- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
2 gunde bir bildirim yapilabiliyorMerhaba bugün yine çok az okudum. Küçük Ağa sf 119. Durum bildirimimi yapayım diye yazıyorum yoksa her gün az az yazmak komik ben de biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gunde bir bildirim yapilabiliyorMerhaba bugün yine çok az okudum. Küçük Ağa sf 119. Durum bildirimimi yapayım diye yazıyorum yoksa her gün az az yazmak komik ben de biliyorum
ağlamak istiyorumgünaydın kızlar.
sefiller 2 kitabım bitti.
sefiller 3 geçtim.
oda yarın akşama biter diye tahmin ediyorum
DonukPudra cığum huhuhu
ağlamak istiyorum
Türkiye seninle gurur duyuyor
Harika :)Günaydın Kızlar
Sonunda Karanlıkta Bir Ninni Struma'yı bitirdim. Kitabı soran arkadaşlar vardı (isim hafızam berbattır o yüzden kimler sordu hatırlamıyorum, çok özür dilerim )
Serenad kitabında Struma'nın dışında o gemidekileri bekleyenlerle ilgili satırlar vardı, bu kitapta tam tersini görmek mümkün. Yani gemi içindekiler neler yaşadı, nelere umutlandı, nelere üzüldü, bunları görmek çok etkileyici oldu kendi açımdan. Aynı zamanda 80 darbesinde yapılan işkenceler de kitapta bölüm bölüm anlatılıyor.
İki farklı dönem, iki farklı hikaye anlatılmış yani kitapta. Ben hem darbe dönemini hem de Struma'yı merak ettiğim için ikisini böyle harmanlanmış görmek hoşuma gitti. Sonunda ise iki dönemin bu şekilde beraber anlatılmasının nedeni anlaşılıyor zaten.
İnce bir kitap aslında, yoğunlaşılabilse 2 günde okunur, benim için karışık bir dönemdi elimde uzadı. Okumak isteyen herkese bol keyifler
Günaydın Kızlar
Sonunda Karanlıkta Bir Ninni Struma'yı bitirdim. Kitabı soran arkadaşlar vardı (isim hafızam berbattır o yüzden kimler sordu hatırlamıyorum, çok özür dilerim )
Serenad kitabında Struma'nın dışında o gemidekileri bekleyenlerle ilgili satırlar vardı, bu kitapta tam tersini görmek mümkün. Yani gemi içindekiler neler yaşadı, nelere umutlandı, nelere üzüldü, bunları görmek çok etkileyici oldu kendi açımdan. Aynı zamanda 80 darbesinde yapılan işkenceler de kitapta bölüm bölüm anlatılıyor.
İki farklı dönem, iki farklı hikaye anlatılmış yani kitapta. Ben hem darbe dönemini hem de Struma'yı merak ettiğim için ikisini böyle harmanlanmış görmek hoşuma gitti. Sonunda ise iki dönemin bu şekilde beraber anlatılmasının nedeni anlaşılıyor zaten.
İnce bir kitap aslında, yoğunlaşılabilse 2 günde okunur, benim için karışık bir dönemdi elimde uzadı. Okumak isteyen herkese bol keyifler
Harika :)
en çok ben merak ediyordum
okumadım yazdıklarını
Günaydın , kitabı merak ettim açıkçası . Alıp bir okuyayım. 2 - 3 haftadır elime ders kitabı dışında bişey alamıyorum ama bugün siparişlerim geliyor . Sıcakkk tazellllleeerrr . Hamile kadının bebek beklemesi gibi bekliyorum kargomu :)
Beklentini karşılar mı bilmiyorum canım ama oku bence de, seversin diye umuyorum.
Spoiler vermedim yaa, konudan bahsettim sadece biraz
Bugün benimki geliyor inşallah Yılbaşı hediyesi diye 3 arkadaşıma da hediye kitap aldım . Ama o kitapları ben de okumak istiyorum . İnşallah şeytaana uyup önce ben okumam
spoiler diyenlere loliss öğretmen acı biber sürüyo
duydun di mi melinda'yı senin ağzına biber sürerim heeBeklentini karşılar mı bilmiyorum canım ama oku bence de, seversin diye umuyorum.
Spoiler vermedim yaa, konudan bahsettim sadece biraz
biz burda boşuna konuşuyoruz şekerim, kaç gün oldu daha yazalıspoiler diyenlere loliss öğretmen acı biber sürüyo
ben filmin kısa bi bölümünü izledim ama kitabını okuyum önce diye vazgeçtimGünaydın kızlar.
Barış Bıçakçı - Bizim Büyük Çaresizliğimiz e başlamayı planlıyorum.
Okuyan ya da filmini izleyen var mı?