• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benden daha rezil olamazsın Giz, emin ol. :olamaz:

Hiç belli olmaz kuzum, gerçi ben bu konuyu bırakmadığım sürece mutlaka okurum.
Burada geçen kitapları merak ediyorum, yorumları hoşuma gidenleri ekliyorun vs böylece isteğim hem canlı kalıyor.
Sen uzun süre yoktun buralarda, geldin ya biz senle ne hedeflere koşarız. :sampiyon:

Hiç belli olmaz kuzum, gerçi ben bu konuyu bırakmadığım sürece mutlaka okurum.
Burada geçen kitapları merak ediyorum, yorumları hoşuma gidenleri ekliyorun vs böylece isteğim hem canlı kalıyor.
Sen uzun süre yoktun buralarda, geldin ya biz senle ne hedeflere koşarız. :sampiyon:
İnşallah canım Giz'im :oops::KK55::KK60:

kızlar geçen gün kitapturdun da bkm ile yapılan alışverilerde 30 üzeri 20 TL geri iade ediyordu.
bende denemiş oldum.
20TL iade edildi :KK51: görürseniz aklınız olsun deneyebilirsiniz:bicak:

Asmu'm BKM Ekspress tam olarak ne oluyor ki, bi bilgim yok malesef o konuda :110:

Asmu'm BKM Ekspress tam olarak ne oluyor ki, bi bilgim yok malesef o konuda :110:
benim intertten çok satış yapan bir arkadaşım sürekli kullanıyor. bkm
bide avansis mi ne varmış onu kullanıyor.
her siteye banka bilgilerini vermektense BKM ile alışveriş yapmanız doğru olan diyor.
BKM exprese girip kart bilgileri dolduruyor. üyelik açıyoruz gibi birşey.
ödeme yapınca kredi kartı değil de BKM ile öde deniyor.
sonra seni BKM sayfasına yönlendiriyor. telefonuna kod geliyor falan :KK51:

ALINTI: güvenli e-ticaret'e bir adım daha yaklaşıldığının göstergesidir.

kredi kartı bilgilerinizi sadece bkm express'e emanet ederek, bkm express altyapısını kullanan herhangi bir alışveriş sitesinden güvenli bir şekilde alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

bu tarz (paypal, ipara vs.) gibi ödeme yöntemlerinin kullanılabilitesi olması için mağazaların bu yöntemleri entegre etmesi şart.

ALINTI: bilgilerinizi paylaşmadan güvenle alışveriş yapın" diye sunduğu ödeme sistemi.

bankaların pazarlama gücü sayesinde muhtemelen kullanım oranı artacak, rakiplerini iyice küçülttükten sonra da işletmelerden binbir türlü ücret talep etmeye başlayacaktır.

e-ticaret siteleri için gereksiz üyelik katmanı, kullanılabilirlik problemleri yaratırken avantaj olarak chargeback riskinden kurtulmayı getirebilir, ki bu da paypal, pay-u, ipara gibi rakiplerinde zaten olan bir şeydir.

her zamanki gibi türk bankaları sektördeki ödeme çözümleriyle ortak çalışıp entegrasyonu geliştireceğine, kendine yontacağı bir sistem geliştrimiş. hayırlı olsun.

Mantıklıymış Asmu'm saol bilgilendirme için :KK15:
O zaman kendime biraz daha kitap alabilirim yılbaşı hediyeleşmesi bittikten sonra :KK53:

Back