- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
how ı met your morherde olmuştu ben de bittiğinde yaşlandığımı hissettim :)ben 10. sezonda kalmıştım 1 sene izleyememiştim
geçenlerde geri döndüm çok şükür
11. sezon 10. bölümdeyim sanırım
beraber büyüdük onlarla resmen![]()
tamam canım.sende göndreceğin kitabı hazırla
Off o idrar yolu enfeksiyonunu tam 3 sene cektim evlendigim zaman. Hicbir tedaviye cevap vermedi vucuudum. En son doktor mesane kanserlerinde uygulanan tedaviye gecelim dedi. Ne yani kanser miyim dedim. Hayir ama tek cozum bu kaldi dedi. Istemedim tabi. Sonra bi doktor denk geldi. Cok kucuk dozda 2 ilacla bu dertten beni kurtardi sagolsun.
Dogru doktoru dogru tedaviyi bulmak cok onemliymis onu anladim. Su an yine kronik bir rahatsizligim var. Henuz ona cozum bulacak bi doktor bulamadim.
okudum ağır gelmedi bana sevdim ben :)Haruki Murakami sahilde kafka yi okuyan var mi?
YEni kitabimi secmeye calisiyorum da
Agir ise okumucam suan
Haruki Murakami sahilde kafka yi okuyan var mi?
Agir ise okumucam suan
Açıkçası bende çok beğenemedim hem içine giremedim hem de çok bunalımdı ya çok sevemiyorum böyle bunalımlı kitapları, zaten hayat kendisi her zaman güzel değil bari kitaplar mutlu olsun diyorum. Kitabı okumadan önce bütün Aslı Erdoğan kitaplarını okurum diyordum ama şimdi uzunca bir süre başka kitabını okuyacağımı sanmıyorum. ..kabuk adam yorumun nedir?
büyük beklentilerle okudum ben. çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
Aynen öyle düşünüyorum. Kırmızı pelerinli kent ve kabuk adam mı beraber aldım. Okumam diye düşünüyorumAçıkçası bende çok beğenemedim hem içine giremedim hem de çok bunalımdı ya çok sevemiyorum böyle bunalımlı kitapları, zaten hayat kendisi her zaman güzel değil bari kitaplar mutlu olsun diyorum. Kitabı okumadan önce bütün Aslı Erdoğan kitaplarını okurum diyordum ama şimdi uzunca bir süre başka kitabını okuyacağımı sanmıyorum. ..
Neyse canım artık Aslı Erdoğan okumadık demeyiz okuduk gördük akıllandık bu da bir şeyAynen öyle düşünüyorum. Kırmızı pelerinli kent ve kabuk adam mı beraber aldım. Okumam diye düşünüyorum
Haruki Murakami sahilde kafka yi okuyan var mi?
Agir ise okumucam suan
okudum ağır gelmedi bana sevdim ben :)
Çok güzel sürükleyici bir kitap. Kalın diye gözüm korkmuştu ama 2 günde bitirmiştim.
Sevmemiştim ben deJohn Gray__Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten, 288 syf.
50. sayfadayım. Henüz beni sarmadı, sıkılarak okuyorum.