Kitap okumak istiyorum.

bunu denedim aslında ama gözlerim kuruyor ekrana bakarken harfler karışıyor sanki ve çok zorluyor beni. sebebi ekran ışığı dedim kıstım daha zorladı. yapamadım yarım kaldı
E-kitap okuyucusunda böyle bir sorun olmuyor, çok kaliteli markalar var.

Merhaba kızlar,

Kendimi bu anlamda çok eksik hissediyorum ama bütçem de kısıtlı olduğu için kitaba para veremiyorum rahatça. İki üç ayda bi kitap anca alabiliyorum. Zaten kitap okuma serüvenine başlayalı 1 yıl olacak sayılır. 4 kitap okumuşum daha. (okuma sürem aylar sürmüyor bu arada en fazla 4 günde bitiriyorum.)

Kişisel gelişim kitapları beğeniyorum çok pahalı. Sahaflardan aldım zaten o kitaplarımı da.

Kitap hediye eden kitap paylaşan gruplar var mı bilen var mı acaba?

Kütüphanem olsun kitaplar okuyayım. TV de telefonda vakit harcamak yerine kendimi donatayım istiyorum.
Kütüphaneye üye olun yaklaşık yirmi senedir üyeyim. Dsardanda çok alıyorum ama ili gunde bir kitap bitiren biri olarak yetişemiyorum. Kütüphane her gidişte 3adet veriyor emanet

ben hep kişisel gelişim kitaplari okumuşum artık başım agrildi...
Roman hikaye aksiyon gerilim türü kitaplari daha ilgimçekiyor.
bilemiyorum okudukça sürükleyici kitap :)
ben kitap okudu mu bi yolu ararim :KK70: kitabiyla yaşıyorum bitince normale dönen kişiyim:KK70:

evet son cikan kitaplari belki okuyamayabilirsiniz ama kutuphaneler ve sahaflarda da muhtesem kitaplar bulursunuz.

hatta son cikan kitaplari da yine uygun fiyata ikinci el sitelerden bulma ihtimaliniz var, ozellikle set seklinde olanlari.

Yine sehrinizde fuar duzenleniyorsa katilin, genelde en %25-40 arasi indirim uyguluyorlar.

Taşlanacağım biliyorum ama bu düşüncem değişmeyecek.
Kitap okumak isteyen bir insan, maddi olarak ulaşamıyorsa korsan alacak, bitti.
Yayımcıları zengin etmek adına uçurdular da uçurdular.
Hiçbir zaman bilgi bu kadar fahiş fiyatlara satılmadı keza okumak lüks değildir!
Bunu lüks haline getiren, emekçiden yani yazardan çalıp yayın evlerini zengin eden düzen ak, korsan tü kaka olamaz.
Sadece ama sadece kitapta buna olumlu bakıyorum:)
Korsanda hiç tat vermiyor. A101 deki kitaplar Bike sanki kesilmiş gibi. O yüzden almıyorum

korsan alim yapmak istemeyenler icin de;

kendi kitap kulubunuzu kurabilirsiniz. Ben turkiyedeyken ayni turde kitaplardan hoslandigimiz kisilerle bir grubum vardi, onlarla paylasim yapardik.

ayrica e-kitaplarinizi da 5 (ya da 10) kisiye kadar paylasabiliyorsunuz, hatta amazon gibi yerlerden aile hesabi alip arkadaslarinizi ekleyebiliyorsunuz sanirim, o da yine paylasima olanak sagliyor.

ben hep kişisel gelişim kitaplari okumuşum artık başım agrildi...
Roman hikaye aksiyon gerilim türü kitaplari daha ilgimçekiyor.
bilemiyorum okudukça sürükleyici kitap :)
ben kitap okudu mu bi yolu ararim :KK70: kitabiyla yaşıyorum bitince normale dönen kişiyim:KK70:

Size sıkı bir polisiyesever olarak iki kitap onereyim. Ben polisiye kitaplarda katil bulma cinayet vs sevmem bı olay anlatsın gerileyim aksiyonlu olsun isterim. Eğer sizde katil kim diye düşünmek yerine farklı bir kurgu ve gerilim polsiye severseniz "adrenalin" ve "olduğun yerde kal". Her iki kitapta çok güzel hatta Simon Kernick in nerdeyse bütün kitapları çok güzel. Tavsiye ederim

Size sıkı bir polisiyesever olarak iki kitap onereyim. Ben polisiye kitaplarda katil bulma cinayet vs sevmem bı olay anlatsın gerileyim aksiyonlu olsun isterim. Eğer sizde katil kim diye düşünmek yerine farklı bir kurgu ve gerilim polsiye severseniz "adrenalin" ve "olduğun yerde kal". Her iki kitapta çok güzel hatta Simon Kernick in nerdeyse bütün kitapları çok güzel. Tavsiye ederim
tavsiyeniz için teşekkür ederim
kişisel gelişim kitaplardan çok sıkıldım gerilim heyecan kitap ariyordum :)
okudum mu meraklı süzüp sayfaya çeviririm :KK200:

İnternet sıkıntılı.
İnceleyip almak lazım.

Ben ailesi aşırı aşırı okuyan bir kadınım, baba evimde 5 6 binden fazla kitap vardır.
Ki bunların başına su baskınları falan geldiği halde, 40 senede birikenler.
Günde 2 3 kitap okuyan bir babam, şair bir annem var.
Siz düşünün evdeki kitap yığınını.
Ama babam artık 5 senedir korsan alıyor, bize tek mirası adıma kütüphane açın diyen adam artık yetişemiyorum deyip korsan alıyorsa, bu düzen bitmiştir.
Ki her çıktığında 10 dan fazla alır gelir.

Anlamıyorum ki okumak, kendini geliştirmek ve pekiştirmek isteyen bir insan buna neden maddi bedel ödemeli, anlamıyorum.
Sizin ekonomik durumunuz iyiyken korsan alip tesvik ediyorsunuz. Durumu hic olmayip korsan alanlara bir sey dememeli.
Esyalarinizi marka aliyorsunuzdur eminim, verdiginiz paraya hic acimiyorsunuzdur.
Herhangi bir bedel odemek istemiyorsaniz kutuphaneye gidebilirsiniz. Kutuphanelerin yayginlasmasini kullanimini tesvik edebilirdiniz...

Sizin ekonomik durumunuz iyiyken korsan alip tesvik ediyorsunuz. Durumu hic olmayip korsan alanlara bir sey dememeli.
Esyalarinizi marka aliyorsunuzdur eminim, verdiginiz paraya hic acimiyorsunuzdur.
Herhangi bir bedel odemek istemiyorsaniz kutuphaneye gidebilirsiniz. Kutuphanelerin yayginlasmasini kullanimini tesvik edebilirdiniz...
Ben korsan alıyorum ibaremi bulabilir misiniz acaba?
Tek bir yerde ‘ben alıyorum’ yazdım mı, lütfen bir tarayın.
Bulursanız özür dileyeceğim sizden ve konuyu okuyanlardan.

Merhaba kızlar,

Kendimi bu anlamda çok eksik hissediyorum ama bütçem de kısıtlı olduğu için kitaba para veremiyorum rahatça. İki üç ayda bi kitap anca alabiliyorum. Zaten kitap okuma serüvenine başlayalı 1 yıl olacak sayılır. 4 kitap okumuşum daha. (okuma sürem aylar sürmüyor bu arada en fazla 4 günde bitiriyorum.)

Kişisel gelişim kitapları beğeniyorum çok pahalı. Sahaflardan aldım zaten o kitaplarımı da.

Kütüphanem olsun kitaplar okuyayım. TV de telefonda vakit harcamak yerine kendimi donatayım istiyorum.
Bulundugun yerde belediyeye ait kutuphane mutlaka vardir ben oyle yapiyorum okuyup bitorince teslim ediyosun yeni kitap aliyorsun

Korsanda hiç tat vermiyor. A101 deki kitaplar Bike sanki kesilmiş gibi. O yüzden almıyorum
Aynısından hiç farkı olmayanlar var siz daha denk gelmemişsiniz.ben öğrenciylen bir dönemlik kitaplarıma 500tl ödemiştim ondan sonra bir yer keşfettim öğrencilerin alışveriş yaptığı tıpkısının aynısı hiç farkı yok kalite olarak.

H hosbescan Netten, boşa vakit geçirmekten çok sıkıldım. Özüme dönüp eskiden oldugu gibi deli gibi kitap okuyacağım. Kutuphane üyeliğim var, hem halk hem belediye kutuphanelerine gidip kitap alacağım. Arkadas söyledi, güncel-popüler kitaplar bile varmis orsa (ben yok sanirdim).
Cocuguma da alistiracagim, orda minik renkli sandalyeler görmüştüm, birlikte gidip oturup okuyacagiz, kitap alacagiz okuyacagiz ins. :)
Zaruri ihtiyaclari zor ucu ucuna karsilarken kitap almaya cekiniyorum, ben de kutuphane fikrini bulmustum. Netten veya bilgisayardan telefondan kitap okuyamam, elle tutmam lazim kitabi. Zaten telefon gözlük numarami büyüttü, yakinda neneler gibi kalin camlarla dolasmaktan korkuyordum :))
Meslek geregi universitede kisisel gelisim ouya okuya gelismekten sıkıldığım icin hafif-ince romanlara ve polisiye, aksiyon, macera kitaplara bakacağım. Polisiye oneren arkadasin verdigi kitap isimlerini not edecegim :)
Film konusinda ne düşünüyorsun filmdelisi filmdelisi ? Sinemaya gitmeyi uzun zamandir birakmistim, zaten bütçe de zor yetiyor dedigim gibi. En son cocuk da seviyor diye bi Rafadan Tayfa'ya gittik. Baba Parasi'na da kendim gidesim var, nakit bitti, kredi kartina yüklenmek istemiyorum, bu ay biraz kredi kartiyla alis veris yaptim. Esim filmleri hep netten izler ama güncel filmler hemen düşmüyor galiba.

İş bankası modern klasikler de bu fiyatta kitaplar var

2020-01-29 13.51.33.png

Merhaba kızlar,

Merhaba,
Kitap Dostum diye bir uygulama var, oradan kitap değişikliği yapabilirsin, ya da diğer arkadaşların da dediği gibi yaşadığın ildeki kütüphanelere üye olarak isteğini çok kolay gerçekleştirebilirsin.

Bir de İş Kültür Yayınları' nda çok güzel indirimler oluyor, alternatif olarak düşünebilirsin.

gerilim ve sürürkleyici tarzında kitaplar okumalısın. kitap alışkanlığı için.

Merhaba kızlar,

Kütüphaneleri önerecektim ama kitaplık oluşturmak istiyorsunuz. Ben de ingiliz Dili ve edebiyatı okuyorum ve 16 kitap ödevim var. İnternetten satın alıyorum çünkü daha uygun fiyatlarını da bulabildiğim için. Mesela bir kitabı 3 TL'ye aldım birini 10 , birini 23 yani istediğin şekilde bulabilirsin. Kör baykuş adlı bir kitabı 3 TL'ye aldım ve çok etkileyiciydi.

H hosbescan Netten, boşa vakit geçirmekten çok sıkıldım. Özüme dönüp eskiden oldugu gibi deli gibi kitap okuyacağım. Kutuphane üyeliğim var, hem halk hem belediye kutuphanelerine gidip kitap alacağım. Arkadas söyledi, güncel-popüler kitaplar bile varmis orsa (ben yok sanirdim).
Cocuguma da alistiracagim, orda minik renkli sandalyeler görmüştüm, birlikte gidip oturup okuyacagiz, kitap alacagiz okuyacagiz ins. :)
Zaruri ihtiyaclari zor ucu ucuna karsilarken kitap almaya cekiniyorum, ben de kutuphane fikrini bulmustum. Netten veya bilgisayardan telefondan kitap okuyamam, elle tutmam lazim kitabi. Zaten telefon gözlük numarami büyüttü, yakinda neneler gibi kalin camlarla dolasmaktan korkuyordum :))
Meslek geregi universitede kisisel gelisim ouya okuya gelismekten sıkıldığım icin hafif-ince romanlara ve polisiye, aksiyon, macera kitaplara bakacağım. Polisiye oneren arkadasin verdigi kitap isimlerini not edecegim :)
Film konusinda ne düşünüyorsun filmdelisi filmdelisi ? Sinemaya gitmeyi uzun zamandir birakmistim, zaten bütçe de zor yetiyor dedigim gibi. En son cocuk da seviyor diye bi Rafadan Tayfa'ya gittik. Baba Parasi'na da kendim gidesim var, nakit bitti, kredi kartina yüklenmek istemiyorum, bu ay biraz kredi kartiyla alis veris yaptim. Esim filmleri hep netten izler ama güncel filmler hemen düşmüyor galiba.
filmdelisi filmdelisi Özelden cevap yazabilir misin bilgin varsa arkadaşım?

X