H hosbescan Netten, boşa vakit geçirmekten çok sıkıldım. Özüme dönüp eskiden oldugu gibi deli gibi kitap okuyacağım. Kutuphane üyeliğim var, hem halk hem belediye kutuphanelerine gidip kitap alacağım. Arkadas söyledi, güncel-popüler kitaplar bile varmis orsa (ben yok sanirdim).
Cocuguma da alistiracagim, orda minik renkli sandalyeler görmüştüm, birlikte gidip oturup okuyacagiz, kitap alacagiz okuyacagiz ins. :)
Zaruri ihtiyaclari zor ucu ucuna karsilarken kitap almaya cekiniyorum, ben de kutuphane fikrini bulmustum. Netten veya bilgisayardan telefondan kitap okuyamam, elle tutmam lazim kitabi. Zaten telefon gözlük numarami büyüttü, yakinda neneler gibi kalin camlarla dolasmaktan korkuyordum :))
Meslek geregi universitede kisisel gelisim ouya okuya gelismekten sıkıldığım icin hafif-ince romanlara ve polisiye, aksiyon, macera kitaplara bakacağım. Polisiye oneren arkadasin verdigi kitap isimlerini not edecegim :)
Film konusinda ne düşünüyorsun
filmdelisi ? Sinemaya gitmeyi uzun zamandir birakmistim, zaten bütçe de zor yetiyor dedigim gibi. En son cocuk da seviyor diye bi Rafadan Tayfa'ya gittik. Baba Parasi'na da kendim gidesim var, nakit bitti, kredi kartina yüklenmek istemiyorum, bu ay biraz kredi kartiyla alis veris yaptim. Esim filmleri hep netten izler ama güncel filmler hemen düşmüyor galiba.