- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
kanser olduğumu söyleyenler bile varSimdi baktim bendee internetten brlirtilerine. Ama ben zaten hangi hastaligin belirtilerine baksam, hepsini kendimde goruyorum.
O yuzden "Aa evet bu olabilir" diyemiyorum. Bir ihtimal hastalik hastasi da olabilirim.
Ben zaman zaman ilk sezonlardan bölümler izlerim. Ki en başa yeniden sarmayıdüşünüyorum. Resmen çocuklarmış adam olmuşlarben 10. sezonda kalmıştım 1 sene izleyememiştim
geçenlerde geri döndüm çok şükür
11. sezon 10. bölümdeyim sanırım
beraber büyüdük onlarla resmen
internetten belirtilere bakıp hastalığımıza teşhis koymak da bi hastalık galibaSimdi baktim bendee internetten brlirtilerine. Ama ben zaten hangi hastaligin belirtilerine baksam, hepsini kendimde goruyorum.
O yuzden "Aa evet bu olabilir" diyemiyorum. Bir ihtimal hastalik hastasi da olabilirim.
heh ben kendime cilt kanseri teşhisi koymuştumkanser olduğumu söyleyenler bile var
Cunku butun hastaliklarin belirtileri üç aşağı beş yukarı hep ayni. Biraz da surekli orasi burai agriyan biri olunca, bu hastaliga tutulmamak imkansiz bence.internetten belirtilere bakıp hastalığımıza teşhis koymak da bi hastalık galiba
bi ara ben de tutulmuştum bu illete
Allah şifa versin
O kitabi okudugumda bende ayni sekilde dusunmustum. bu konuda yalniz olmadigima sevindim.Cok yavan ve havada kalmis bence de sonu..Yeri gelmişken Havva'nın üç kızını bitirdim.Sonuyle ilgili bir sevdiğim bir de sevmediğim şey var.Olayların beklediğim gibi olmamasını sevdim.Kitapta bahsettiği skandalı sonunda öğreniyorsunuz ve o kısmın klişe olmaması sevdim ama bu olaydan bağımsız olarak sonu havada kalmış gibi geldi.Genel olarak kitabı beğendim ama bitişi yavan geldi bana.
Yeri gelmişken Havva'nın üç kızını bitirdim.Sonuyle ilgili bir sevdiğim bir de sevmediğim şey var.Olayların beklediğim gibi olmamasını sevdim.Kitapta bahsettiği skandalı sonunda öğreniyorsunuz ve o kısmın klişe olmaması sevdim ama bu olaydan bağımsız olarak sonu havada kalmış gibi geldi.Genel olarak kitabı beğendim ama bitişi yavan geldi bana.
ben de hastalık hastasıyımSimdi baktim bendee internetten brlirtilerine. Ama ben zaten hangi hastaligin belirtilerine baksam, hepsini kendimde goruyorum.
ben bi ara ani böbrek yetmezliğinden öleceğimi düşünmüştüm gittim radyasyon yiyip tomografi çektirdim de bir şey olmadığını görüp ikna oldum (idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yazın iki ay üst üste, iyice psikolojimi bozmuştu, hala etkileri devam ediyo valla )COLIN çok geçmiş olsun...
o illet bende de vardı. ben de bi ara kolon kanseri olduğuma kanaat getirmiştim.
kabuk adam yorumun nedir?Selam öğle arasında Kabuk adamı bitirdim.
Yeni kitabım muhtemelen Cengiz Aytmatov / Beyaz Gemi
kırmızı pelerinli kenti de okumuştum. onuda beğenmemiştimKabuk Adam da bence o donem cok gundeme geldi o sekilde kendini yogun sattirdi..
KUrbanlarindan biri de benim
O ara 3kitabini da almistim neyin kafasindaysam
Aynen . ustu forma altini sormakırmızı pelerinli kenti de okumuştum. onuda beğenmemiştimkitap tasarımları güzel
Off o idrar yolu enfeksiyonunu tam 3 sene cektim evlendigim zaman. Hicbir tedaviye cevap vermedi vucuudum. En son doktor mesane kanserlerinde uygulanan tedaviye gecelim dedi. Ne yani kanser miyim dedim. Hayir ama tek cozum bu kaldi dedi. Istemedim tabi. Sonra bi doktor denk geldi. Cok kucuk dozda 2 ilacla bu dertten beni kurtardi sagolsun.ben bi ara ani böbrek yetmezliğinden öleceğimi düşünmüştüm gittim radyasyon yiyip tomografi çektirdim de bir şey olmadığını görüp ikna oldum (idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yazın iki ay üst üste, iyice psikolojimi bozmuştu, hala etkileri devam ediyo valla )
yakın zaman önce de kadın hastalığına takmıştım, şimdi dizginledim kendimi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?