• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın hafta sonu çok okuyamadım Gazap Üzümleri 430 lu sayfalardayım baya zorlanarak okudum ama şimdilerde iyi ki okumuşum diyorum git gide daha ilginç bir hal alıyor kitap

Günaydın Kızlar :KK50:

Sonunda Karanlıkta Bir Ninni Struma'yı bitirdim. Kitabı soran arkadaşlar vardı (isim hafızam berbattır o yüzden kimler sordu hatırlamıyorum, çok özür dilerim :oops:)
Serenad kitabında Struma'nın dışında o gemidekileri bekleyenlerle ilgili satırlar vardı, bu kitapta tam tersini görmek mümkün. Yani gemi içindekiler neler yaşadı, nelere umutlandı, nelere üzüldü, bunları görmek çok etkileyici oldu kendi açımdan. Aynı zamanda 80 darbesinde yapılan işkenceler de kitapta bölüm bölüm anlatılıyor.
İki farklı dönem, iki farklı hikaye anlatılmış yani kitapta. Ben hem darbe dönemini hem de Struma'yı merak ettiğim için ikisini böyle harmanlanmış görmek hoşuma gitti. Sonunda ise iki dönemin bu şekilde beraber anlatılmasının nedeni anlaşılıyor zaten.
İnce bir kitap aslında, yoğunlaşılabilse 2 günde okunur, benim için karışık bir dönemdi elimde uzadı. Okumak isteyen herkese bol keyifler :kahve:

Asude - Beni Sev Diye sayfa 380lerdeyim.
Açıkçası sıkıldım kitaptan ama yarım bırakmak istemiyorum. Normalde yazarın iki kitabını okumuştum eğlenceliydi, bu sefer olmamış bence. Bir daha bu yazardan bir kitap okuyacağımı sanmıyorum :110:
Telefona da yükledim kitabı, hem işyerinde müsait oldukça hem de telefondan okuyarak Kasım ayı bitmeden bitirmeyi umuyorum. Başarırım umarım :skandal:

Sonunda Karanlıkta Bir Ninni Struma'yı bitirdim. Kitabı soran arkadaşlar vardı (isim hafızam berbattır o yüzden kimler sordu hatırlamıyorum, çok özür dilerim :oops:)
Serenad kitabında Struma'nın dışında o gemidekileri bekleyenlerle ilgili satırlar vardı, bu kitapta tam tersini görmek mümkün. Yani gemi içindekiler neler yaşadı, nelere umutlandı, nelere üzüldü, bunları görmek çok etkileyici oldu kendi açımdan. Aynı zamanda 80 darbesinde yapılan işkenceler de kitapta bölüm bölüm anlatılıyor.
İki farklı dönem, iki farklı hikaye anlatılmış yani kitapta. Ben hem darbe dönemini hem de Struma'yı merak ettiğim için ikisini böyle harmanlanmış görmek hoşuma gitti. Sonunda ise iki dönemin bu şekilde beraber anlatılmasının nedeni anlaşılıyor zaten.
İnce bir kitap aslında, yoğunlaşılabilse 2 günde okunur, benim için karışık bir dönemdi elimde uzadı. Okumak isteyen herkese bol keyifler :kahve:
Harika :)
en çok ben merak ediyordum

okumadım yazdıklarını :rapci:

cesmi_naz dedi:

Günaydın , kitabı merak ettim açıkçası . Alıp bir okuyayım. 2 - 3 haftadır elime ders kitabı dışında bişey alamıyorum ama bugün siparişlerim geliyor . Sıcakkk tazellllleeerrr . Hamile kadının bebek beklemesi gibi bekliyorum kargomu :)

Günaydın , kitabı merak ettim açıkçası . Alıp bir okuyayım. 2 - 3 haftadır elime ders kitabı dışında bişey alamıyorum ama bugün siparişlerim geliyor . Sıcakkk tazellllleeerrr . Hamile kadının bebek beklemesi gibi bekliyorum kargomu :)

:-):-)Benim de siparişlerim var, bu ara gözüm sürekli siparişlerimi kontrolde bu yüzden :-)

Bugün benimki geliyor inşallah :dua: Yılbaşı hediyesi diye 3 arkadaşıma da hediye kitap aldım . Ama o kitapları ben de okumak istiyorum . İnşallah şeytaana uyup önce ben okumam :KK76:

Bugün benimki geliyor inşallah :dua: Yılbaşı hediyesi diye 3 arkadaşıma da hediye kitap aldım . Ama o kitapları ben de okumak istiyorum . İnşallah şeytaana uyup önce ben okumam :KK76:

Arkadaşlarıma değil de ben çevremdeki çocuklara yılbaşı hediyesi olarak kitap aldım, Her özel günlerinde de kitap almaya devam ediyorum onlar da sevsin diye :KK46:
spoiler diyenlere loliss loliss öğretmen acı biber sürüyo :KK53:

aayyyy tamam tamam, demedim ben öyle bişey :olamaz::skandal::skandal:

Günaydın
Beklentini karşılar mı bilmiyorum canım ama oku bence de, seversin diye umuyorum. :KK15:

Spoiler vermedim yaa, konudan bahsettim sadece biraz :skandal:
duydun di mi melinda'yı senin ağzına biber sürerim hee
Zaten dün akşam patatesli börek yedin gıcığım sana:KK12:

spoiler diyenlere loliss loliss öğretmen acı biber sürüyo :KK53:
biz burda boşuna konuşuyoruz şekerim, kaç gün oldu daha yazalı:KK12:
Kalk gidelim:KK53:
Günaydın kızlar.
Barış Bıçakçı - Bizim Büyük Çaresizliğimiz e başlamayı planlıyorum.
Okuyan ya da filmini izleyen var mı?
ben filmin kısa bi bölümünü izledim ama kitabını okuyum önce diye vazgeçtim:KK53:

Back