• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çavdar tarlasında çocukları okuyan var mı?
Yillarca çok merak.ettiğim bir kitaptı. teoman gonul çelen şarkısını bu kitaptan etkilenerek. yazmış kitabın bir diğer ismi de gonul çelen. beklentim çok yüksek olduğu için çok farklı şeyler aramıştım. ama genel.olarak sevdim

kızlar kinyas kayrayı yine bırakıyorum :S
hakan gündayı övdüler kızlar saolsunlar onun "az" kitabını da okumuş beğenmiştim.
bu kitaba da daha önce de başlayıp bırakmıştım sanırım yine zamanı değil
tuhaf, sinir oldum kendime :S:S
yarın hangi kitaba başlarım bilmiyorum, livanelinin kostantiniyye otelini okuyanınız yok değil mi
Bir hakan gunday hayranı olarak Kinyas ve Kayra kitabını çok uzun zamanda yavaş yavaş okumuştum hatta o kitabi bitirmek istemedim son bir kaç sayfayı bıraktım bende öyle kalsınlar istedim :) diğer kitaplarını okumak çok kolay bu kadar zorlamiyir

Bir hakan gunday hayranı olarak Kinyas ve Kayra kitabını çok uzun zamanda yavaş yavaş okumuştum hatta o kitabi bitirmek istemedim son bir kaç sayfayı bıraktım bende öyle kalsınlar istedim :) diğer kitaplarını okumak çok kolay bu kadar zorlamiyir
ben bu kitabı çok ciddiye aldım :)
şey gibi hani rakı içmek ciddiyet ister der ya hulusi kentmen gibi amcalar, rakı vardır ama sadece buz ve su vardır rakıya eşlik edecek, tamamlayan yandaşları yoktur beyaz beynir kavun yoktur mesela ortada, o nedenle zamanı gelmemiştir henüz,

bırakıverdim bende, 3. sünde biter umarım :KK66:

Elif Safagin kalemine hayrandim.
Tum kitaplarini okudum lise yillarinda.
Havvanin 3 kizini okudum bu sene. ve bir yerde ayni tekduzeligi beni sikti. tum kitaplarinda benzer seyleri gormus gibi oldum.
Kalemi guclu evet ama biraz da popileriteden kaynakli bir kirilma noktasi oldu bence .

Merhaba
Unutma Dersleri çok güzel gidiyor. 217. Sayfadayım. Gerçekten yaşadığı yasak bir aşkı unutmak için Mazi İmha Merkezi diye bir yere başvuran bir kadının kendi anlatımı ile hikayesi var.
Çok güzel,esprili bir dili var. Biraz absürd bir kitap.
Çok ilgimi çekti
Hemen ekleyeyim 392949117 kitaplık vikitap okuma listeme:KK45:

kızlar VİKİTAP nedir sık karşılaşmaya başladım konuda, merak ettim
Çok kullanışlı bir site ve benim elim ayağım resmen
Kütüphanemde olan, okuduğum, okumak istediğim, yarım bıraktığım bütün kitapları kaydediyorum
Merak ettiğim kitapla ilgili yorumları okuyorum falan
Tavsiye ederim sen de hesap aç kendine bence

Back