• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

:KK36::KK8::KK8::KK8: izindeyim kuşum.

evet okudum... en en en favori klasik kitabım :KK37::KK37: suç ve ceza

biribirimiz izindeyiz :KK200:
sefillerden sonra ara verip suç ve cezaya başlayacağım.
sonra ince memed :KK51:

İnce Memed'i bende istiyorum okumak.
beraber okuruz :KK60:

AĞzınızdan bal damlıyor kızlar. Ben de katılsam size de bir minik sevimli ortak okuma yapsak aramızda. O kitapları ben de okumak istiyorum. Ocak ayında budalayı okuyalım da bir

Selma kızlar Son Ada az önce bitti.
Hayatımda sözde bir kurgu arkasına, ustaca gizlenmiş bu denli politik bir kitap okumamıştım.
Devletlerin gerçekleştirdiği politik oyunları açığa çıkaran çok iyi bir romandı, gerçekten iyiydi...
diktatör yönetimler, kendi çıkarlarını önce halkın çıkarlarıymış gibi, halkın lehine gelişecek olaylarmış gibi yansıtarak çoğunluğun gücünden faydalanırlar. Çoğunluğu arkalarına alırlar böylece değim yerindeyse ülkenin kas ve iskelet sisteminde atılamayacak arındırılamayacak ödem oluştururlar
ve çoğunlukla kötü olanlar kazanır yani diktatörler,
ama bu kitapta öyle olmuyor, öyle umut vaad ediyor ki....

yazının birinde okumuştum, hatırlamıyorum aklımda kalmış, diyor ki

"iyi bir kitap okursun
iyi bir filme gidersin
bir an her şey mümkün görünür
umutlanırsın"

ben bu kitaptan sonra umutlandım, umutluyum...
okumanızı tavsiye ediyorum şiddetle ve şiddetle
etkilendim :)

Selamlar ;)

Serenad - Sayfa 87 deyim ..
Okumak için sabırsızlanıyorum. Keşke çok daha fazla zamanım olsa ve hemen okuyabilsem ama :işsiz:

Bu arada 2017 ve 2018 in ilk 6 ayı benim için biraz farklı olucak.. 2018 de Ygs'ye giricem 11.sınıfım şuan bu yüzden 2017 okuma hedefime 24 diyorum :kahve: Bunu yapabilirsem benim için çok çok faydalı olur her açıdan.. Daha fazlası olursa çok daha güzel olur bakalım :KK68:

Merhaba kızlar, Küçük Ağa yavaş ilerliyor küçük bir ara verdim ona. Tüyap'tan dönüşte 45. Sayfaya geldiğim Harry Potter Lanetli Çocuk'a bugün devam edeyim dedim. 140'tayım. Umut ediyorum ki Kasım ayına bir kitap yazabilirim :işsiz:

Selma kızlar Son Ada az önce bitti.
Hayatımda sözde bir kurgu arkasına, ustaca gizlenmiş bu denli politik bir kitap okumamıştım.
Devletlerin gerçekleştirdiği politik oyunları açığa çıkaran çok iyi bir romandı, gerçekten iyiydi...
diktatör yönetimler, kendi çıkarlarını önce halkın çıkarlarıymış gibi, halkın lehine gelişecek olaylarmış gibi yansıtarak çoğunluğun gücünden faydalanırlar. Çoğunluğu arkalarına alırlar böylece değim yerindeyse ülkenin kas ve iskelet sisteminde atılamayacak arındırılamayacak ödem oluştururlar
ve çoğunlukla kötü olanlar kazanır yani diktatörler,
ama bu kitapta öyle olmuyor, öyle umut vaad ediyor ki....

yazının birinde okumuştum, hatırlamıyorum aklımda kalmış, diyor ki

"iyi bir kitap okursun
iyi bir filme gidersin
bir an her şey mümkün görünür
umutlanırsın"

ben bu kitaptan sonra umutlandım, umutluyum...
okumanızı tavsiye ediyorum şiddetle ve şiddetle
etkilendim :)
Gerçekten harika bir kitaptı
Elimden bırakamayıp çok kısa sürede okumuştum

Son Ada yı yorumundan sonra çok merak ettim. Yeni kitap aldım yoksa sepete atıp kargolanmasını bekliyor olurdum.:mad:
Neden daha önce okuyup bitirmedin.:sinirli:

Aklıma ne geldi.
Herkes geçen sene planladığı kadar okuyabildi mi? :olamaz:
Ben okuyamadım. :kızgın:

Bu sene hedefiniz nedir (2017 için)

:KK57::KK57::KK57:
Geçen sene hedefim 52 haftada 52 kitap ti yazın iki ay çok az okumama rağmen şu an 63 kitaptayim ben bile cık şaşırdım büyük çoğunluğu 300 un üstü deydi üstelik aralikta tutunamayanlar ve budalayi okuyacağım 65 e tamamlarim

Yeni yılda hedefini yükseltip kendimi zorlamayın düşünüyorum ve 80 diye düşünüyorum.

Back