- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
vazgeçtim :))))Ben okudum okunması yine kolay ama.diğer okuduğum kitapların gibi beni etkilemedi
Yillarca çok merak.ettiğim bir kitaptı. teoman gonul çelen şarkısını bu kitaptan etkilenerek. yazmış kitabın bir diğer ismi de gonul çelen. beklentim çok yüksek olduğu için çok farklı şeyler aramıştım. ama genel.olarak sevdimÇavdar tarlasında çocukları okuyan var mı?
Elif Şafak iskender kitabına kadar benim için çok özeldir. bu kitabını da çok sevmiştim tavsiye ederimSelamlar
Siyah süt kitabini nasil,tavsiye edermisiniz
Bir hakan gunday hayranı olarak Kinyas ve Kayra kitabını çok uzun zamanda yavaş yavaş okumuştum hatta o kitabi bitirmek istemedim son bir kaç sayfayı bıraktım bende öyle kalsınlar istedim :) diğer kitaplarını okumak çok kolay bu kadar zorlamiyirkızlar kinyas kayrayı yine bırakıyorum :S
hakan gündayı övdüler kızlar saolsunlar onun "az" kitabını da okumuş beğenmiştim.
bu kitaba da daha önce de başlayıp bırakmıştım sanırım yine zamanı değil
tuhaf, sinir oldum kendime :S:S
yarın hangi kitaba başlarım bilmiyorum, livanelinin kostantiniyye otelini okuyanınız yok değil mi
peki pinnhan, şehrin aynaları, bit palas bunlar nasılElif Şafak iskender kitabına kadar benim için çok özeldir. bu kitabını da çok sevmiştim tavsiye ederim
ben bu kitabı çok ciddiye aldım :)Bir hakan gunday hayranı olarak Kinyas ve Kayra kitabını çok uzun zamanda yavaş yavaş okumuştum hatta o kitabi bitirmek istemedim son bir kaç sayfayı bıraktım bende öyle kalsınlar istedim :) diğer kitaplarını okumak çok kolay bu kadar zorlamiyir
Çok ilgimi çektiMerhaba
Unutma Dersleri çok güzel gidiyor. 217. Sayfadayım. Gerçekten yaşadığı yasak bir aşkı unutmak için Mazi İmha Merkezi diye bir yere başvuran bir kadının kendi anlatımı ile hikayesi var.
Çok güzel,esprili bir dili var. Biraz absürd bir kitap.
Ben okudum, kolay okunan bir kitapÇavdar tarlasında çocukları okuyan var mı?
Okudum ve favori kitaplarımdandırÇavdar tarlasında çocukları okuyan var mı?
Çok ilgimi çekti
Hemen ekleyeyim 392949117 kitaplık vikitap okuma listeme
Kutuphaneni olusturdugun bir platform.kızlar VİKİTAP nedir sık karşılaşmaya başladım konuda, merak ettim
Bak sen de tanıdın artık beni canımBENce seni en çok çeken absürd kelimesi oldu
ben buraya özgü bir şey sanmıştım KK gbi BDV gibi :))Kutuphaneni olusturdugun bir platform.
Okumak istediklerin okuduklarin yer aliyor.
Yorumlar ve elestiriler.
Takip edebilecegin uyeler var.
Çok kullanışlı bir site ve benim elim ayağım resmenkızlar VİKİTAP nedir sık karşılaşmaya başladım konuda, merak ettim
İlgilenmiyorlar artık siteyle hiç geliştirmiyorlarAslinda burdaki vikitap uyeleri vikitap yoneticilerine mail atsak? uygulamasi olsa vikitap'in super olacak
Rica ederim. bircogumuzun vikitap nicki burdakiyle ayni bizi orda o sekilde bulabilirsin.ben buraya özgü bir şey sanmıştım KK gbi BDV gibi :))
hay allah neler öğreniyorum
hemen bakıyorum teşekkür ederim
Keşke yapsalar. Zaman zaman bakıyorum AppStore belki eklemişlerdir diye. Nasıl mükemmel bişi olurdu.Aslinda burdaki vikitap uyeleri vikitap yoneticilerine mail atsak? uygulamasi olsa vikitap'in super olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?