- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kitabı arkadaşım tavsiye etti. Onada bir seminerde önermişler yeni anne oalanların özellikle okumasını tavsiye etmiş pisikolog. bende en yakın zamanda okumak istiyorum. Yorumlarını bekliyorum.Merhabalar arkadaşlar, yine Bi süre kaybolup geri geldim.
Simyacı bitti.
Şimdiki kitabım Seninle başlamadı - Mark Wolynn kitapzede
Kız gel gel :) kitapzede hemşire, malum bu zamanlarda işleri çok yoğun Allah yardımcıları olsun. O yüzden giremiyor, inşallah kötü bişey yoktur tabi.kitapzede ben de gelebilir miyim demiştim amageliiiimmm miiii, geliyorum bak bı sey demezsen, çıkacağım yola
Yasasiiiinnnnnnteşekkür ederim, defterim şu an yanımda değil, sayip hesap yapıp dökeyim ortaya yeni kitap da "Dünyaya geldim gitmeye" ile " ikili ilişkilerde duygusal manipülasyon" arasında kaldım , akşam birone başlayacağımvar mı tavsiyeniz??Kız gel gel :) kitapzede hemşire, malum bu zamanlarda işleri çok yoğun Allah yardımcıları olsun. O yüzden giremiyor, inşallah kötü bişey yoktur tabi.
Sen bilgilerini yaz, o gelince ekler listeye inşallah.
2020 başından beri kaç kitap okudun? Hedefin kaç? Şuan kaçıncı kitaptasın ve hangi kitap? :)
İkisinden biri için tavsiye istiyorsan 'dünyaya geldim gitmeye' yi oku. He ikisinide okumadım ama en son okuduğum kitabın etkisiyle bunu söyledim :)Yasasiiiinnnnnnteşekkür ederim, defterim şu an yanımda değil, sayip hesap yapıp dökeyim ortaya yeni kitap da "Dünyaya geldim gitmeye" ile " ikili ilişkilerde duygusal manipülasyon" arasında kaldım , akşam birone başlayacağımvar mı tavsiyeniz??
33 kitap okumuşum canim, manipülasyon u seçmiştim kitap olarak da, senin dediğini yolculuk falan girince araya öyle okuyayım diye düşündüm.simdi evimdeyken yogunlasayim diyehedefim 50bu arada atlamışım, Allah'ım yardımcısı olsun tüm sağlık çalışanlarımızınİkisinden biri için tavsiye istiyorsan 'dünyaya geldim gitmeye' yi oku. He ikisinide okumadım ama en son okuduğum kitabın etkisiyle bunu söyledim :)
Amiiin inşallah.33 kitap okumuşum canim, manipülasyon u seçmiştim kitap olarak da, senin dediğini yolculuk falan girince araya öyle okuyayım diye düşündüm.simdi evimdeyken yogunlasayim diyehedefim 50bu arada atlamışım, Allah'ım yardımcısı olsun tüm sağlık çalışanlarımızın
Nasıl yani?Günlük etiket yapsak mı?
Diğer topiklerde yapıyoruz iyi oluyor.
Yılın yarışı olurken hedefinin yarısına ulasmana az kalmış, umudunu kaybetme ben gruplarla okumaya calistigimdan(Instagram'da) kendimi zorluyorum yetiştirmek için, aslında çoğu kalın kitap yokta hedefe çoktan ulasilirdi sen de deneyebilirsinAmiiin inşallah.
Benim de hedefim 50 ama ben daha 20 kitap bitirmişim. Sen 33. Maşallah. Ben yetiştiremicem mi acaba
Şimdi okumaya başlayacağın kitap hangisi, anlamadım şimdi
İkisi de güzel kitaptırStefan Zweig / Satranç bitti .
Sabahattin Ali / Kuyucaklı Yusuf başlıyorum
Benim okuduğum kitapların çoğu kalın o yüzden sanırım. Bide hesapladım 50 kitap için ayda 3 3 buçuk kitap bitirmek lazım. 5 ay bitti. 5x3 15 yapıyor. Hadi 5x4 diyelim. 20 yapar. Demekki iyi ilerliyorumYılın yarışı olurken hedefinin yarısına ulasmana az kalmış, umudunu kaybetme ben gruplarla okumaya calistigimdan(Instagram'da) kendimi zorluyorum yetiştirmek için, aslında çoğu kalın kitap yokta hedefe çoktan ulasilirdi sen de deneyebilirsin
İkili ilişkilerde duygusal manipülasyon ' a başlayacağım ama sabahşimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum
İkisi de güzel kitaptır
Satranc' i nasıl buldunuz?
Sürükleyici bir solukta bitirilecek kitap . Tavsiye ederim yolculuk esnadında okunabilir. Satranç şampiyonu olan iki kişiden bahsediyor .Yılın yarışı olurken hedefinin yarısına ulasmana az kalmış, umudunu kaybetme ben gruplarla okumaya calistigimdan(Instagram'da) kendimi zorluyorum yetiştirmek için, aslında çoğu kalın kitap yokta hedefe çoktan ulasilirdi sen de deneyebilirsin
İkili ilişkilerde duygusal manipülasyon ' a başlayacağım ama sabahşimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum
İkisi de güzel kitaptır
Satranc' i nasıl buldunuz?