• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam kızlar
Gazap üzümleri sayfa 410.
Sanıyorum yaşlanıyorum :KK43: akşamları çok çabuk uykum geliyor. İşten çıkınca oğluşu özel derse bırakıp hemen spora koştum. Şu anda öyle Yorgun'um ki resmen dökülüyorum.

Asude - Beni Sev Diye bitti. Okumayın gerek yok :KK53:
Başı belli sonu belli kitaplardan, resmen zaman kaybettim okurken :kızgın:
Bugün kitapyurdu siparişlerim geliyor. Sanırım önce Sarah Jio - Kelebek Adası'nı okurum o çabuk ilerler diye düşünüyorum. Diğerlerine sonra karar vereceğim :KK49:
İşyerinde okumak için de birazdan seçer, bildirimimi yaparım.
11 kitap okuyabilir miyim acaba yaa :KK53::KK53:

selam kızlar.
sefiller 3 bitti.
4e geçtim :bicak::bicak::bicak:
keşke daha önce okusaydım diyorum. evet bazen sıkıcı geliyor ama mutlaka okunması gereken bir eser :cool:

Jojo Moyes__Senden Önce Ben bitti.

Evet, bugün bitiririm dedim ve bitti. Klasiklerin arasına serpiştirilecek kitaplardan kendisi. Biraz duygusaldı sonlarına doğru ama öyle abartıldığı gibi de ağlatmadı.
Anlatımı basit, cümleler yormuyor, kitap kalın olmasına rağmen akıp gidiyor sayfalar.
Bir ara 2. kitabını da okuyacağım. Başladığım işi yarım bırakmayı sevmem. :bicak:

ah bende. zaten bu tür kitapları sevmem.
yorumlarda son 30sf arabada işte okumayın diyorlardı.
bende eve sakladım 30sf sını :D:D
ama tık yok:KK37:

günaydın kızlar
ben hiç film izlemiyorum. aslında vakit bulamıyorum.
bu sabah düşündüm de aslında bundan sonra mecbur olduğum şeyleri değil istediğim şeyleri yapmak istiyorum.
işimde de öyle. hızlı koşan çabuk yorulur misali, işimle ilgili de bir şey yapmak istemiyorum. aylak aylak dolaşasım var...
neyse konuya döneyim. gazap üzümlerine devam...vakit bulabilsem bir çırpıda okumak istiyorum aslında...

Back