- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.941
- 498
Yeni kitabım Uçan Spagetti Canavarının Kutsal Kitabı
biraz eğlenmeye ihtiyacım var![]()
Çok sempatik geliyor kulağa. Keyifli okumalar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni kitabım Uçan Spagetti Canavarının Kutsal Kitabı
biraz eğlenmeye ihtiyacım var![]()
günaydın iyi haftalar herkese
haftasonu Sıfır Sayı'yı bitirdim.. az bir şey kalmıştı, çok okuyamadım yani.. kendimi veremedim nedense, biraz bitsin diye okudum sanki
c.tesi de sonuçlarımı doktora gösterdim, memedeki kitleyi biraz önemsedi, genel cerraha falan yolladı
3 ay bebeği ertele, 3 ay sonraki kontrolde bir şey çıkmazsa o zaman düşün dedi
ben de tamam doktorcum dedim, gittim saçımı kızıla boyadım
bebek aşkına ertelediğim şeyleri yapacağım![]()
_meLinDa_ kizil afet
Bu arada sabah ise gelirken aklima gelen seyleri yazayim.
Iyi ki araniza katilmisim
BU topic sayesinde okuma askim tam gaz ilerlerken kendimi de sartlandiriyorum bir sekilde bildirimler icin.
Tabi ise baslamamin da faydasi oldu okuyabilmemde her boslukta kitap aciyorum
Evde pek mumkun olmuyordu anca uyuyunca oglum
Neyse lafi uzattim iyi ki de iyi ki iyi kivarsiniz
Tesekkur ederimGeçen aklıma geldi doğum hikayen, dedim vay be 1 sene oldu bile. Doğum günü kutlu olsun Kerem'in.
![]()
ben o kitabı çok zor okumuştum, ama sevenleri de varMerhaba,
Yeni kitabım
İlhami Algör- Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku
Kısacık bir kitap ve herkes çok sıkıcı olduğunu söyledi
filmi çok daha güzeldi kitabındanMerhaba,
Yeni kitabım
Merak ettiğim kitaplardandır AZ ı okumuştum aynı yazarın, inanması zor fakat farklı acı bir hikayeydi.Günaydınlar iyi haftalar kızlar
Hakan Günday Daha bitti. Üşengeç özge vikitap yorumunu kopyalar
Yine çok çarpıcı bir Hakan Günday kitabı. Bu kadar çok detay, bu kadar çok farklı hikaye ama hepsi çok güzel harmanlanmış. Çok akıcı, çok sarsıcı. Gerçekten Hakan Günday'ın inanılmaz bir hayal dünyası var ve ben kitaplarını çok seviyorum
Ben bazen arkadaşlara bazen akrabalara veriyorum ama havaalanının bekleme salonunda bırakmışlığım da var_Cassandra_
_meLinDa_
Okudum ama sorun bi be anladın diye
Hiç bir şey.
Bu arada genel bir sorum var. Kitaplığınızdaki hiç beğenmediğiniz kitapları ne yapıyorsunuz? Fi-pi-çi mesela. Ben bunları kuzenime yolladım.
kızıl saç yakıyor yalnız. Hayırlı vakitte inşallah gelir minnak :)günaydın iyi haftalar herkese
haftasonu Sıfır Sayı'yı bitirdim.. az bir şey kalmıştı, çok okuyamadım yani.. kendimi veremedim nedense, biraz bitsin diye okudum sanki
c.tesi de sonuçlarımı doktora gösterdim, memedeki kitleyi biraz önemsedi, genel cerraha falan yolladı
3 ay bebeği ertele, 3 ay sonraki kontrolde bir şey çıkmazsa o zaman düşün dedi
ben de tamam doktorcum dedim, gittim saçımı kızıla boyadım
bebek aşkına ertelediğim şeyleri yapacağım![]()
ben de başlayacağım bakalım. filmini çok sevmiştimMerhaba,
Yeni kitabım
ben bir adet hakan günday hayranıyım :) tüm kitapları çok güzel :)Merak ettiğim kitaplardandır AZ ı okumuştum aynı yazarın, inanması zor fakat farklı acı bir hikayeydi.
Yorumunuzu okuyonca daha da çok merak ettim şimdi
Acilen okumak gerek desenize :))ben bir adet hakan günday hayranıyım :) tüm kitapları çok güzel :)