Seneler önce Van a gittiğimde adım başı tezgahta kitap satanlar vardı. Bazıları işi büyütüp kitapçı bile açmış. Fiyatlara baktım çok uygun hiç aklıma korsan olacağı gelmemişti. O zaman piyasa fiyatı 500tl ye varan kitaplara toplamda 150 TL vermiştim. Sonradan arkadaş söylemişti onlar korsan satıcılar diye. Almıştım ama.Taşlanacağım biliyorum ama bu düşüncem değişmeyecek.
Kitap okumak isteyen bir insan, maddi olarak ulaşamıyorsa korsan alacak, bitti.
Yayımcıları zengin etmek adına uçurdular da uçurdular.
Hiçbir zaman bilgi bu kadar fahiş fiyatlara satılmadı keza okumak lüks değildir!
Bunu lüks haline getiren, emekçiden yani yazardan çalıp yayın evlerini zengin eden düzen ak, korsan tü kaka olamaz.
Sadece ama sadece kitapta buna olumlu bakıyorum:)
valla tatlım hak veriyorum da korsan kitaplarının da kalitesi çok önemli internetten 2.el 8-9 kitap almıştım hepsi korsanmış . sayfa sayıları 30 dan 40 a geciyor vs , yazılar yalan yanlış basılmış pişman olmuştum ama 2 tanesi normal çıkmıştı.Taşlanacağım biliyorum ama bu düşüncem değişmeyecek.
Kitap okumak isteyen bir insan, maddi olarak ulaşamıyorsa korsan alacak, bitti.
Yayımcıları zengin etmek adına uçurdular da uçurdular.
Hiçbir zaman bilgi bu kadar fahiş fiyatlara satılmadı keza okumak lüks değildir!
Bunu lüks haline getiren, emekçiden yani yazardan çalıp yayın evlerini zengin eden düzen ak, korsan tü kaka olamaz.
Sadece ama sadece kitapta buna olumlu bakıyorum:)
Kitap konusunda korsana karşı olamam, fiyatlar 3 5 tl olsun o zaman korsan kalacak mı bakalım...Seneler önce Van a gittiğimde adım başı tezgahta kitap satanlar vardı. Bazıları işi büyütüp kitapçı bile açmış. Fiyatlara baktım çok uygun hiç aklıma korsan olacağı gelmemişti. O zaman piyasa fiyatı 500tl ye varan kitaplara toplamda 150 TL vermiştim. Sonradan arkadaş söylemişti onlar korsan satıcılar diye. Almıştım ama.
İnternet sıkıntılı.valla tatlım hak veriyorum da korsan kitaplarının da kalitesi çok önemli internetten 2.el 8-9 kitap almıştım hepsi korsanmış . sayfa sayıları 30 dan 40 a geciyor vs , yazılar yalan yanlış basılmış pişman olmuştum ama 2 tanesi normal çıkmıştı.