• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Uçan Spagetti Canavarının Kutsal Kitabı sayfa 75
çok eğleneceğimi düşünmüştüm ama beklentimi pek karşılamadı, yine de eğlenceli tabi
Pastafaryanlar var duymuşsunuzdur belki.. bana göre parodi bir din ama inanlar ciddiye bir din olduğunu savunuyorlarmış
onların kutsal kitabı.. biraz dinlerle alay ediyor, onları çürütmeye çalışıyor falan
ilginç bir kitap.. uçan spagetti canavarına inanıyorlar tanrı olarak :KK53:
çarpılmam umarım okurken :rolleyes:

Selam
Ben de hiç Hakan Günday okumadım.Bir kitabının arka yazısını okudum.Cezmi Ersöz'ü anımsattı bana kihiç sevmem:)O yüzden önyargılıyım.

_meLinDa_ _meLinDa_ kızıl saçını çok merak ettim ama kesin çok yakışmıştır

Bu arada hollow malikanesi gizemi 90 lardayım

Selam
Ben de hiç Hakan Günday okumadım.Bir kitabının arka yazısını okudum.Cezmi Ersöz'ü anımsattı bana kihiç sevmem:)O yüzden önyargılıyım.

_meLinDa_ _meLinDa_ kızıl saçını çok merak ettim ama kesin çok yakışmıştır

Bu arada hollow malikanesi gizemi 90 lardayım
sana özelden yollayayım instagramda kızların gördüğü fotoyu :KK200:

Merhaba kızlar,

Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten 99. sayfadayım. 2-3 gündür elime almadım desem yalan olmaz, kapağını kapattım bir daha da açamadım.
Erkek arkadaşım geldi bulunduğum şehre onla vakit geçirdim, gece de yorgunluktan uyudum, okumak yalan oldu, bir de pek sevemedim ya kitabı zaman yaratmak için çok da çaba sarf etmedim, yalan olmasın. :KK23:

_meLinDa_ _meLinDa_ saçlarına da bayıldım, onu da demeden geçmiyeyim. :KK200:

seni unuttum kızlara göndermiştim. geldi fotoğraf atayım mı?

çok mutlu olurum asmu...

8 aylık hamileyim +8 kilodayım ama otobüste hâlâ bana yer vermiyorlar
Gülsem mi ağlasam mı :KK53:

canım oda bişey mi gebe polikinliğinin önünde eşiyle gelenler var.yani bende gebeyim belli başkası gelmez yani oraya ama eşli oturanlardan bir erkek bile kalkmadı... toplasan 10 dk bekliyorsun zaten herkes randevulu.ilgınç ötesi.

8 aylık hamileyim +8 kilodayım ama otobüste hâlâ bana yer vermiyorlar
Gülsem mi ağlasam mı :KK53:

çok mutlu olurum asmu...

canım oda bişey mi gebe polikinliğinin önünde eşiyle gelenler var.yani bende gebeyim belli başkası gelmez yani oraya ama eşli oturanlardan bir erkek bile kalkmadı... toplasan 10 dk bekliyorsun zaten herkes randevulu.ilgınç ötesi.

Maalesef övündüğümüz değerlerimiz bile kalmadı artık

çok mutlu olurum asmu...

Maalesef övündüğümüz değerlerimiz bile kalmadı artık
Adam bi göbeğime bi suratıma baktı ve döndü dışarıya bakmaya başladı :KK12:
Yer veren de Boğazdan arsa bağışlamış gibi kalkıyo zaten yerinden, babasının arabası sanki:KK53:

Merhabalar

Annemi Bir.Kez Daha Gorebilsem bitti.
Yasam oykulerini okumayi seviyorum ama bu kitap beni soguttu neredeyse. Bu kadar yavan ve duygu aktarimi olmayan bir kitap olabilir. Yasanilanlar cok kotu ,
zor ama yansitilmasi cok havada geldi bana...
Kalem var ;kalem var . Herkes yazmasin bence.

Icimizdeki Seytana da devam ediyorum.

Back
X