Kitap Okuma Günlüğü 📚

Çok teşekkür ederim
John Verdon'un diğer kitaplarini da mutlaka okuyacağım.
Biraz önce yine bir kitap siparişi verdim
9 adet artık ne zaman teslim edilir bilmem.

Halüsinasyon ve sisle gelen yolcuyu okumadım ama tess gerritsen ın bir sürü kitabını okudum içlerinde beğenmediğim hiç olmadı

Bende diğer kitaplarını severek okuyacam

Çok teşekkür ederim
John Verdon'un diğer kitaplarini da mutlaka okuyacağım.
Biraz önce yine bir kitap siparişi verdim
9 adet artık ne zaman teslim edilir bilmem.
Umarım en kısa zamanda geliritiraf ediyorum bazen almanın keyfi okumanın önüne geçiyor

Bir idam mahkumunu Son günü bitti. Çok etkileyiciydi. Özellikle kızıyla geçirdiği zor anlar beni benden aldı.
Şimdi içimdeki müzik adlı kitaba başlayacağım. Umarım beni bu okuduğumun etkisinden çekip alır.

13. Kitabım Araba Sevdası(320 syf) bitti.
Çok uzun zamandır Türk klasiği okumamıştım. Ama inanılmaz keyifli bir romandı. Çok sevdim. Tavsiye ederim okumayanlara.
14. Kitabım listemde olan ama elimdeki baskısı kötü oluncaya okuyamadığım yeni baskısını bulduğum Vadideki Zambak.

İki gün önce eşimle insanlardan uzak bir yere piknik yapmaya gittik. Okuduğum kitap yanımda değildi ama elektronik kitapta Albert Camus- Yabancı vardı. On üçüncü kitap olarak o gün araya onu sıkıştırdım, bitti. Liviathan ı okumaya devam ediyorum. Ağır ilerliyor, not alacak, araştıracak bir sürü şey var.

İçimdeki müzik adlı kitabım bitti. Çok etkilendim bu kitaptanda. Issız kar taneleri adlı kitaba başladım.
Bir idam mahkumunun son günü
İçimdeki müzik az sayfaları vardı çabuk bitti. Bu nedenle en kalın olanla devam edeyim istedim. Haziran sonuna en geç biter inşallah. Bu yazarı ilk okuyacağım. Kimberley Freeman.

Tuğba Sarıünal'ın = Fil Saati kitabı 2 gün önce bitti. Güzel bir polisiye romandı diyebilirim, mesnevi görüşleri ve kuantum fiziği ile harmanlanmış bır romandı. Bana devamı gelecekmiş gibi geldi kitabın tam bitirilmemişti.
Yeni kitabım Hakan Mengüç'ün= Kalbin Temizse Hikayen Mutlu Biter kitabı şimdilik güzel gidiyor daha çok psikolojik olarak rahatlamayı hedefleyen bir kitap gibi bakalım okudukça daha neler düşüneceğim

Kimberley Freeman Issız Kar Taneleri bitti.Beklediğimden çabuk bitti. Güzel ve kendini okutan bir kitaptı.
Hasan Ali Toptaş Kuşlar Yasına Gider e bugün başladım. Umarım buda akıcıdır. Kitap stoğum Türkiye’ye gelmeden tükenecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…