Kitap okumak istiyorum.

Canım PDF olarak indiirip okumaktan bahsediyorsun değil mi ?
Canım bir de telefondan o şekilde okumak gözlerini agritmiyor mu yaa
Ve kağıdın yerini tutamiyor gubi geliyor bana teknoloji
Yine de şahsi fikrim ama merak ediyorum senin yöntemin işe yarar mı bende de diye

Canım anlamadığım annen nasıl kitabı 1,2 TL ye alıyor
Bende istiyorum uygun fiyata kitap yaa
Varsa yöntem bnaa da lütfen söyleyin

tatlım google playde kitap oku diye uygulamalar var ondan birini indirdim içinde en az 200 tane kitap oluyor ,istediğin bir kitabı indiriyorsun oradan okuyorsun. Bazı uygulamlarda göz için yormayan sarı ışık filtreleri vs oluyor. benim gözlerim zaten bozuk gözlük kullandığım için sorun olmuyor , ilkbaşlarda rahatsız olursun evet ama sonra alışıyorsun.

Hmm tamam tamam canım bende üniveriste ye giderken bir ara başlamıştım böyle telden okumaya...
Ama bıraktım sonradan ... aslında bu şekilde kitabı nasıl okuduğunu bilmiyosun..sen bu şekilde ne kadar zamanda kaç Kitap bitirdin kuzum

Canım anlamadığım annen nasıl kitabı 1,2 TL ye alıyor
Bende istiyorum uygun fiyata kitap yaa
Varsa yöntem bnaa da lütfen söyleyin
O aldığı ücret, satın aldığı kitap değil.
Kendi çıkardığı kitabından yayıneviyle kitap başına kazandığı ücret yani.

valla tatlım benim imkanım böyle kitap okumaya elverişli , bende böyle yapıyorum . Ayrıca her zaman elimin altında olduğum için de rahat oluyorum. 57 falan oldu .Bir de yarım bıraktıklarım var onları hiç saymıyorum :)

Aaaa çok iyi masaallh canım
Canım rica etsem kullandığın kitap uygulamayı (içinde kitaplarin PDF si olanların) ismini söyleyebilir misin özel den canım sana zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…