Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kinyas ve kayra diyorum, bana Hakan Günday sevdiren kitapKucuk prens biter bugun. Elimde okumadigim cok kitap var ama ilgimi cekmiyorlar.
E.şafagin ask kitabini okudugum yillarda diger kitaplari da iyidir diye bit palas-sehrin isiklari-pinhan i almistim.
Onun disinda iskender pala efsane var
Metin hara-yol
E.temelkuran-ikinci yarisi
Livaneli-kostantiniye oteli
Ayse kulin-veda
Sevgi ugruna yaptiklarimiz
Tanrinin unutulan cocuklari
Henri charriere-kelebek
Amin maalouf-civisi cikmis dunya
.
.
Bunlar hakkinda şundan başla dediginiz varsa eger ne iyi olur :)))
Latife tekin-unutma bahcesi
Kinyas kayra. Oyyy cok kitabim varmis :))
Eşim bi gece evde bir gece değil , oğlum da en geç dokuz da uyuyor yani günde kesintisiz üç saat vaktim oluyo hafta sonları daha çok , ayrıca işim de öğleden sonra çok rahat oluyo bir saat de iş yeri de okuyabiliyorum TV hiç izlemiyorum okuyorum.:)52 hafta 52 kitap
(... ve hatta daha fazlası )
Bu arada ben de aralık ayında "Tutunamayanlar"ı okumak istiyorum.
İnşallah tutunabilirim
minerva1988
En sevdiğim kitaplardanHayir tatlim degil. Adem ile Havva nın kitabı yaradılışın hikayesi
doğru zamanda başlamadığım içindir heralde ki başlayıp devam edemediklerimden :)
Konya ve Kayra :)Kucuk prens biter bugun. Elimde okumadigim cok kitap var ama ilgimi cekmiyorlar.
E.şafagin ask kitabini okudugum yillarda diger kitaplari da iyidir diye bit palas-sehrin isiklari-pinhan i almistim.
Onun disinda iskender pala efsane var
Metin hara-yol
E.temelkuran-ikinci yarisi
Livaneli-kostantiniye oteli
Ayse kulin-veda
Sevgi ugruna yaptiklarimiz
Tanrinin unutulan cocuklari
Henri charriere-kelebek
Amin maalouf-civisi cikmis dunya
.
.
Bunlar hakkinda şundan başla dediginiz varsa eger ne iyi olur :)))
Latife tekin-unutma bahcesi
Kinyas kayra. Oyyy cok kitabim varmis :))
Ahah hakan gunday diyince tüm çevrenin aklına ben geliyorum :)))
Teşekkür ederim Canım. Ben de de olması gerek epub. Ama ben hiç sevemiyorum telden okumayı. Kitabı alana kadar sabredeceğim.:))) tahammül edebilirsen bilgisayardan oku. Ben bugün öyle bitirdim 100 sf kadar okudum is yerinde. Tamam dersen özelden mail adresini yaz yarin iş yerinden pdf dosyasini atayim sana.
Ben hem etkilendim hem sarsildim. Hikayesinden ziyade altında gizli olanlar cok etkileyici
ben de eve gidince yemeğimi ocağa koyup sevdiceğim gelene kadar okuyacağımSenden Önce Ben 392. sayfadayım.
Burada muhabbetlere katılmaya azıcık ara verirsem okuyup bitirmeyi düşünüyorum bugün.
ben de eve gidince yemeğimi ocağa koyup sevdiceğim gelene kadar okuyacağım
bugün ne çalıştım ne okudum vallahi
ben de eve gidince yemeğimi ocağa koyup sevdiceğim gelene kadar okuyacağım
bugün ne çalıştım ne okudum vallahi
sen ilk sayfaya topluca yazarsın canım yine de ocak şu mart şu diyeOrtak kitaplarımızın anketi yarın doluyor. 3 gün süre vermiştim. Çok olmuş galiba.
Herkes kullanmıştır zannımca oyunu, kitaplar belli aslında.
Yarın alışveriş yapacağım
Hangi kitaplar okunacak nereye yazılacak?Ortak kitaplarımızın anketi yarın doluyor. 3 gün süre vermiştim. Çok olmuş galiba.
Herkes kullanmıştır zannımca oyunu, kitaplar belli aslında.
Yarın alışveriş yapacağım