• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

aşk kitabı mı?

Hayır. Mırç mırç aşk kitaplarını ben de sevmem. Eşini aldatan ve aldattığı adam tarafından terk edilen bir kadının anılarını unutmak isteyen bir kadının mazi imha merkezi diye bir kuruma başvurusu ve bundan sonra yaşadıklarını esprili bir dille anlatması var kitapta. Aşk kitabı diyemem.

kızlar kinyas kayrayı yine bırakıyorum :S
hakan gündayı övdüler kızlar saolsunlar onun "az" kitabını da okumuş beğenmiştim.
bu kitaba da daha önce de başlayıp bırakmıştım sanırım yine zamanı değil
tuhaf, sinir oldum kendime :S:S
yarın hangi kitaba başlarım bilmiyorum, livanelinin kostantiniyye otelini okuyanınız yok değil mi

hakan gündayı övdüler kızlar saolsunlar onun "az" kitabını da okumuş beğenmiştim.
yarın hangi kitaba başlarım bilmiyorum, livanelinin kostantiniyye otelini okuyanınız yok değil mi
Az 'dan sonra "daha"yi okumani oneririm

Kitap bildirmi yapmamisim hic.
BEn bugun ise gitmemistim ama 1 sayfa bile okuyamadim. oglum huysuz epey sanirim yeni dis geliyor sabahtan su saate dek yarim saat uyudu. ve evin her yeri de daginik :KK45::KK45:
Marslilari bekliyorum:kızgın::KK14:

konstantiniye okudıgum en kötü livaneli kitabı.kimseye tavsiye etmiyorum.insanları kalıplara sokması sınıflandırmalar hiç hosuma gitmedi.Pek bi konusu yok zaten sadece ülkemiz insanlarına eleştirel gözle bakmış diyebilirim.

konstantiniye okudıgum en kötü livaneli kitabı.kimseye tavsiye etmiyorum.insanları kalıplara sokması sınıflandırmalar hiç hosuma gitmedi.Pek bi konusu yok zaten sadece ülkemiz insanlarına eleştirel gözle bakmış diyebilirim.
ciddi mi.
kitap yorumları da hakkaten senin düşüncelerin gibi, kitap yurdu olsun idefix oku oku v.s.
anında soğudum şuan :)))

Ben önyargılı olmak istemem ama bazı yazarlarımızı beğenmedim.
Ayşe Kulin'den Gizli Anların Yolcusu ve Veda kitaplarını
Orhan Pamuk'tan Masumiyet Müzesi ve Kırmızı Saçlı Kadın kitaplarını
Elif Şafak'tan İskender
Canan Tan' dan da Piraye kitaplarını okudum.
Özellikle Masumiyet Müzesi ve Piraye tam Türk filmi.
Bu saydıklarımı beğenmedim, düz hikaye gibi geldi bana. O böyle yaptı, bu buraya gitti, bu buna bunu dedi gibi.
Böyle olunca söylediğim yazarların başka kitaplarını da okumak istemedim.
Zülfü Livaneli hiç okumadım ama ona da bir şans vermek istiyorum

Selam kızlar bugün hep dışarıdaydım telefonUmun da şarjı bitti hiç giremedim mesajlarıda okuyamasım ama çok etiket var sanırım hedef soruluyor 80 diyorum mesaj ları okuyuo sonra yine yazacağım şimdilik iyi akşamlar:KK36:

Ben önyargılı olmak istemem ama bazı yazarlarımızı beğenmedim.
Ayşe Kulin'den Gizli Anların Yolcusu ve Veda kitaplarını
Orhan Pamuk'tan Masumiyet Müzesi ve Kırmızı Saçlı Kadın kitaplarını
Elif Şafak'tan İskender
Canan Tan' dan da Piraye kitaplarını okudum.
Özellikle Masumiyet Müzesi ve Piraye tam Türk filmi.
Bu saydıklarımı beğenmedim, düz hikaye gibi geldi bana. O böyle yaptı, bu buraya gitti, bu buna bunu dedi gibi.
Böyle olunca söylediğim yazarların başka kitaplarını da okumak istemedim.
Zülfü Livaneli hiç okumadım ama ona da bir şans vermek istiyorum
Livaneliye şans ver evet :) serenat la başla mesela, kardeşimin hikayesi ile devam edip son ada ile son noktayı koy :KK66:
masumiyet müzesi.... beni şişiren tek kitaptır herhalde :S
elif şafak ın aşkını yıllar önce okumuş beğenmiş üzerine diğer kitaplarını da almıştım ama şimdi okusam beğenmem, gençlik diyeyim :) 3 kitabı bekler öyle rafta
canan tan pirayede de çok etkilenmiştim ama yine küçüktüm, şu yaşımda okusam aynı yorumu yapardım seninle, yüreğim seni çok sevdi si ünlü merak ediyorum okur muyum bilmem
ayşe kulin in veda sı da rafımda, bak soğudum şimdi :))))))

aynı düşünceleri paylaşıyorum yani seninle :KK66:

Back