- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
yoğunlaşıp öyle okumak gerek canım 166 sayfa ama içi kitaplar dolu. öyle bir çırpıda bitecek bir kitap değil. okuyacaksan sana tavsiyem yavaş yavaş oku, her mektup üzerine düşünerek. ben bir sonraki okumamı bu şekilde yapacağım.Simyacı bir harika.
Posta Kutusundaki Mızıka ile ilgili yorumların neler?
Yani italyanın belli başlı şehirlerinin yanında bölgeler ve ortaçağ kasabaları var, kasabalardaki her bir tarihin hikayeleri var. ne bileyim ilk aklıma gelen san marko meydanında bazilikaya çizilmiş resimlerin hikayeleri var, üstelik Osmanlı devletinin de dahil olduğu hikayeler, yada dantenin kilisesi ilahi komedyası, bunun yanında o kasabalar, Romeo julyet vezüv yanar dağı o kalıntılar, dünyanın ilk genel evi, .... çok çooook hikaye detay var. o her an biryerden kilise şövalyeleri fırlayacakmış gibi dar sokakları olan tuhaf cumbalı taş binaların olduğu kasabalara gitmek, belli başlı şehirlere gitmekten daha zordu benim için.Aslında beni kalacak yer gezecek yer leri bulma korkutmuyor oraya kadar gitmişken rehberin anlayabileceği şeyleri ogrenememek hakkını vererek gezememek biraz korkutuyor
Canim ben gecen sene turla gittim cok memnun kaldim tur rehberimizden.tura katilmadigimiz bi iki gun cok verimsiz gecti.tur cok yorucu oluyor ama italya tarih yonunden inanilmaz zengin bir ulke .her sokakta neredeyse tarihi bir eser var.ama illaki kendimiz gezecez derseniz esnaf turkce biliyor.ozellikle floransa da deri satan bi pazari var sakir sakir turkce konusuyorlardi.ozellikle pisa kulesinin orada sibel can da buradan alisveris yapiyor diye bagiran esnaf cok komikti.Biliyorum burası yeri değil ama bişey sormak istiyorum kızlar hazır konusunda açılmışken
Bu sene İtalya ya gitmek gibi bi düşüncemiz var ama sorun su ki bizde tur sevmeyenlerdeniz ... ama ingilizcemiz tarzancaya çok yakın eşimin biraz daha iyi ama ben eminonunde adres soran turistler olur ya ben gitmek Ayasofya derler aynı onlar gibiyim:) haliyle ingilizce anlaşmak bizim için biraz zor oluyo hadi bunu geçtim İtalya da gezilecek ve tarih açısından anlatılması gereken çok yer çok olay var çocuksuz gitmeyi düşünüyoruz sizce tur kullanmalimiyiz yoksa çok iyi bir araştırmayla kendimiz mi gezmeliyiz???
Ben okudum ve neden oldugunu anlamadan cok sevmistim, duygu ve kisisel tasvirleri sanirim o kadar sade ve yerindeydi ki o yuzden sevmis olabilirim. Ama kitabi kendi cumlelerinle tarif et desen inan edemem.Çavdar tarlasında çocukları okuyan var mı?
Pinhan da Bit palas da cok iyiydi ama benim de Elif Safak favorim kesinlikle "Mahrem"dir. 2. ise Iskenderpeki pinnhan, şehrin aynaları, bit palas bunlar nasıl
Tesekkur ederim canim. Yarin kendime karanfilli tarcinli bi cay yapayim. Iyi hatirlattin bak
Canim ellerin dert gormesinazra2004 canım liste tamamdır:)
Kütüphanemde var ama henüz okuyamadım :))Deneyeyim listeme alayım
kızlar yok mu livanelinin KOSTANTİNİYYE OTELİ okuyan :)
Bize hiç denk gelmedi o türkçe konuşan esnaftan, ay ne eğlenceli olurdu kesinCanim ben gecen sene turla gittim cok memnun kaldim tur rehberimizden.tura katilmadigimiz bi iki gun cok verimsiz gecti.tur cok yorucu oluyor ama italya tarih yonunden inanilmaz zengin bir ulke .her sokakta neredeyse tarihi bir eser var.ama illaki kendimiz gezecez derseniz esnaf turkce biliyor.ozellikle floransa da deri satan bi pazari var sakir sakir turkce konusuyorlardi.ozellikle pisa kulesinin orada sibel can da buradan alisveris yapiyor diye bagiran esnaf cok komikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?