Kitap Okuma Günlüğü 📚

kitapzede kitapzede bir kitap daha bitirdim listeye ekler misin. Bir genç kızın günlüğü- Freud
Diğer kitaplarımın isimlerinide yazarsan sevinirim herkesinkini yazmışsın :anneadayı:
Kitaplarim demissin ayni anda okudugun kitaplar var sanirim su an bildigik insaninanlam arayisi kitabini okuyorsun baska var mi ?
33 kitap okumuşum canim, manipülasyon u seçmiştim kitap olarak da, senin dediğini yolculuk falan girince araya öyle okuyayım diye düşündüm.simdi evimdeyken yogunlasayim diye🙂hedefim 50bu arada atlamışım, Allah'ım yardımcısı olsun tüm sağlık çalışanlarımızın💜💜
Hoşgeldin su anda okudugun kitabin adi neydi kacirdim sanirim :)
Günlük etiket yapsak mı?
Diğer topiklerde yapıyoruz iyi oluyor.
Olabilir bununla pc basina gecince ilgileneceğim 😊

Kitaplarim demissin ayni anda okudugun kitaplar var sanirim su an bildigik insaninanlam arayisi kitabini okuyorsun baska var mi ?

Yok hayır şuan okuduğum tek bu. Öncekilerin isimlerini yazmıştım siz sadece sayısını belirtmişsiniz, isimleri yazmamışsınız o yüzden dedim. Herkesinki yazıyorda...

Hoşgeldin🤗 sen yokken kizlar bahsetti, lab kolaylık versin🌷ikili ilişkilerde duygusal manipülasyon kitabımın adı ama bitmek üzere.kizim uyursa bugün bitiririm inşallah🙂

Umarım reklam değildir ama belki faydalanan olur diye söylemek istiyorum.
ilk defa amazon trden kitap aldım. %60 indirim var ve 12 kitabı bugün almama rağmen kargoya verdi. İnşallah elime de çabuk ulaşır.
Instagram'da gruptan arkadaşta söyledi, fiyatlar çok uygun baktım ama korsan olabilir mi diye tereddütlerim🙈 okul kütüphanesine kitap alırken bile yayınevleri en fazla %40'a kadar i dirim yapinca emin olamıyorum,😔 gelince kitaplar hakkında bilgi verir misin?

Tabi ki veririm. Paylaşırım istersen. Amazon dünyanın en büyük alışveriş sitesi olunca korsan ihtimali üzerinde hiç durmadım. Velevki korsan kitap geldi müşteri memnuniyetine önem verdiği için iade alır diye düşünüyorum.

Tabi ki veririm. Paylaşırım istersen. Amazon dünyanın en büyük alışveriş sitesi olunca korsan ihtimali üzerinde hiç durmadım. Velevki korsan kitap geldi müşteri memnuniyetine önem verdiği için iade alır diye düşünüyorum.
Çok sevinirim🙂 bir iki gün erteliyorum o zaman siparişimi, sizden gelen habere göre oradan sipariş vereyim🙂(kitap yurdunun ayrıcalıklı müşterisiyken bile bir dünya ödüyorum kitaba🙈) kart harcamalarımi inceledim, hep kitapyurdu😂😂

Evet ve yeni kitaba başlamanın tarifsiz mutluluğu. Bir idam mahkumunun son günü adlı kitaba başladım. Çok kalın değil. Çabuk biteceğini düşünüyorum. Bakalım nasıl bir dünyanın kapısından gireceğim. Her kitap başka bir dünyanın önüme açılan kapısı gibi gelir.

Nihayet John Verdon fırtınada yanacaksın bitti. 24 günde anca okuyabildim. Şuan Amerika’da yaşanan ırkçılık karşıtı eylemlerin temeli olan siyahiler ve polis arasındaki gerilimi konu alan bir kitap. Ufak tefek kurgusal boşluklar dışında akıcı ve güzel bir kitaptı. Polisiye severlere tavsiye ederim.
Yeni kitabımda Dana Suskind otuz milyon kelime. 3 yaş altı bebeği olanların , bebeğinin zihinsel gelişimine katkı sağlamak amaçlı okunması tavsiye edilen bir kitap.
kitapzede kitapzede
John Verdon/Aklindan bir sayi tut beni etkileyen güzel bir kitapti yazarin diğer kitaplarini da okumak istiyorum 🤔😊

Çok sevinirim🙂 bir iki gün erteliyorum o zaman siparişimi, sizden gelen habere göre oradan sipariş vereyim🙂(kitap yurdunun ayrıcalıklı müşterisiyken bile bir dünya ödüyorum kitaba🙈) kart harcamalarımi inceledim, hep kitapyurdu😂😂
Dün öğlen siparişimi vermeme rağmen bugün ikindin geldi kitaplarım💕 yaklaşık 30 saatte. Bu benim için bir ilk o yüzden çok mutluyum 😂 24 mayıs 9 kitap 10 haziran 12 kitap aldım bende İyi harcıyorum🙈 ayrıcalıklı ne oluyor bak onu bilmiyordum.

Canım genel olarak kitaplar güzel bir iki minik kusuru olan da var. Paketlemede özenli. Şimdi foto atamıyorum oğlumu uyandırmamak için ama yarın istersen atarım. Korsana da hiç benzemiyor. Bandrolleri de orjinal gibi.

John Verdon/Aklindan bir sayi tut beni etkileyen güzel bir kitapti yazarin diğer kitaplarini da okumak istiyorum 🤔😊
4 kitabını okudum aklımda en çok kalan o kitaptır. Güzel ve sürükleyici bir kitap gerçekten. Diğerlerini de tavsiye ederim hikaye örüntüsü olarak çok benziyor. David Gurney ana karakterimiz ve çözülmesi gereken cinayetleri 😊

4 kitabını okudum aklımda en çok kalan o kitaptır. Güzel ve sürükleyici bir kitap gerçekten. Diğerlerini de tavsiye ederim hikaye örüntüsü olarak çok benziyor. David Gurney ana karakterimiz ve çözülmesi gereken cinayetleri 😊
Teşekkür ederim 😊
Kitap tavsiyeleriniz var midir?
Özellikle şunları okumalisin diyeceğiniz.

Dün öğlen siparişimi vermeme rağmen bugün ikindin geldi kitaplarım💕 yaklaşık 30 saatte. Bu benim için bir ilk o yüzden çok mutluyum 😂 24 mayıs 9 kitap 10 haziran 12 kitap aldım bende İyi harcıyorum🙈 ayrıcalıklı ne oluyor bak onu bilmiyordum.

Canım genel olarak kitaplar güzel bir iki minik kusuru olan da var. Paketlemede özenli. Şimdi foto atamıyorum oğlumu uyandırmamak için ama yarın istersen atarım. Korsana da hiç benzemiyor. Bandrolleri de orjinal gibi.
Vaavv çok çok hizli😅 yok atma canım ben bu ay deniyeyim inşallah🙂
Ayrıcalıklı müşteri de indirimlere ek olarak %5 indirim daha yapiyorlar

Teşekkür ederim 😊
Kitap tavsiyeleriniz var midir?
Özellikle şunları okumalisin diyeceğiniz.
Tabi seve seve veririm😊
John Verdon okuduğum kitaplardan sıralama yaparsam
1-aklımdan bir sayı tut
2-fırtınada yanacaksın
3-gözlerini sımsıkı kapa
4-peter pan ölmeli

Bu tarz seviyorsan Alein Kentigerna Halüsinasyonu da seveceğini düşünüyorum.
Jean-Cristophe Garange sisle gelen yolcu
Tess Gerritsen buz gibi soğuk da güzeldi. iyi okumalar 😊

Tabi seve seve veririm😊
John Verdon okuduğum kitaplardan sıralama yaparsam
1-aklımdan bir sayı tut
2-fırtınada yanacaksın
3-gözlerini sımsıkı kapa
4-peter pan ölmeli

Bu tarz seviyorsan Alein Kentigerna Halüsinasyonu da seveceğini düşünüyorum.
Jean-Cristophe Garange sisle gelen yolcu
Tess Gerritsen buz gibi soğuk da güzeldi. iyi okumalar 😊
Halüsinasyon ve sisle gelen yolcuyu okumadım ama tess gerritsen ın bir sürü kitabını okudum içlerinde beğenmediğim hiç olmadı 😊

X