• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben 10. sezonda kalmıştım 1 sene izleyememiştim
geçenlerde geri döndüm çok şükür
11. sezon 10. bölümdeyim sanırım
beraber büyüdük onlarla resmen :KK200:
how ı met your morherde olmuştu ben de bittiğinde yaşlandığımı hissettim :)

Off o idrar yolu enfeksiyonunu tam 3 sene cektim evlendigim zaman. Hicbir tedaviye cevap vermedi vucuudum. En son doktor mesane kanserlerinde uygulanan tedaviye gecelim dedi. Ne yani kanser miyim dedim. Hayir ama tek cozum bu kaldi dedi. Istemedim tabi. Sonra bi doktor denk geldi. Cok kucuk dozda 2 ilacla bu dertten beni kurtardi sagolsun.
Dogru doktoru dogru tedaviyi bulmak cok onemliymis onu anladim. Su an yine kronik bir rahatsizligim var. Henuz ona cozum bulacak bi doktor bulamadim.

Çok doğru dedin. 2 sene genital mantar enfeksiyonu çektim. Hem de küçüktüm. Bir sürü doktora gittim.Kortizonlu ilaçlar kullandım. Sonra bir cildiye doktoru buldu çaresini.

E kitap olarak okuduğum kayıp kromozomu bitirdim. Haberlerden sonra verilen Amerikan filmleri gibiydi. Ortada bir emek var sonuçta ama ben beğenmedim kitabı.
Üst üste kısmen de olsa Tanrı'dan bahseden iki kitap okumuş oldum. Bakış açıları çok farklı.

kabuk adam yorumun nedir?
büyük beklentilerle okudum ben. çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
Açıkçası bende çok beğenemedim hem içine giremedim hem de çok bunalımdı ya çok sevemiyorum böyle bunalımlı kitapları, zaten hayat kendisi her zaman güzel değil bari kitaplar mutlu olsun diyorum. Kitabı okumadan önce bütün Aslı Erdoğan kitaplarını okurum diyordum ama şimdi uzunca bir süre başka kitabını okuyacağımı sanmıyorum. ..

Açıkçası bende çok beğenemedim hem içine giremedim hem de çok bunalımdı ya çok sevemiyorum böyle bunalımlı kitapları, zaten hayat kendisi her zaman güzel değil bari kitaplar mutlu olsun diyorum. Kitabı okumadan önce bütün Aslı Erdoğan kitaplarını okurum diyordum ama şimdi uzunca bir süre başka kitabını okuyacağımı sanmıyorum. ..
Aynen öyle düşünüyorum. Kırmızı pelerinli kent ve kabuk adam mı beraber aldım. Okumam diye düşünüyorum

Haruki Murakami sahilde kafka yi okuyan var mi?
YEni kitabimi secmeye calisiyorum da :KK53:
Agir ise okumucam suan

okudum ağır gelmedi bana sevdim ben :)

Çok güzel sürükleyici bir kitap. Kalın diye gözüm korkmuştu ama 2 günde bitirmiştim.

Bende de var Sahilde Kafka hem çok okumak istiyorum hem de kalınlığı gözümü korkutuyor aylardır bekliyor iş yerinde cesaret edip başlayayım diye

Cocuk Kalbi ne guzel bi kitapmis. Keske cocukken okuma firsatim olsaymis. Yine de duygulandim okurken.
Yarin Metin Hara - Aşkın İstilasi Yol kitabina basliyorum. Cok merak ve buyuk beklenti icerisindeyim bu kitaba karsi. Yazari tv de bir iki kez izleme firsati bulmustum. Insana huzuur veren bir anlatimi var. Şoyle bir de fotografini koyayim bu tatliş yazarin. Ay pardon kitabin :KK70:
20161104_200449.jpg

Daniel Keyes__Algernon'a Çiçekler bitti.

Yer yer gülümsedim bazı anlarda gözlerim doldu, sonunu bile bile keşke bitmese diye diye sayfaları çevirdim.
Beni çok etkiledi. Geçmişe dönük anılarını hatırladığı sayfalarda daha önce kızdıklarıma hak verirken hak verdiklerime uyuz oldum. Yazarın yaşananları çok basit cümlelerle bu kadar dokunaklı anlatabilmesine bayıldım.
Kitabın filmi de varmış, bulabilirsem izlemeyi düşünüyorum en kısa zamanda.

Merhaba, Afrikalı Leo 282. Sayfadayım. Haftasonuna kadar bitireyim istiyordum ama olmadı, misafirlerim var, okuyamam galiba.
Ama kitap çok güzel gidiyor.

Ayrıca ben de Aslı Erdoğan Kabuk Adam ve Kırmızı Pelerinli Kent kitaplarını okudum. Kabuk Adam neyse de Kırmızı Pelerinli Kent resmen elimde süründü.

Back
X