• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Cocuk Kalbi ne guzel bi kitapmis. Keske cocukken okuma firsatim olsaymis. Yine de duygulandim okurken.
Yarin Metin Hara - Aşkın İstilasi Yol kitabina basliyorum. Cok merak ve buyuk beklenti icerisindeyim bu kitaba karsi. Yazari tv de bir iki kez izleme firsati bulmustum. Insana huzuur veren bir anlatimi var. Şoyle bir de fotografini koyayim bu tatliş yazarin. Ay pardon kitabin :KK70:
20161104_200449.jpg
Hiç tipim değil yaa.:DVallaha değil şaka yapmıyorum yani.:)
Benim sevdiğim tip başka da...Neyse...:D

Hic sorma canim surekli cikariyorum...pek mutlu degilim.açim surekli.ama idare ediyorum iste.saol dusuncen icin canim.
Ya, Allah kolaylık versin canım, hamile olduğunu öğrendiğim herkese benim gibi geçirsin diye dua ederim hep, sana da etmiştim ama tutmamış:(
Ama sıkıntılı başlayan hamileliklerde genelde 13. 14. haftada rahatlıyorlar, senin de öyle olur inşallah:dua:

günaydın iyi haftalar herkese
haftasonu Sıfır Sayı'yı bitirdim.. az bir şey kalmıştı, çok okuyamadım yani.. kendimi veremedim nedense, biraz bitsin diye okudum sanki
c.tesi de sonuçlarımı doktora gösterdim, memedeki kitleyi biraz önemsedi, genel cerraha falan yolladı
3 ay bebeği ertele, 3 ay sonraki kontrolde bir şey çıkmazsa o zaman düşün dedi
ben de tamam doktorcum dedim, gittim saçımı kızıla boyadım :KK53:
bebek aşkına ertelediğim şeyleri yapacağım :spor:

günaydın iyi haftalar herkese
haftasonu Sıfır Sayı'yı bitirdim.. az bir şey kalmıştı, çok okuyamadım yani.. kendimi veremedim nedense, biraz bitsin diye okudum sanki
c.tesi de sonuçlarımı doktora gösterdim, memedeki kitleyi biraz önemsedi, genel cerraha falan yolladı
3 ay bebeği ertele, 3 ay sonraki kontrolde bir şey çıkmazsa o zaman düşün dedi
ben de tamam doktorcum dedim, gittim saçımı kızıla boyadım :KK53:
bebek aşkına ertelediğim şeyleri yapacağım :spor:
Canım geçmiş olsun, insallah birşey çıkmaz bu arada saçların muhteşem olmuş çok özendim bende istiyorum

_meLinDa_ _meLinDa_ kizil afet :KK200::KK50:

Bu arada sabah ise gelirken aklima gelen seyleri yazayim.
Iyi ki araniza katilmisim:KK33::KK37:
BU topic sayesinde okuma askim tam gaz ilerlerken kendimi de sartlandiriyorum bir sekilde bildirimler icin.
Tabi ise baslamamin da faydasi oldu okuyabilmemde her boslukta kitap aciyorum:KK36:
Evde pek mumkun olmuyordu anca uyuyunca oglum :KK22:
Neyse lafi uzattim iyi ki de iyi ki iyi ki :KK60: varsiniz

selam kızlar.
sokak kedisi bob sf 180.
hafta sonu iyi gezdim. okuyamadım pek.

_meLinDa_ _meLinDa_ saçların çok güzel olmuş. sürekli o konu üstünde yoğunlaşmaman da iyi. 3 ay mikemmel bir zaman
DonukPudra DonukPudra herkes okudukça insanın okuyası geliyor:) keyifli okumalar

Son düzenleme:
Günaydınlar keyifli haftalar
3 ayın sonunda Shantaram ı bitirdim. Ama konuya geldiğimde zaten okuduğumdan bildirim konusuna eklemeyeceğim.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü okumaya devam 160 dayım. Bu hafta bitirmek hedefimmm.

Back
X