• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Simdi baktim bendee internetten brlirtilerine. Ama ben zaten hangi hastaligin belirtilerine baksam, hepsini kendimde goruyorum. :olamaz::KK70::KK70:
O yuzden "Aa evet bu olabilir" diyemiyorum. Bir ihtimal hastalik hastasi da olabilirim. :silah::ruh:
kanser olduğumu söyleyenler bile var :işsiz:

ben 10. sezonda kalmıştım 1 sene izleyememiştim
geçenlerde geri döndüm çok şükür
11. sezon 10. bölümdeyim sanırım
beraber büyüdük onlarla resmen :KK200:
Ben zaman zaman ilk sezonlardan bölümler izlerim. Ki en başa yeniden sarmayıdüşünüyorum. Resmen çocuklarmış adam olmuşlar:D Ben hep aynıydım hiç değişmedim ya:D

Simdi baktim bendee internetten brlirtilerine. Ama ben zaten hangi hastaligin belirtilerine baksam, hepsini kendimde goruyorum. :olamaz::KK70::KK70:
O yuzden "Aa evet bu olabilir" diyemiyorum. Bir ihtimal hastalik hastasi da olabilirim. :silah::ruh:
internetten belirtilere bakıp hastalığımıza teşhis koymak da bi hastalık galiba
bi ara ben de tutulmuştum bu illete:KK53:
Allah şifa versin:KK70:

internetten belirtilere bakıp hastalığımıza teşhis koymak da bi hastalık galiba
bi ara ben de tutulmuştum bu illete:KK53:
Allah şifa versin:KK70:
Cunku butun hastaliklarin belirtileri üç aşağı beş yukarı hep ayni. Biraz da surekli orasi burai agriyan biri olunca, bu hastaliga tutulmamak imkansiz bence. :KK70:

COLIN COLIN çok geçmiş olsun...
o illet bende de vardı. ben de bi ara kolon kanseri olduğuma kanaat getirmiştim.

Yeri gelmişken Havva'nın üç kızını bitirdim.Sonuyle ilgili bir sevdiğim bir de sevmediğim şey var.Olayların beklediğim gibi olmamasını sevdim.Kitapta bahsettiği skandalı sonunda öğreniyorsunuz ve o kısmın klişe olmaması sevdim ama bu olaydan bağımsız olarak sonu havada kalmış gibi geldi.Genel olarak kitabı beğendim ama bitişi yavan geldi bana.
O kitabi okudugumda bende ayni sekilde dusunmustum. bu konuda yalniz olmadigima sevindim.Cok yavan ve havada kalmis bence de sonu..

Bu arada COLIN COLIN gecmis olsun.vitamin eksikliginden olabilir. ben de su aralar vitamin hapi kullaniyorum.

Yeri gelmişken Havva'nın üç kızını bitirdim.Sonuyle ilgili bir sevdiğim bir de sevmediğim şey var.Olayların beklediğim gibi olmamasını sevdim.Kitapta bahsettiği skandalı sonunda öğreniyorsunuz ve o kısmın klişe olmaması sevdim ama bu olaydan bağımsız olarak sonu havada kalmış gibi geldi.Genel olarak kitabı beğendim ama bitişi yavan geldi bana.

aynen sonu hiç heyecanlı değil...
beklediğinizi bulamıyorsunuz

ben de hastalık hastasıyım :skandal:
bi ara abarmıştım sürekli kendimi dinliyodum, şimdi biraz rahat bırakmaya çalışıyorum zihnimi :KK53:

COLIN COLIN çok geçmiş olsun...
o illet bende de vardı. ben de bi ara kolon kanseri olduğuma kanaat getirmiştim.
ben bi ara ani böbrek yetmezliğinden öleceğimi düşünmüştüm gittim radyasyon yiyip tomografi çektirdim de bir şey olmadığını görüp ikna oldum (idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yazın iki ay üst üste, iyice psikolojimi bozmuştu, hala etkileri devam ediyo valla )
yakın zaman önce de kadın hastalığına takmıştım, şimdi dizginledim kendimi biraz :kusmuk:

Yeni kitabım Agatha Chiristie-Holloow malikanesi gizemi.
Aslında bu tarz kitapları ağır kitapların arkasından okuyorum ama bugünlerde kafam ağır kitap kaldıramayacak.

Kabuk Adam da bence o donem cok gundeme geldi o sekilde kendini yogun sattirdi..
KUrbanlarindan biri de benim :silah::KK53::KK53:
O ara 3kitabini da almistim neyin kafasindaysam:lülülü:

ben bi ara ani böbrek yetmezliğinden öleceğimi düşünmüştüm gittim radyasyon yiyip tomografi çektirdim de bir şey olmadığını görüp ikna oldum (idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yazın iki ay üst üste, iyice psikolojimi bozmuştu, hala etkileri devam ediyo valla )
yakın zaman önce de kadın hastalığına takmıştım, şimdi dizginledim kendimi biraz :kusmuk:
Off o idrar yolu enfeksiyonunu tam 3 sene cektim evlendigim zaman. Hicbir tedaviye cevap vermedi vucuudum. En son doktor mesane kanserlerinde uygulanan tedaviye gecelim dedi. Ne yani kanser miyim dedim. Hayir ama tek cozum bu kaldi dedi. Istemedim tabi. Sonra bi doktor denk geldi. Cok kucuk dozda 2 ilacla bu dertten beni kurtardi sagolsun.
Dogru doktoru dogru tedaviyi bulmak cok onemliymis onu anladim. Su an yine kronik bir rahatsizligim var. Henuz ona cozum bulacak bi doktor bulamadim.

Back
X