- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.123
- 798
Bende evlendigimizde alip sonunu getirememistim kitabin cok bunalmistim.yarida kaldi sonra sattim kitabiJohn Gray__Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten, 288 syf.
50. sayfadayım. Henüz beni sarmadı, sıkılarak okuyorum.
Sevmemiştim ben de
Bende evlendigimizde alip sonunu getirememistim kitabin cok bunalmistim.yarida kaldi sonra sattim kitabi
İnşallah beğenirsiniz Goethe'nin İnfazı'nı.Ben çok beğenmiştim.Günaydın kızlar
Aslı Erdoğan'ın kitaplarını alışveriş listemden çıkarayım en iyisi
Yeni kitabım goethe'nin infazı
Hiç tipim değil yaa.Cocuk Kalbi ne guzel bi kitapmis. Keske cocukken okuma firsatim olsaymis. Yine de duygulandim okurken.
Yarin Metin Hara - Aşkın İstilasi Yol kitabina basliyorum. Cok merak ve buyuk beklenti icerisindeyim bu kitaba karsi. Yazari tv de bir iki kez izleme firsati bulmustum. Insana huzuur veren bir anlatimi var. Şoyle bir de fotografini koyayim bu tatliş yazarin. Ay pardon kitabin
Sevecek mişim gibi duruyor. Daha yeni başladım ve şimdilik beğendimİnşallah beğenirsiniz Goethe'nin İnfazı'nı.Ben çok beğenmiştim.
E tabi herkesin tüpü farkliHiç tipim değil yaa.Vallaha değil şaka yapmıyorum yani.:)
Benim sevdiğim tip başka da...Neyse...
Ya, Allah kolaylık versin canım, hamile olduğunu öğrendiğim herkese benim gibi geçirsin diye dua ederim hep, sana da etmiştim ama tutmamışHic sorma canim surekli cikariyorum...pek mutlu degilim.açim surekli.ama idare ediyorum iste.saol dusuncen icin canim.
Canım geçmiş olsun, insallah birşey çıkmaz bu arada saçların muhteşem olmuş çok özendim bende istiyorumgünaydın iyi haftalar herkese
haftasonu Sıfır Sayı'yı bitirdim.. az bir şey kalmıştı, çok okuyamadım yani.. kendimi veremedim nedense, biraz bitsin diye okudum sanki
c.tesi de sonuçlarımı doktora gösterdim, memedeki kitleyi biraz önemsedi, genel cerraha falan yolladı
3 ay bebeği ertele, 3 ay sonraki kontrolde bir şey çıkmazsa o zaman düşün dedi
ben de tamam doktorcum dedim, gittim saçımı kızıla boyadım
bebek aşkına ertelediğim şeyleri yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?