• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın

duydun di mi melinda'yı senin ağzına biber sürerim hee
Zaten dün akşam patatesli börek yedin gıcığım sana:KK12:

biz burda boşuna konuşuyoruz şekerim, kaç gün oldu daha yazalı:KK12:
Kalk gidelim:KK53:

ben filmin kısa bi bölümünü izledim ama kitabını okuyum önce diye vazgeçtim:KK53:

Ben okumuştum yazın, hoşuma gitmişti.
Filmini izlemek kısmet olmadı ama hrnüz.

Benim de kitap bir süredir elimde. Filmini sona bırakmıştım bilerek. Neyse bi okuyayım, sonra ortak film izleme etkinliği yaparız.

duydun di mi melinda'yı senin ağzına biber sürerim hee
Zaten dün akşam patatesli börek yedin gıcığım sana:KK12:
biz burda boşuna konuşuyoruz şekerim, kaç gün oldu daha yazalı:KK12:
Kalk gidelim:KK53:

Hiiiii ben hamileleri hiç düşünmediiimmmmm :skandal::skandal::skandal:
Ama böre patatesli değildi, başka bi börekti, sen eminim hiç sevmezdin :bicak:

yaa ben patatesli diye sabah kalktım hamur yoğurdum, şu anda da patates haşlıyorum. Neliydi söyle de bari bi tepsi de ondan yapayım:hamarat::KK53:

Ayyy o kadar mı çekti canın yaa, cidden çok utandım şuan :oops::oops:
Bizim yediğimiz peynirliydi, afiyet olsun lolişim :oops:

Ayyy o kadar mı çekti canın yaa, cidden çok utandım şuan :oops::oops:
Bizim yediğimiz peynirliydi, afiyet olsun lolişim :oops:
yok canım inanki canım çekmedi, fotoğrafı sabah gördüm
bugün iki arkadaşım sarma yapmaya gelecekler bana, doğum sonrası için buzdolabına atacağım, çayın yanına yapıyorum böreği
Sende görmesem de yapacaktım, takılıyorum sana:KK68:

yok canım inanki canım çekmedi, fotoğrafı sabah gördüm
bugün iki arkadaşım sarma yapmaya gelecekler bana, doğum sonrası için buzdolabına atacağım, çayın yanına yapıyorum böreği
Sende görmesem de yapacaktım, takılıyorum sana:KK68:

İyi bari içim rahatladı şimdi :KK23: Normalde dikkat ederim böyle şeylere ama dün ananem yollamıştı o börekleri bize, teyzem ona göstersin de sevinsin diye paylaşmıştım. :KK23:
Afiyet olsun ve kolay gelsin canım size :KK15:

Kızlar şimdi ben şu kitap okuma kulüplerine dadanmaya çalışıyordum . 2 yıldır maillesip gidemediğim bi grup vardı. dün toplantıya gittim kafede ki garsona sordum neredeler diye siz doğru geldiğinize emin misiniz dediler evet falan dedim ama çok gençsiniz dediler. Kulüp üyelerinin yanına gittim ve şok yaş ortalaması 55 :) ama çok güzel 2 saat geçirdim çok donanımlı insanlar . ismimden dolayı da onlar beni daha büyük sanıyorlarmış :)

Kızlar şimdi ben şu kitap okuma kulüplerine dadanmaya çalışıyordum . 2 yıldır maillesip gidemediğim bi grup vardı. dün toplantıya gittim kafede ki garsona sordum neredeler diye siz doğru geldiğinize emin misiniz dediler evet falan dedim ama çok gençsiniz dediler. Kulüp üyelerinin yanına gittim ve şok yaş ortalaması 55 :) ama çok güzel 2 saat geçirdim çok donanımlı insanlar . ismimden dolayı da onlar beni daha büyük sanıyorlarmış :)
:ıslık::KK36::KK75:

Back