• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dur dur sakin ol :p
İndirim oranı nasıldı? Nette alımlara göre ?
Bence iyiydi Sel, Can, kırmızı kedi %30 April %35 okyanus % 40 diğerleri internet le aynı ama 5 tl ye kitaplar vardı april de 3 kitap 10 tl vardı ama seçip alamadım okumuştum çoğunu 5 tl ye aldım ama :halay:

Eki Görüntüle 1910145 Merhaba,
Emrah Serbes- Hikayem Paramparça ve George Orwell- Hayvan Çiftliği birer günde bitebilecek küçük sevimli kitaplarmış. Özellikle Hayvan Çiftliği ne bayıldım.
Sıradaki kitabım
Aman Allahımmm bu 7. kitaptan sonra yazılan kitap mı, yıllar önce bitirmiştim seriyi sonra hiç takip etmedim.
Şok geçiriyorum biraz bilgi verir misin ben Potter serisi hayranıyım :)

yok sıfır. ben biraz inceledim.
okul kitaplarda iyi indirimler var. ama baskı yılını yazmadıkları için kardeşime almak istemedim.
2TL sherlock holmes kitapları var mesela.
150TL alışverişte franz kafka 5li kitabı hediye.

indirimsiz fiyatlar iste kitap yurdundan 1 2 tl fazla gibi geldi.

Aman Allahımmm bu 7. kitaptan sonra yazılan kitap mı, yıllar önce bitirmiştim seriyi sonra hiç takip etmedim.
Şok geçiriyorum biraz bilgi verir misin ben Potter serisi hayranıyım :)

Tiyatro metni şeklinde yazılmış. Büyümüşler, kocaman insan olmuşlar, çocukları olmuş. Şimdi de onların macerasını anlatıyor. Tiyatro metni olduğu için çok boşluklu, hemen bitiyor.
Eski heyecanı bulamasan da beğendim gene de

Ucuzkitapal diye bir site ise bahsettiğiniz babamın iki haftada bir mutlaka alışveriş yaptığı bir sitedir.
Güvenilirdir gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz :)
Y yesil_zeytin_

Back
X