• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benimkiler de aynı tepkide
bir de biz bi kitap bitince ara vermeden diğerine başlıyoruz ya
bu onlara çok inanılmaz geliyo, nasıl hemen başlayabiliyorsunuz diye
sanki atom parçalıyoruz ve dinlenmemiz lazım uzun süre, yeni atom parçalamadan :KK53:

Aynen canım, geldiğimden beri o kadar çok kitap almışım ki arkadaşlar eve giderken bir bavula sırf kitaplarını doldur, anca sığarlar, kıyafetinden çok diyorlar. Dediğin gibi sürekli yeni bir kitap gördüklerinde elimde şaşırıyorlar.

Vikitap listemi azaltayım biraz dedim, maksat hediye alacak arkadaşa kolaylık olsun. Resmen vedalaştım listeden çıkarttığım kitaplarla, kızmayın sizi de ekleyeceğim birgün listeye diyerek :KK70: Kafa gitti artık benim :KK45:
bu ay içerisinde zaten yüklü bir kitap alışverişi yapmıştım ama sabah yine hem kurbancığıma hem kendime hediye derken 13 tane kitap aldım
sevdiceğin gazabından korkuyorum :KK35:

bu ay içerisinde zaten yüklü bir kitap alışverişi yapmıştım ama sabah yine hem kurbancığıma hem kendime hediye derken 13 tane kitap aldım
sevdiceğin gazabından korkuyorum :KK35:

Kitapları listenden çıkartmayı unutma kuzu, sonra aynısından iki tane kitaba bakarsın ne yapsam diye :KK45:
Sevdiceğin gazabını engellemen için özel yollara başvurman gerekebilir sanırım :KK30:

Kitapları listenden çıkartmayı unutma kuzu, sonra aynısından iki tane kitaba bakarsın ne yapsam diye :KK45:
Sevdiceğin gazabını engellemen için özel yollara başvurman gerekebilir sanırım :KK30:
merak etme en başta çaktırmadan çıkardıydım ben kimsecikler görmeden, şuan listem pırıl pırıl :KK53:
aahahahah hedef şaşırtmaca diyorsun :KK8: :rolleyes:

Çeviri ödevimi teslim ettim, yerine nur topu gibi başka bir ödevim daha oldu.
Neden böyle oluyor, bu aralar çok dertliyim, bitse de kurtulsam bu dönem.

loliss loliss 'im bu arada çok hamarat gördüm seni, sarmalar falan, foto ye beni diyor. Çay içmeye ben de mi gelsem, hem iki de muhabbet ederiz. Sevgiye ihtiyacım var. :anne:
keşke gelsen kuzum hem karnını hem gönlünü doyururum:KK200::KK36:

Selaamlaaar :KK200:
Kuyucaklı Yusuf - Sayfa 55 teyim ama kitaba kısa bir ara veriyorum ..

Dün okul kütüphanesini düzenlerken
Zülfü Livaneli - Serenad
kitabını buldum hemen aldım tabii :KK68:
10 gün için de geri götürmem lazım o yüzden ilk bunu okuyucam..

Bu arada ben iki gün de bir düzenli bildirim yapamıyorum çok çünkü akşamları dershaneden sonra telefona girmeye çok vaktim kalmıyor.. Anlayışınız için teşekkürler :KK37:

Kırmızı saçlı kadınını terk ediyorum. Okurken mutsuz oldum resmen.
Eve gidince seçeceğim okuyacağım kitabı.
Muhtemelen Algernon'a Çiçekler ya da Süper İyi Günler olacak.

Ay vallahi iyi yaptın bırakarak? Neden bıraktın peki

Back