ilginç bir kitaba benziyor şimdilik sayfa 70lerdeyim

Canım yurtdışında çok iyi bi ingilizceye kesinlikle gerek yok tarzanca yetiyo
Gitmeden önce güzelce çalışırsanız ve iyi bir seyahat kitabı alırsanız bir de harita okuma yatkınlığınız varsa hiç sorun olmaz
Biz 4 gün roma 3 gün floransa yaptık günübirlik de pisa ya gittik
Gideceğiniz zaman elimden geldiğince yardımcı olurum

Aslında beni kalacak yer gezecek yer leri bulma korkutmuyor oraya kadar gitmişken rehberin anlayabileceği şeyleri ogrenememek hakkını vererek gezememek biraz korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…