- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
çok güzelmiş. hangi kitaptıLütfen altı çizili paragrafı okuyun. Çok doğru söylememiş mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzelmiş. hangi kitaptıLütfen altı çizili paragrafı okuyun. Çok doğru söylememiş mi?
çok güzelmiş. hangi kitaptı
aşk kitabı mı?Nermin Yıldırım
Unutma Dersleri
Aşırı sevdim. Favori kitaplarımdan oldu. Hatta sevdiklerime de hediye etmeyi düşünüyorum
aşk kitabı mı?
Az 'dan sonra "daha"yi okumani oneririmkızlar kinyas kayrayı yine bırakıyorum :S
hakan gündayı övdüler kızlar saolsunlar onun "az" kitabını da okumuş beğenmiştim.
bu kitaba da daha önce de başlayıp bırakmıştım sanırım yine zamanı değil
tuhaf, sinir oldum kendime :S:S
yarın hangi kitaba başlarım bilmiyorum, livanelinin kostantiniyye otelini okuyanınız yok değil mi
Deneyeyim listeme alayımAz 'dan sonra "daha"yi okumani oneririm
Merhaba
30 kasımda bitirdiğim posta Kutusundaki Mızıka'dan sonra yeni kitaba hala geçemedim Simyacı'ya başlayacağım bu akşam.
kızlar kinyas kayrayı yine bırakıyorum :S
hakan gündayı övdüler kızlar saolsunlar onun "az" kitabını da okumuş beğenmiştim.
bu kitaba da daha önce de başlayıp bırakmıştım sanırım yine zamanı değil
tuhaf, sinir oldum kendime :S:S
yarın hangi kitaba başlarım bilmiyorum, livanelinin kostantiniyye otelini okuyanınız yok değil mi
ciddi mi.konstantiniye okudıgum en kötü livaneli kitabı.kimseye tavsiye etmiyorum.insanları kalıplara sokması sınıflandırmalar hiç hosuma gitmedi.Pek bi konusu yok zaten sadece ülkemiz insanlarına eleştirel gözle bakmış diyebilirim.
Ben okudum güzel bi kitap okuması kolay keyifli dili , anlatımı çok tatlıydı kafa genç bi çocuktan hayatını dinlediginizi düşünün samimi ama bayıldım diyemem:)Çavdar tarlasında çocukları okuyan var mı?
Benim en sevdiğim elif şafak kitabı diyebilirim ama sevmeyeni çok duydum iç konuşmaları psikolojiyi seviyorsanız seversiniz...Selamlar
Siyah süt kitabini nasil,tavsiye edermisiniz
Livaneliye şans ver evet :) serenat la başla mesela, kardeşimin hikayesi ile devam edip son ada ile son noktayı koyBen önyargılı olmak istemem ama bazı yazarlarımızı beğenmedim.
Ayşe Kulin'den Gizli Anların Yolcusu ve Veda kitaplarını
Orhan Pamuk'tan Masumiyet Müzesi ve Kırmızı Saçlı Kadın kitaplarını
Elif Şafak'tan İskender
Canan Tan' dan da Piraye kitaplarını okudum.
Özellikle Masumiyet Müzesi ve Piraye tam Türk filmi.
Bu saydıklarımı beğenmedim, düz hikaye gibi geldi bana. O böyle yaptı, bu buraya gitti, bu buna bunu dedi gibi.
Böyle olunca söylediğim yazarların başka kitaplarını da okumak istemedim.
Zülfü Livaneli hiç okumadım ama ona da bir şans vermek istiyorum
Ben okudum okunması yine kolay ama.diğer okuduğum kitapların gibi beni etkilemediDeneyeyim listeme alayım
kızlar yok mu livanelinin KOSTANTİNİYYE OTELİ okuyan :)