- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Yanlış anlaşıldım galibaSürükleyici bir solukta bitirilecek kitap . Tavsiye ederim yolculuk esnadında okunabilir. Satranç şampiyonu olan iki kişiden bahsediyor .
Aynen en heyecan verici yeriydiYanlış anlaşıldım galibaben okudum sizin fikrinizi merak ettim yoksa satranç kitabını calarkenki o heyecanıni,odanın içinde kendi kendine satranç savaşını çok iyi hatırlıyorum
Umarım en kısa sürede elinize ulaşır kitaplarınız.Şükür salı günü 7 tane kitap geliyor bende sabırsızlıkla okudum bitti demek istiyorumidefix iki kez aldığım kitapları ulaştıramadı. Kv açmış kapıyı yaşlı kadın anlamamış onlarda adres sorunu diyip iade etmiş. Mailleri msjlarıda vakitli gelmiyor. Para iadesi bekliyorum. On kitap attım sepete gene idefix. Başka hangi sitelerden alıyorsunuz online alan arkadaşlar.
En çok idefixten alıyorum ama artık ordan almayı düşünmüyorum. Sırayla bkm, kitapyurdu, D&R. Yeni duyduklarım da kitapseç ve istanbulkitapçısı. Trendyoldan da çok kez inceledim ama almadım.Şükür salı günü 7 tane kitap geliyor bende sabırsızlıkla okudum bitti demek istiyorumidefix iki kez aldığım kitapları ulaştıramadı. Kv açmış kapıyı yaşlı kadın anlamamış onlarda adres sorunu diyip iade etmiş. Mailleri msjlarıda vakitli gelmiyor. Para iadesi bekliyorum. On kitap attım sepete gene idefix. Başka hangi sitelerden alıyorsunuz online alan arkadaşlar.
Okumadıysanız Agathanın on küçük zenciyi de tavsiye ederim. Hem tiyatroda da sahneleniyor. Sanırım seviyordunuzUmarım en kısa sürede elinize ulaşır kitaplarınız.Kitap alışverişi için idefix, oku oku ve kitap yurdu nu kullanıyorum sürekli. Bazen trendyol, hepsi burada ve n11 de kitap indirimleri veya avantajlı kitap setleri oluyor. Ara sıra o siteleri de takip ediyorum ama kitap alışverişi denilince ilk aklıma gelen yukarıda saydığım o üç internet sitesi.
Okumadıysanız Agathanın on küçük zenciyi de tavsiye ederim. Hem tiyatroda da sahneleniyor. Sanırım seviyordunuz☺
Ahmet Ümit hayranı olarak tabiki Ahmet ÜmitAçılın Ben Öğretmenim kitabını bitirdim. Elimde 3 kitap var. Sizce hangisine başlayayım? Ben karar veremedim
1. Ahmet Ümit- Aşkımız Eski Bir Roman
2. Nazan Bekiroğlu- Mücella
3. Nermin Yıldırım- Unutma Beni Apartmanı
Hepsi birbirinden farklı aslında. Unutma beni apartmanını çok severek okumuştum. bence ondan başlamalısın :)Açılın Ben Öğretmenim kitabını bitirdim. Elimde 3 kitap var. Sizce hangisine başlayayım? Ben karar veremedim
1. Ahmet Ümit- Aşkımız Eski Bir Roman
2. Nazan Bekiroğlu- Mücella
3. Nermin Yıldırım- Unutma Beni Apartmanı
Teşekkür ederim bakacağım onlarada.Umarım en kısa sürede elinize ulaşır kitaplarınız.Kitap alışverişi için idefix, oku oku ve kitap yurdu nu kullanıyorum sürekli. Bazen trendyol, hepsi burada ve n11 de kitap indirimleri veya avantajlı kitap setleri oluyor. Ara sıra o siteleri de takip ediyorum ama kitap alışverişi denilince ilk aklıma gelen yukarıda saydığım o üç internet sitesi.
Aslında benim Agathanın okuduğum ilk ve tek kitabı. O kadar çok kitabı var ki biraz ön yargılıydım ama devam edeceğimEvet seviyorum yazarı, birçok kitabını lise yıllarımda okudum. Kütüphanemde çok fazla kitabı yok. Genelde arkadaşlarımla değiş tokuş yaparak ya da kütüphaneden alıp okuyordum. Hangilerini okuduğumu hatırlayamıyorum malesef. Ama dediğiniz kitaba bir bakacağım. Teşekkür ederim.
BEni de alır mısını gruba düzenli kitap okurum ve şu an da uzun bir tatil döneminde olduğumuz için karamazov kardeşleri okuyorum 2020de de en az 10 kitap okurum gibiForumun kitap kurtları gelin birlikte okuyalım
Tek isteğim kitap sohbetlerine katılın ve devamlılık sağlayın ay sonunda bildirimsiz üye çıkarılır
ÜYE 2020 HEDEF KİTAP SAYISI OKUNAN KİTAP SAYISI GÜNCEL OKUNAN KİTAP MorVampirella 20 3 Harry Potter ve Ateş Kadehi ucukgenclik 50 3 meryemceeee4141 8 6 Maze Runner TUNA80 rosebatum 50 2 Meyra cecenn H M Kalbe Düşen Sızı black cat 24 6 Ecco Homo ciseak77 100 4 Mikan 12 12 Araba Sevdası Negohatun 24 pearlweed 40 1 Germinal Bonus 8 1 Simyacı Bea Smith 52 1 deryalima 30 1 Ceydos 150 19 Destanlar Çağı illuminae patruska pammuk prensess 50 10 Sefiller 2 Marion cotillard beyazinci 1 İyi Aile Yoktur yet07 30 7 Fırtınada yanacaksın LadyAtom 24 dayler dayler Seninle Başlamadı decemBer 40 5 Tuhaflıklar Fabrikası supurgelicadi Kendine Hoşgeldin sukufenazz 30 2 Çalıkuşu Mutluol77 Dirilt Kalbini _nazenince_ 40 5 Konstantiniye Oteli nilgündavarci Güç Mevsimi reyyanK 50 14 Simyacı humanbeings 40 11 Açılın Ben Öğretmenim Clementine_ 50 10 Oblamov Ozlemesra 35 20 Kalp Aglakk 50 13 İmamın Manken Kızı therewillbeaday 7 3 Çizgili Pijamalı Çocuk ortabahar 20 1 Abdülhamid'in Akıl Oyunları depresifbayan Dünyasızlar Canpare 20 6 Aspidisrtra beatitude 15 9 Yüzyıllık Yalnızlık kaybolmak 10 8 Kırmızı Pazartesi gezmeyentavuk 18 4 birsevgi 40 4 Ermiş Calypso95 15 4 İstanbul Hatırası
- Hiç bitmeceyek mi senin bu okuman?
+ Bitmeyecek .
- Hiç mi?
+ Hiç.
- Niyetin katip olmak mı yani?
+ Hayır.
- Ya?
+ İnsan olmak.
Ben de bu kitabın imzalısı var Sekan Karaismailoğlunun konferansından kalma hayatımda katıldığım en eğlenceli ve bilgili konferanstı diyebilirimBugün Dr.Serkan Karaismailoğlu’nunKadın Beyni Erkek Beyni isimli kitabını bitirdim.
- Kitapta kısaca bahsedeyim bayanların önemsediği şeyler ile erkeklerin önemsediği şeylerin neden farklı olduğu bunu bilimsel olarak açıklamalarla anlatılıyor genel olarak kitap akıcı örneklerle de desteklemesi kitabı cazip hale getiriyor. Ve kitabın en son bölümünde ki ikiz kardeşlerin hikayesi beni çok duygulandırdı.
Sırada ki okuyacağım kitap: Tuğba SarıünalFil Saati isimli kitabı okuyan var mı bilmiyorum, kitabı seveceğimi düşündüm
Ben ilk kez bir kitabını okudum ama dilini cok begendım acıkcasıBen de bu kitabın imzalısı var Sekan Karaismailoğlunun konferansından kalma hayatımda katıldığım en eğlenceli ve bilgili konferanstı diyebilirim