• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yusuf ile Züleyha ve Nar Ağacını okudum daha önce
Nar Ağacına aşık olmuştum resmen.. çok bir beklentim yok açıkçası ama böyle biraz türk filmi tadında bir kitap izlenimi verdi bana ve Lontanodan sonra böylesi gider dedim
doğru, hafif ve bizden bir hikaye dinlendirir
La yı okumadın mı :((((
nar ağacına aşık olduysan, la yı ruhunda nereye koyarsın inan düşünemiyorum.
benim en ennn ennnnnn kitabımdır la ;)
lütfen la ya da bir şans ver
benim hatamdır nazancığımı la ile tanımak, çünkü ondan sonra her kitabını La Sonsuzluk Hecesi gibi sanıp büyük beklentilere girmiştim

La yı okumadın mı :KK43:(((
benim en ennn ennnnnn kitabımdır la :KK66:
benim hatamdır nazancığımı la ile tanımak, çünkü ondan sonra her kitabını La Sonsuzluk Hecesi gibi sanıp büyük beklentilere girmiştim
hemen ekliyorum okumak istediklerime o vakit canım, teşekkür ederim :KK200:

Lontanonun vahşiliği ve sürükleyiciliğinden sonra Nazan Bekiroğlunun naifliği iyi gider dedim ben de kuzum
bir de ilk çıktığında alıp okuyamama sendromu var bende :KK53:
o ilk popülerliği geçsin öyle alıp okumayı seviyorum
Biz de üniversiteden 3 arkadaş topluca okumuştuk kitabı, bizim ortak okuma etkinliği gibi. Hatta onlar "bu ne ya konu yok, bişey yok, neden okuduk ki" demişlerdi :KK53: Ama ben sakinliğini sevdim. Arada böyle dinlendirici kitaplar okumak hoşuma gidiyor benim de :anne:

Becerirsinnnn, bence herkesin bilmesi gerekir tebrik ederim seni. Çok sevindim birinin daha olmasına
Nekadar önemli olduğunu, birinin hayatını kurtardığın zaman anlayacaksın (illaki o anları yaşama tabi çok zor)
Aldığın eğitimin "iyiki"lerinin arasına girecek
Sağol canım Kalp masajını beceremedim ya bir türlü stres yaptım:KK17:

Geçen sene hedefim 52 haftada 52 kitap ti yazın iki ay çok az okumama rağmen şu an 63 kitaptayim ben bile cık şaşırdım büyük çoğunluğu 300 un üstü deydi üstelik aralikta tutunamayanlar ve budalayi okuyacağım 65 e tamamlarim

Yeni yılda hedefini yükseltip kendimi zorlamayın düşünüyorum ve 80 diye düşünüyorum.
:KK57::KK57::KK57: 52 hafta 52 kitap
(... ve hatta daha fazlası :super:)

Bu arada ben de aralık ayında "Tutunamayanlar"ı okumak istiyorum.
İnşallah tutunabilirim :işsiz:
minerva1988 minerva1988

EMPATİ'ye donmez dimı kuzum :)

İnşallah :-)

Sen Tutunamayanlar'a başladığında öyle demiştin ya "İnşallah tutunabilirim." o geldi aklıma. :deli:
Asude - Beni Sev Diye 530. sayfalardayım. 50 sayfam kalmış. İşlerimi toparlayım bugün bitirirm. Sonra da Aralık ayı için 11 kitap nasıl bitireceğim onu düşünürüm kara kara :KK53:
Acaba Ayşegül serisinden okusam 11 kitap sayıyı tamamlamış sayılır mıyım :deli:
:-) :D
Cesmi alemsin!
O zaman ortak okuma yapalım seninle. :D Gelsin Aysegül serisi gitsin cin ali :D
La yı okumadın mı :KK43:(((
benim en ennn ennnnnn kitabımdır la :KK66:
O zaman ben NAR AĞACI ile mi başlayayım Nazan Bekiroğlu okumaya... :oops:
Sanırım bende NAR AĞACI ve LA var. Bir tane daha vardı sanki ama su anda emin olamadım :bicak:

:-) :KK70:
Cesmi alemsin!
O zaman ortak okuma yapalım seninle. :KK70: Gelsin Aysegül serisi gitsin cin ali :KK70:

Kuzenim için iki tane Ayşegül kitabı siparişi verdim, onlar elime ulaşınca başlarım okumaya :KK70:
Bide Küçük Kara Balık var ben de, o da garanti bir kitap etti üç :deli:
8 tane de cin Ali buldummu tamamdır :KK45:

merhaba kızlar
la sonsuzluk hecesi içinde farklı hikayeler olan kitap mıydı...
ben de okumak istiyorum ama öykü kitaplarını sevmiyorum. ondan sordum

Kızlar
Bizim Büyük Çaresizliğimiz kitabını tavsiye ederim. dostluk ve aşk ı güzel anlatıyor

K KenyaliZehra kesinlikle nar agaci ile basla derim :)
Cunku onu da seveceksin ve la yı daha cok seveceksin.
La nın her satırını çizmisimdir neredeyse.
Kitap basucu kitabım, öyle tarumar oldu öyle sayfaları kopuk perişan ki sorma :)

La nın güzelliginin bedeli de böyle paramparca olmakmış işte.
Guzellik kitapta bile basa bela yahu :)))

K KenyaliZehra kesinlikle nar agaci ile basla derim :)
Cunku onu da seveceksin ve la yı daha cok seveceksin.
La nın her satırını çizmisimdir neredeyse.
Kitap basucu kitabım, öyle tarumar oldu öyle sayfaları kopuk perişan ki sorma :)

La nın güzelliginin bedeli de böyle paramparca olmakmış işte.
Guzellik kitapta bile basa bela yahu :)))
Tesekkur ederim. Nar Ağacı ile başlayayım o halde. Hoppa

Nazan Bekiroğlu bana şimdiye dek hiç cazip gelmemişti. Ama önerilere kulak vereceğim.

Nermin Yıldırım
Unutma Dersleri ne başladım. İlk 3 sayfası bile harikaydı bayıldım

Be
İnşallah :-)

Sen Tutunamayanlar'a başladığında öyle demiştin ya "İnşallah tutunabilirim." o geldi aklıma. :deli:

:-) :KK70:
Cesmi alemsin!
O zaman ortak okuma yapalım seninle. :KK70: Gelsin Aysegül serisi gitsin cin ali :KK70:

O zaman ben NAR AĞACI ile mi başlayayım Nazan Bekiroğlu okumaya... :oops:
Sanırım bende NAR AĞACI ve LA var. Bir tane daha vardı sanki ama su anda emin olamadım :bicak:
dün sihirli soğanlar okudum çocuklar otobiyografi doldururken :)

Back