• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

COLIN COLIN geçmiş olsun canım.

Ah İtalya! Bir nasip olmadın bana ya, yine dertlendim. :işsiz::KK14:

Bende yurtdısıda tatil amaçlı bi İtalya ya gittim .bu Dan Brown askımdan cok merak ediyordum İtalyayı. şimdi bebiş var uzun süre yurtdışı yapamam.ama senin önünde bir engel yok nasılsa. gitmek için çok zamanın olur.

Sefiller4 geçtim.
Araya karanlıkta bir ninni, struma yı aldım.
xyzt-5544 xyzt-5544 cım teşekkürler.

COLIN COLIN geçmiş olsun canım

Ah İtalya! Bir nasip olmadın bana ya, yine dertlendim. :işsiz::KK14:

Gizcim bende çok istiyorum nasip olmadı:KK43:
Adını en çok kitap okuyanlarda gördüm çok mutlu oldum :KK200:

@COLIN geçmiş olsun.

Asmucugum süper iyi günlere bende sizle başlamak isterdim ama tutunamayanlarin arasına bişi sokmak istemedim:) aslında birlikte okumak çok keyifli olabilirdi ama beş güne kadar biter bu bende hemen peşimizden başlarım artık:)

Asmucugum süper iyi günlere bende sizle başlamak isterdim ama tutunamayanlarin arasına bişi sokmak istemedim:) aslında birlikte okumak çok keyifli olabilirdi ama beş güne kadar biter bu bende hemen peşimizden başlarım artık:)
Ben başlamadım ona. Sefillerden sonra düşünüyor:)

Gidersin kuzum senin dil avantajın var hemi de çatır çatır italyanca konuşursun :KK200:

Ay inşallah kuzum ya, hep gitmişken uzun olsun istiyorum en azından 1 ay olsun, bakalım kısmet olur oralarda konuşmak. :KK200:

Bende yurtdısıda tatil amaçlı bi İtalya ya gittim .bu Dan Brown askımdan cok merak ediyordum İtalyayı. şimdi bebiş var uzun süre yurtdışı yapamam.ama senin önünde bir engel yok nasılsa. gitmek için çok zamanın olur.

Evet haklısın canım, beni bağlayan bir şey yok, sadece maddi açıdan bir ferahlama yaşarsam, uça uça gideceğim, en kısa zamanda güzel bir iş kapısı açılır diye umut ediyorum. :dua: Sana da çocuklarınla ilerde tekrardan nasip olur umarım, ailece keyifle gezersiniz. :anne:

Gizcim bende çok istiyorum nasip olmadı:KK43:
Adını en çok kitap okuyanlarda gördüm çok mutlu oldum :KK200:

İkimize de en kısa zamanda nasip olsun inşallah canım benim. :KK200:
Şimdi sen etiketlemişsin, sayende fark ettim canım, şaşırdım ve de sevindim. :KK60: Bakayım hemen.

Stefan Zweig- Bir Kadının Yaşamından Yirmidört Saat
Bitirdim.
Toplam 70 sayfa idi Zaten

Çok söylenecek bir şeyim yok. Clarissa kadar zevk vermedi ama fena değildi

Back