• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Simyacı bir harika.
Posta Kutusundaki Mızıka ile ilgili yorumların neler?
yoğunlaşıp öyle okumak gerek canım 166 sayfa ama içi kitaplar dolu. öyle bir çırpıda bitecek bir kitap değil. okuyacaksan sana tavsiyem yavaş yavaş oku, her mektup üzerine düşünerek. ben bir sonraki okumamı bu şekilde yapacağım.

Aslında beni kalacak yer gezecek yer leri bulma korkutmuyor oraya kadar gitmişken rehberin anlayabileceği şeyleri ogrenememek hakkını vererek gezememek biraz korkutuyor
Yani italyanın belli başlı şehirlerinin yanında bölgeler ve ortaçağ kasabaları var, kasabalardaki her bir tarihin hikayeleri var. ne bileyim ilk aklıma gelen san marko meydanında bazilikaya çizilmiş resimlerin hikayeleri var, üstelik Osmanlı devletinin de dahil olduğu hikayeler, yada dantenin kilisesi ilahi komedyası, bunun yanında o kasabalar, Romeo julyet vezüv yanar dağı o kalıntılar, dünyanın ilk genel evi, .... çok çooook hikaye detay var. o her an biryerden kilise şövalyeleri fırlayacakmış gibi dar sokakları olan tuhaf cumbalı taş binaların olduğu kasabalara gitmek, belli başlı şehirlere gitmekten daha zordu benim için.

ha ikinci kez gidersem ben de turu düşünmem ;) üstelik tura bağlı kalmadan istediğim yerde istediğim kadar vakit geçiririm ki böyle bir planım da var. umarım çok çok keyif alırsınız, ama gitmişken sadece ana şehirleri değil köy kasaba ları da görün derim hikayelerini dinleyin bir bilenden

Biliyorum burası yeri değil ama bişey sormak istiyorum kızlar hazır konusunda açılmışken

Bu sene İtalya ya gitmek gibi bi düşüncemiz var ama sorun su ki bizde tur sevmeyenlerdeniz ... ama ingilizcemiz tarzancaya çok yakın eşimin biraz daha iyi ama ben eminonunde adres soran turistler olur ya ben gitmek Ayasofya derler aynı onlar gibiyim:) haliyle ingilizce anlaşmak bizim için biraz zor oluyo hadi bunu geçtim İtalya da gezilecek ve tarih açısından anlatılması gereken çok yer çok olay var çocuksuz gitmeyi düşünüyoruz sizce tur kullanmalimiyiz yoksa çok iyi bir araştırmayla kendimiz mi gezmeliyiz???
Canim ben gecen sene turla gittim cok memnun kaldim tur rehberimizden.tura katilmadigimiz bi iki gun cok verimsiz gecti.tur cok yorucu oluyor ama italya tarih yonunden inanilmaz zengin bir ulke .her sokakta neredeyse tarihi bir eser var.ama illaki kendimiz gezecez derseniz esnaf turkce biliyor.ozellikle floransa da deri satan bi pazari var sakir sakir turkce konusuyorlardi.ozellikle pisa kulesinin orada sibel can da buradan alisveris yapiyor diye bagiran esnaf cok komikti.

Bir gun girmedim ne cok konusmussunuz. Beni de listeye eklememissiniz. Alacaginiz olsun :63: Grip oldum. :KK61:Cok fena üsuyorum bogazim agriyor. Kitabimi da dukkanda unuttum aksi gibi. Eve gelince canim sıkıldı. Aksamlari bos durmak cok sıkıcıymıs. :mad:
Bülbülü öldürmek 50. syf. Kendimi de ekliyim listeye bari.

@cesmi_naz ~~40
__giz__ __giz__ ~~100
_meLinDa_ _meLinDa_ ~~60
loliss loliss ~~ 40
Y yesil_zeytin_ ~~50
@meLikeee ~~ 80
kalinkaselin kalinkaselin ~~80
@N-A-R ~~50
minerva1988 minerva1988 ~~ 40
@kitap_asigi ~~ 50
@_ezelneva_ ~~40
DonukPudra DonukPudra ~~50
_Lavin_ _Lavin_ ~~30
Skosnob Skosnob ~~ 30
azra2004 azra2004 ~~ 80
@__ATALANTE ~~100
@Filozof_Prenses ~~50
@Papatya ~~40
OKYANUSYAA OKYANUSYAA ~~40
@gurudaguruda ~~25
YEKTA61 YEKTA61 ~~30
elenaferrante elenaferrante ~~ 40
COLIN COLIN ~~40

İyi geceler :KK54: Herkes kendini listeye eklemiş ben de eklemesem olmazdıı :oops: Hedefimii 30'a çıkardım umarım gerçekleştiririiim ..

Serenad - 230.sayfadayııım..

Şunu fark ettim ki sosyal medya zamanımı çok çalışıyor benden.. Orada geçirdiğim saatler yerine 1 sayfa dahi kitap okusam ruhumu doyuruyorum sankiii, kendimi geliştiriyorum.. Burası da bana çok iyi geliyor.. Bu sayede düzenli kitap okuyorum :KK19: Neyse yine çok konuştuum iyi geceler (:

Günaydın kızlar
Unutma Dersleri dün bitti.
Herkese tavsiye ederim.

Bir Kadının Yaşamından 24 Saat - Stefan Zweig e başlıyorum. İncecik kitap. Bugün biter galiba.
Geçen kiminle bahsi geçmişti? Okuyalım bu ay demiştik

Canim ben gecen sene turla gittim cok memnun kaldim tur rehberimizden.tura katilmadigimiz bi iki gun cok verimsiz gecti.tur cok yorucu oluyor ama italya tarih yonunden inanilmaz zengin bir ulke .her sokakta neredeyse tarihi bir eser var.ama illaki kendimiz gezecez derseniz esnaf turkce biliyor.ozellikle floransa da deri satan bi pazari var sakir sakir turkce konusuyorlardi.ozellikle pisa kulesinin orada sibel can da buradan alisveris yapiyor diye bagiran esnaf cok komikti.
Bize hiç denk gelmedi o türkçe konuşan esnaftan, ay ne eğlenceli olurdu kesin :KK45:

Back