- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
Günaydın kızlar.
Barış Bıçakçı - Bizim Büyük Çaresizliğimiz e başlamayı planlıyorum.
Okuyan ya da filmini izleyen var mı?
Ben okumuştum yazın, hoşuma gitmişti.
Filmini izlemek kısmet olmadı ama hrnüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar.
Günaydın
duydun di mi melinda'yı senin ağzına biber sürerim hee
Zaten dün akşam patatesli börek yedin gıcığım sana
biz burda boşuna konuşuyoruz şekerim, kaç gün oldu daha yazalı
Kalk gidelim
ben filmin kısa bi bölümünü izledim ama kitabını okuyum önce diye vazgeçtim
Ben okumuştum yazın, hoşuma gitmişti.
Filmini izlemek kısmet olmadı ama hrnüz.
heyecanlancak heyecanlancak_meLinDa_ cığım breking bad başladım. 1.sezon bitti. 2 sezon 4. bölümdeyim.sonra heycanlanacak dediler. ne zaman sonra gelcek
ben kitabını sevmiştim ama filmini izlemedim henüzGünaydın kızlar.
Bakalım bekleyeceğim benim en kıymetlim olabilcek miheyecanlancak heyecanlancak
yanılmıyorsam 3. sezon çok heyecanlıydı
bizim kıymetli dizimiz
duydun di mi melinda'yı senin ağzına biber sürerim hee
Zaten dün akşam patatesli börek yedin gıcığım sana
biz burda boşuna konuşuyoruz şekerim, kaç gün oldu daha yazalı
Kalk gidelim
yaa ben patatesli diye sabah kalktım hamur yoğurdum, şu anda da patates haşlıyorum. Neliydi söyle de bari bi tepsi de ondan yapayımHiiiii ben hamileleri hiç düşünmediiimmmmm
Ama böre patatesli değildi, başka bi börekti, sen eminim hiç sevmezdin
yaa ben patatesli diye sabah kalktım hamur yoğurdum, şu anda da patates haşlıyorum. Neliydi söyle de bari bi tepsi de ondan yapayım
yok canım inanki canım çekmedi, fotoğrafı sabah gördümAyyy o kadar mı çekti canın yaa, cidden çok utandım şuan
Bizim yediğimiz peynirliydi, afiyet olsun lolişim
yok canım inanki canım çekmedi, fotoğrafı sabah gördüm
bugün iki arkadaşım sarma yapmaya gelecekler bana, doğum sonrası için buzdolabına atacağım, çayın yanına yapıyorum böreği
Sende görmesem de yapacaktım, takılıyorum sana
Zalllliimmgünaydın kızlar.
sefiller 2 kitabım bitti.
sefiller 3 geçtim.
oda yarın akşama biter diye tahmin ediyorum
DonukPudra cığum huhuhu
Kitabı ben yazmış olsam ancak bu kadar akılda kalırdı ismimAhah empati kitabı ne zaman geçse aklıma sen geliyosun
Ayrintili duzenlede cikmasi lazim. onu sadece konu acsn yapabiliyor yine de cikmazsa Kazen ya da Mune ye sorabilirsin.Buraya da sorayım. Ortak okumaya anket ekleme yeri bulamadım. Bilen var mı
Kuzu ben 3 te bıraktım yeni yeni heyecanlanıyordu:)_meLinDa_ cığım breking bad başladım. 1.sezon bitti. 2 sezon 4. bölümdeyim.sonra heycanlanacak dediler. ne zaman sonra gelcek
Kızlar şimdi ben şu kitap okuma kulüplerine dadanmaya çalışıyordum . 2 yıldır maillesip gidemediğim bi grup vardı. dün toplantıya gittim kafede ki garsona sordum neredeler diye siz doğru geldiğinize emin misiniz dediler evet falan dedim ama çok gençsiniz dediler. Kulüp üyelerinin yanına gittim ve şok yaş ortalaması 55 :) ama çok güzel 2 saat geçirdim çok donanımlı insanlar . ismimden dolayı da onlar beni daha büyük sanıyorlarmış :)