Kitap okumanın bir yordamı vardır...

okurkedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
6
3
30
Bu videonun yeri bende bir başka, o sebeple paylaşmadan edemedim.

Sizce? Sizce kitap okumanın bir yordamı var mıdır? Yoksa öylece alır okur musunuz bir düzeni, kuralı olmadan?

Son düzenleyen: Moderatör:
bazen kitabımı alır yatağıma uzanır okurum, bazen kahveyle, bazen de birayla :) bazen acık havada vs ... bence kıtap okurken ruh halımıze gore okuyoruz.

Valla bence her mevsim kitap mevsimidir. Kışın battaniyenin altına sokulup, yanında bir fincan kahvenle ya da sıcak çikolatanla okumanın yeri de ayrıdır gözümde; şezlonguna ya da hamağına yayılmış, deniz ve kum kokusu burnunda, yanında soğuk bir bira (haydi alkol sevmeyenler için kola/ice tea olsun sizi mi kıracağım :KK48:) eşliğinde kitap okumanın da yeri ayrıdır. Kitap okumak için açık bir zihin olması gerektiğine katılıyorum, en azından benim okuduğum kitaplar yeterince zihin yorucu oluyor. Video size mi ait?

Valla bence her mevsim kitap mevsimidir. Kışın battaniyenin altına sokulup, yanında bir fincan kahvenle ya da sıcak çikolatanla okumanın yeri de ayrıdır gözümde; şezlonguna ya da hamağına yayılmış, deniz ve kum kokusu burnunda, yanında soğuk bir bira (haydi alkol sevmeyenler için kola/ice tea olsun sizi mi kıracağım :KK48:) eşliğinde kitap okumanın da yeri ayrıdır. Kitap okumak için açık bir zihin olması gerektiğine katılıyorum, en azından benim okuduğum kitaplar yeterince zihin yorucu oluyor. Video size mi ait?

Evet video benim. Yazın da okunur baharlarda da okunur elbette :) Ben tam bir kış insanıyım aslında o sebeple kurmuş olabilirim bu bağı emin değilim :)

Çok teşekkür ederim :)

X