• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Son Ada yı yorumundan sonra çok merak ettim. Yeni kitap aldım yoksa sepete atıp kargolanmasını bekliyor olurdum.:mad:
Neden daha önce okuyup bitirmedin.:sinirli:
:))) tahammül edebilirsen bilgisayardan oku. Ben bugün öyle bitirdim 100 sf kadar okudum is yerinde. Tamam dersen özelden mail adresini yaz yarin iş yerinden pdf dosyasini atayim sana.

Ben hem etkilendim hem sarsildim. Hikayesinden ziyade altında gizli olanlar cok etkileyici

Selamlar herkese... kızlar ne oluyor bana anlamış değilim.. Ben evlenmeden 6 eay evvel deli gibi kitap okurdum ama şimdi doğru düzgün hiç kitap okumuyorum..içimden gelmiyor ve bu duruma çok üzülüyorum..elime aldığımda pat iki sayfa okuyup sıkılıp bırakıyorum.. ne olacak bu halim? nasıl eski halime dönerim bilemiyorum
evlenmeden önce bende baya çok okuyodum. Evlendikten si ra 1 yıl kadar okuyamadım sebebini bilmiyorum ama 5 sezondan fazla biten 3 dizi bitirdim , filmin dibine vurdum o aralar sonra bi yıl sonra bi kitap aldım 5 sayfa 10 sayfa derken patladı gitti ... kendine sevebileceğim tarzda bir kitap al çok sürükleyici olsun birini bitirirsen devamı gelir.

öğlen okudum sefiller 3
sf 90 :KK51:
keşke bititsem bu akşam :KK53::KK53:

suç ve ceza okumak isteyen var mı :bicak:

Bitireli 10 gün oluyo en son 6-7 yıl önce özet şeklinde okumuştum ve tam metnine bayıldım en sevdiğim klasiklerden:)

Okuma hedefi bildirmemişim ben, 62 kitap okumuşum bugüne kadar, birkaç ayı boş geçmeme rağmen iyi toparlamışım yine de.
Gelecek yıl hedefimi büyük oynamak istiyorum ama cesaretim de yok, sonunda rezil olabilirim. :KK17::KK70:
Ben arkadaş olurum sana hedefini büyük koyarsan:)

İnce Memed'i bende istiyorum okumak.
beraber okuruz :KK60:
okuyacaginizda mutlaka haberim olsun:)

Selma kızlar Son Ada az önce bitti.
Hayatımda sözde bir kurgu arkasına, ustaca gizlenmiş bu denli politik bir kitap okumamıştım.
Devletlerin gerçekleştirdiği politik oyunları açığa çıkaran çok iyi bir romandı, gerçekten iyiydi...
diktatör yönetimler, kendi çıkarlarını önce halkın çıkarlarıymış gibi, halkın lehine gelişecek olaylarmış gibi yansıtarak çoğunluğun gücünden faydalanırlar. Çoğunluğu arkalarına alırlar böylece değim yerindeyse ülkenin kas ve iskelet sisteminde atılamayacak arındırılamayacak ödem oluştururlar
ve çoğunlukla kötü olanlar kazanır yani diktatörler,
ama bu kitapta öyle olmuyor, öyle umut vaad ediyor ki....

yazının birinde okumuştum, hatırlamıyorum aklımda kalmış, diyor ki

"iyi bir kitap okursun
iyi bir filme gidersin
bir an her şey mümkün görünür
umutlanırsın"

ben bu kitaptan sonra umutlandım, umutluyum...
okumanızı tavsiye ediyorum şiddetle ve şiddetle
etkilendim :)
son ada ıki kitaptan mi oluşuyor ?? Yoksa tek mi??

Gerçekten harika bir kitaptı
Elimden bırakamayıp çok kısa sürede okumuştum
seri kitapmi melinda lontano??

evlenmeden önce bende baya çok okuyodum. Evlendikten si ra 1 yıl kadar okuyamadım sebebini bilmiyorum ama 5 sezondan fazla biten 3 dizi bitirdim , filmin dibine vurdum o aralar sonra bi yıl sonra bi kitap aldım 5 sayfa 10 sayfa derken patladı gitti ... kendine sevebileceğim tarzda bir kitap al çok sürükleyici olsun birini bitirirsen devamı gelir.

Bitireli 10 gün oluyo en son 6-7 yıl önce özet şeklinde okumuştum ve tam metnine bayıldım en sevdiğim klasiklerden:)

180 sf lık tek kitap
Zülfü Livaneli nin

evet seri yapmış canım bu daha ilk kitabı
diğerini ne zaman yazar bitirir bilemiyorum, lontano serisi diye geçiyor

günaydın kızlar.
sefiller 3 sf 150

İnce Memed'i bende istiyorum okumak.
beraber okuruz :KK60:
olur çok isterim :KK200:

Selma kızlar Son Ada az önce bitti.
Hayatımda sözde bir kurgu arkasına, ustaca gizlenmiş bu denli politik bir kitap okumamıştım.
Devletlerin gerçekleştirdiği politik oyunları açığa çıkaran çok iyi bir romandı, gerçekten iyiydi...
diktatör yönetimler, kendi çıkarlarını önce halkın çıkarlarıymış gibi, halkın lehine gelişecek olaylarmış gibi yansıtarak çoğunluğun gücünden faydalanırlar. Çoğunluğu arkalarına alırlar böylece değim yerindeyse ülkenin kas ve iskelet sisteminde atılamayacak arındırılamayacak ödem oluştururlar
ve çoğunlukla kötü olanlar kazanır yani diktatörler,
ama bu kitapta öyle olmuyor, öyle umut vaad ediyor ki....

yazının birinde okumuştum, hatırlamıyorum aklımda kalmış, diyor ki

"iyi bir kitap okursun
iyi bir filme gidersin
bir an her şey mümkün görünür
umutlanırsın"

ben bu kitaptan sonra umutlandım, umutluyum...
okumanızı tavsiye ediyorum şiddetle ve şiddetle
etkilendim :)

Y yesil_zeytin_ olmasa bugün de bitmezdi, teşekkürler tekrardan :KK66:

okuyup beğenmene çok sevindim. en sevdidğim kitaplar arasında dır.
hayvan çiftliğini de bu kitaba benzetirim.
birine kitap hediye edeceğim zaman genelde son ada ve hayvan çiftliğini almaya gayret ediyorum:)

Okuyalim guzelleselim :KK200::KK19:
Hep beraber zaman belirleyelim ona da :KK60:
aralık sonu gibi olabilir aslında :)

Son Ada yı yorumundan sonra çok merak ettim. Yeni kitap aldım yoksa sepete atıp kargolanmasını bekliyor olurdum.:mad:
Neden daha önce okuyup bitirmedin.:sinirli:
okumalısın mutlaka:KK49: @loliss te okuyacak :kahve:

Ben çok çooook kötu bir sabaha uyandım
Adanada yavrular kavrulmuş yanmış
Ben de onlarla yandim:KK43:((
yurt yangnından mı bahsediyorsun, haberleri izlemedim sosyal medya da gözüme çarptı.
keşke bir kere de olsa bahaneler arkasına saklanmadan hesap sorulsa..

Asude - Beni Sev Diye 530. sayfalardayım. 50 sayfam kalmış. İşlerimi toparlayım bugün bitirirm. Sonra da Aralık ayı için 11 kitap nasıl bitireceğim onu düşünürüm kara kara :KK53:
Acaba Ayşegül serisinden okusam 11 kitap sayıyı tamamlamış sayılır mıyım :deli:

Beğenmiştim ben o kitabı, klasik Nazan Bekiroğlu. sakin bir anlatımı ve dinlendirici bir hikayesi var.
(Senden önce bir kitap okumuşum ilk defa, havasını atayım dedim :KK53:)
Lontanonun vahşiliği ve sürükleyiciliğinden sonra Nazan Bekiroğlunun naifliği iyi gider dedim ben de kuzum
bir de ilk çıktığında alıp okuyamama sendromu var bende :KK53:
o ilk popülerliği geçsin öyle alıp okumayı seviyorum

Günaydın kızlar nasılsınız? Neler kaynattınız okuyamadım.
Yarın kitap alışverişim var. İnternetten almıyorum ben, kredi kartı kullanmıyorum.
Kitapçı karıştıracağım biraz. Belki daha pahalı oluyor ama olsun gezmesi güzel geliyor bana.
Kayınvalide var, okuyamıyorum pek. Yoksa çoktan biterdi.
Bir de benim kız grip oldu, burnu akıyor yavrucağın, gece zor uyudu, 2 saat ağladı, çok huzursuzdu.

Bizim Büyük Çaresizliğimiz sayfa 98 deyim

günaydınlar
yeni kitabım Nazar Bekiroğlu- Mücella
Eğer Nazancığımın diğer kitaplarını okumayıp direk Mücella dan başlasaydım hem içimi ısıtır hem acıtırdı kitabı kapattığımda yine uzunca bir süre o halde kalırdım boş bakardım karşıya kafamda deli sorularla amaaa
Nazancığım harika bir yazar, diğer kitaplarındaki gibi olacağını hayal edip bir koşu almıştım bu kitabını büyük heyecan ve hevesle, ben hayal kırıklığı yaşadım :) eğer bu yazara hayransan beklentini biraz düşür ancak ozaman keyif alabilirsin
yurt yangnından mı bahsediyorsun, haberleri izlemedim sosyal medya da gözüme çarptı.
keşke bir kere de olsa bahaneler arkasına saklanmadan hesap sorulsa..
Evet canım ya :(
iki asker kaçırılmış işid tarafından birde, yani bugün öyle ..oktan bir gün ki :(((

Günaydın sabah metrobüste Simyacı ya başladım sanırım sayfa 58
Bugün yine eğitim var becerebilirsen ilkyardımcı olacağım:KK57:
Becerirsinnnn, bence herkesin bilmesi gerekir tebrik ederim seni. Çok sevindim birinin daha olmasına
Nekadar önemli olduğunu, birinin hayatını kurtardığın zaman anlayacaksın (illaki o anları yaşama tabi çok zor)
Aldığın eğitimin "iyiki"lerinin arasına girecek

Eğer Nazancığımın diğer kitaplarını okumayıp direk Mücella dan başlasaydım hem içimi ısıtır hem acıtırdı kitabı kapattığımda yine uzunca bir süre o halde kalırdım boş bakardım karşıya kafamda deli sorularla amaaa
Nazancığım harika bir yazar, diğer kitaplarındaki gibi olacağını hayal edip bir koşu almıştım bu kitabını büyük heyecan ve hevesle, ben hayal kırıklığı yaşadım :) eğer bu yazara hayransan beklentini biraz düşür ancak ozaman keyif alabilirsin

Evet canım ya :KK43:
iki asker kaçırılmış işid tarafından birde, yani bugün öyle ..oktan bir gün ki :KK43:((
Yusuf ile Züleyha ve Nar Ağacını okudum daha önce
Nar Ağacına aşık olmuştum resmen.. çok bir beklentim yok açıkçası ama böyle biraz türk filmi tadında bir kitap izlenimi verdi bana ve Lontanodan sonra böylesi gider dedim

Back