- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel, yaşadığım yerde olsa ben de katılmak isterimKızlar şimdi ben şu kitap okuma kulüplerine dadanmaya çalışıyordum . 2 yıldır maillesip gidemediğim bi grup vardı. dün toplantıya gittim kafede ki garsona sordum neredeler diye siz doğru geldiğinize emin misiniz dediler evet falan dedim ama çok gençsiniz dediler. Kulüp üyelerinin yanına gittim ve şok yaş ortalaması 55 :) ama çok güzel 2 saat geçirdim çok donanımlı insanlar . ismimden dolayı da onlar beni daha büyük sanıyorlarmış :)
Kızlar şimdi ben şu kitap okuma kulüplerine dadanmaya çalışıyordum . 2 yıldır maillesip gidemediğim bi grup vardı. dün toplantıya gittim kafede ki garsona sordum neredeler diye siz doğru geldiğinize emin misiniz dediler evet falan dedim ama çok gençsiniz dediler. Kulüp üyelerinin yanına gittim ve şok yaş ortalaması 55 :) ama çok güzel 2 saat geçirdim çok donanımlı insanlar . ismimden dolayı da onlar beni daha büyük sanıyorlarmış :)
benimkiler de aynı tepkideBenim de çevremde belli dönemlerde oluyor kitap okuyanlar, bazen aşka geliyorlar bazen de yüzüne bakmıyorlar. Benim bu kadar kitaba para harcamama deliymişim gibi yüzüme bakarak tepki veriyorlar.
çok devrik bir cümle olmuşbenimkiler de aynı tepkide
bir de biz bi kitap bitince ara vermeden diğerine başlıyoruz ya
bu onlara çok inanılmaz geliyo, nasıl hemen başlayabiliyorsunuz diye
sanki atom parçalıyoruz ve dinlenmemiz lazım uzun süre, yeni atom parçalamadan
neden bıraktın hemen bu akşam başlamasın sende:)Kuzu ben 3 te bıraktım yeni yeni heyecanlanıyordu:)
Canim İstanbula geldiğimden beri hiç biseye yetişemiyorum .neden bıraktın hemen bu akşam başlamasın sende:)
Canim ben ilk kez gittim instada yok :)instegramda bende katip ediyorum.
bir grup vardı bir yaşca büyük insanlar vardı. bir de bir genç bayan vardı. acaba o grup sizinki miydi:)
Hayatımda zorlandığım ikinci kitaptı masumiyet müzesi, gitmiyor yürümüyor bitmiyorOrhan Pamuk okurken sıkılıyorum. Ama kitap bitince de hoşuma giden bir kitap olmuş oluyor. Anlamadım gitti.
Konu olarak mı ilgimi çekmiyor anlamıyorum ki. Karakterleri kafamda şekillendiriş şeklini seviyorum aslında ama okurken hep daralıyorum. Bugün kitabı bitirmeyi hedeflemiştim ama zor bu gidişle.Hayatımda zorlandığım ikinci kitaptı masumiyet müzesi, gitmiyor yürümüyor bitmiyor
Allahım ne kitaptı :S:S
Hangi kitabı peki :)Konu olarak mı ilgimi çekmiyor anlamıyorum ki. Karakterleri kafamda şekillendiriş şeklini seviyorum aslında ama okurken hep daralıyorum. Bugün kitabı bitirmeyi hedeflemiştim ama zor bu gidişle.
Şu an Kırmızı Saçlı Kadını okumaya çalışıyorum.Hangi kitabı peki :)
Laf aramızda Kar romanına başlamıştım, devam edemedim hala rafta bitirilmeyi bekler
Halbu ki Kars lıyım :) ve roman orada geçiyor
Daha çok keyif almam daha çok üzülmem sevinmem bütün duyguları daha çok yaşamam gerekirdi değil mii, ama yokkkk