• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Aşkin İstilasi- Yol syf.104 deyim. Meditasyon kitabi oldugu icin biraz agir ilerliyorum.
Bugun bir kaza gecirdim. Gözume demir çarpti. Neyse ki Allah korudu. Ciddi bisey yok. Ama cok fazla acik tutamiyorum gozumu. Sizliyor. Bir kac gun pek fazla kitap okuyamayacagim saniriim.

Aşkin İstilasi- Yol syf.104 deyim. Meditasyon kitabi oldugu icin biraz agir ilerliyorum.
Bugun bir kaza gecirdim. Gözume demir çarpti. Neyse ki Allah korudu. Ciddi bisey yok. Ama cok fazla acik tutamiyorum gozumu. Sizliyor. Bir kac gun pek fazla kitap okuyamayacagim saniriim.
çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş cidden

Cok sagolun kizlar. Bugun biraz daha iyiyim. Şişligi de gecti baya. Bugun biraz okumayi deneyecegim bakalim. Şu telefonun ışıgı daha cok sizlatiyor ama teknoloji bagimlisiyiz resmen. Elime almadan bir gun geciremiyorum. :KK43:

COLIN COLIN çok geçmiş olsun.Nerde oldu ki
Sorma ya. Hic olmaz denilecek turden. Camasir serecektim terasta. Cok ruzgar vardi dun burda. Camasir iplerini siliyordum. Ruzgar bezi ucurdu elimden. Kp de oraya insaat demiri koymus bi kac tane. Bende hic farketmedim dogrusu. Dusen bezi alayim derken demire carpmisim. Ne oldugunu bile anlayamadim. Oldugum yere düştum. Bi de derim soyuldugu icin kanadi gozum. Ben de elimi kanli gorunce eyvah gozumun icine girdi galiba diye korktum. Şoka girmisim orda. Milimlik bir oranla kurtuldum diyebilirim. Allaha şukur. Gozunu kaybedecegin dusuncesi bile o kadar kotu ki. Saniyeler icinde kirk tane senaryo belirdi kafamda.

Sorma ya. Hic olmaz denilecek turden. Camasir serecektim terasta. Cok ruzgar vardi dun burda. Camasir iplerini siliyordum. Ruzgar bezi ucurdu elimden. Kp de oraya insaat demiri koymus bi kac tane. Bende hic farketmedim dogrusu. Dusen bezi alayim derken demire carpmisim. Ne oldugunu bile anlayamadim. Oldugum yere düştum. Bi de derim soyuldugu icin kanadi gozum. Ben de elimi kanli gorunce eyvah gozumun icine girdi galiba diye korktum. Şoka girmisim orda. Milimlik bir oranla kurtuldum diyebilirim. Allaha şukur. Gozunu kaybedecegin dusuncesi bile o kadar kotu ki. Saniyeler icinde kirk tane senaryo belirdi kafamda.

Verilmiş sadakan varmış

Günaydın

Merhabalar

Annemi Bir.Kez Daha Gorebilsem bitti.
Yasam oykulerini okumayi seviyorum ama bu kitap beni soguttu neredeyse. Bu kadar yavan ve duygu aktarimi olmayan bir kitap olabilir. Yasanilanlar cok kotu ,
zor ama yansitilmasi cok havada geldi bana...
Kalem var ;kalem var . Herkes yazmasin bence.

Icimizdeki Seytana da devam ediyorum.

Aa ben çok etkilenmiştim o kitapta. Hatta tekrar okumak istiyorum. Ama şu ayrıntıyı unutmuşum. Ben orta okulda okumuştum o kitabı. Belkide o yüzden etkileyiciydi.. Bilemedim.

Çok geçmiş olsun.

_meLinDa_ _meLinDa_ hep unutuyorum söylemeyi. Saçların harika olmuş. Aynı gün bende sarıya boyadım saçlarımı. Acaba o gün ruh hallerimizi etkileyen birşey mi vardı kozmik açıdan :D:D

Geçmiş olsun Allah korumuş resmen.

Günaydın

Aa ben çok etkilenmiştim o kitapta. Hatta tekrar okumak istiyorum. Ama şu ayrıntıyı unutmuşum. Ben orta okulda okumuştum o kitabı. Belkide o yüzden etkileyiciydi.. Bilemedim.

Çok geçmiş olsun.

_meLinDa_ _meLinDa_ hep unutuyorum söylemeyi. Saçların harika olmuş. Aynı gün bende sarıya boyadım saçlarımı. Acaba o gün ruh hallerimizi etkileyen birşey mi vardı kozmik açıdan :KK70::KK70:
aaaa görsek ya saçlarınııı
aynı gün bi arkadaşım da boyamış o gün, var kesin bir şey :KK70:

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş.

aaaa görsek ya saçlarınııı
aynı gün bi arkadaşım da boyamış o gün, var kesin bir şey :KK70:

Resim cekiyorum cekiyorum sarılığı resimlerde belli değil . Arkadan bi çektim onda renk gözüktü. :D Yakışıp yakışmadığını soramıyorum size:/
O zaman o gün bişey olmuş:D

Resim cekiyorum cekiyorum sarılığı resimlerde belli değil . Arkadan bi çektim onda renk gözüktü. :KK70: Yakışıp yakışmadığını soramıyorum size:/
O zaman o gün bişey olmuş:KK70:

Ne kadar sarı ki?

Ben de maviye falan boyatacağım.Yakındır:D

Back
X