ben kıyamıyorum yine de.. duruyo kitaplığımda_Cassandra_ _meLinDa_
Okudum ama sorun bi be anladın diye
Hiç bir şey.
Bu arada genel bir sorum var. Kitaplığınızdaki hiç beğenmediğiniz kitapları ne yapıyorsunuz? Fi-pi-çi mesela. Ben bunları kuzenime yolladım.
hem çocuklara hem yetişkinlere hitap edeen kitaplardanSineklerin Tanrısı kitabunu okuyan var mı, az önce bitirdim ?
Çocuk kitabı gibi mi bana mı öyle geldi..
sana özelden yollayayım instagramda kızların gördüğü fotoyuSelam
Ben de hiç Hakan Günday okumadım.Bir kitabının arka yazısını okudum.Cezmi Ersöz'ü anımsattı bana kihiç sevmem:)O yüzden önyargılıyım.
_meLinDa_ kızıl saçını çok merak ettim ama kesin çok yakışmıştır
Bu arada hollow malikanesi gizemi 90 lardayım
seni unuttum kızlara göndermiştim. geldi fotoğraf atayım mı?asmu foto atacaktı((((
seni unuttum kızlara göndermiştim. geldi fotoğraf atayım mı?
8 aylık hamileyim +8 kilodayım ama otobüste hâlâ bana yer vermiyorlar
Gülsem mi ağlasam mı
8 aylık hamileyim +8 kilodayım ama otobüste hâlâ bana yer vermiyorlar
Gülsem mi ağlasam mı
çok mutlu olurum asmu...
canım oda bişey mi gebe polikinliğinin önünde eşiyle gelenler var.yani bende gebeyim belli başkası gelmez yani oraya ama eşli oturanlardan bir erkek bile kalkmadı... toplasan 10 dk bekliyorsun zaten herkes randevulu.ilgınç ötesi.
banada yollar mısın ?seni unuttum kızlara göndermiştim. geldi fotoğraf atayım mı?
çok mutlu olurum asmu...
canım oda bişey mi gebe polikinliğinin önünde eşiyle gelenler var.yani bende gebeyim belli başkası gelmez yani oraya ama eşli oturanlardan bir erkek bile kalkmadı... toplasan 10 dk bekliyorsun zaten herkes randevulu.ilgınç ötesi.
Adam bi göbeğime bi suratıma baktı ve döndü dışarıya bakmaya başladıMaalesef övündüğümüz değerlerimiz bile kalmadı artık
Adam bi göbeğime bi suratıma baktı ve döndü dışarıya bakmaya başladı
Yer veren de Boğazdan arsa bağışlamış gibi kalkıyo zaten yerinden, babasının arabası sanki
kuzu belli olmuyor k, sen nası bu kadar fitsin ya :)8 aylık hamileyim +8 kilodayım ama otobüste hâlâ bana yer vermiyorlar
Gülsem mi ağlasam mı
Bilmiyorum ki canım, Allah vergisi metabolizmam var yesem de almıyorumkuzu belli olmuyor k, sen nası bu kadar fitsin ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?