Bir kitaba çöp demek haksızlık. Hele bu kitaba demek daha büyük haksızlık bence. Sevmezsiniz kabul edilir ama kitabın yazımından basımına dağıtımından satışına verilen emeğe saygısızlık olur.Ya artık çöpler bile geri dönüşüme gidiyo, buna çöp bile denmez. Okuduğum en gereksiz kitaptı. Engelli adam üzerinden duyar kasılmaya çalışılmış Ama hiç bi sonuca ulaşamamış. Arkadaşa da dedim bunu okuyacağına sol ayağımı okusaydın daha verimli olurdu diye ama okumuş olduk artık
Ben çöp demedim, çöp bile denmez dedimBir kitaba çöp demek haksızlık. Hele bu kitaba demek daha büyük haksızlık bence. Sevmezsiniz kabul edilir ama kitabın yazımından basımına dağıtımından satışına verilen emeğe saygısızlık olur.
Emek var tabi ki ama edebi bir kaygı gudulmeden yazılan kitaplar okura bir şey katmıyor bu bakımdan okumak zaman kaybından başka bir şey değilBir kitaba çöp demek haksızlık. Hele bu kitaba demek daha büyük haksızlık bence. Sevmezsiniz kabul edilir ama kitabın yazımından basımına dağıtımından satışına verilen emeğe saygısızlık olur.
Çok güzel bir kitap ☺Selam kitap severler. Okumuştum bitmişti yüzyıllık yalnızlığı okumak niyetindeydim ama içindende gelmiyordu. Bugün bir kitap ödünç aldım bir tanıdıktan. Ona başlıyorum şimdi. Bilinmeyen bir kadının mektubu. Çok kalın değil bir kaç gün idare eder beni. Stefan Zweig daha önce okumuştum. Amog koşucusu ve Hayatın mucizeleri. Akıcı ve çok kalın değillerdi. Bakalım bu nasıl.kitapzede
Bu kelime oyunu benim gözümde sizi haklı çıkarmadıBen çöp demedim, çöp bile denmez dedimama evet bi emek var haklısınız.
Sizin fikriniz ama ben katılmıyorum. Her okurun edebi kaygısı olmak zorunda değil ki. Popüler kültürün getirileri bu romanlar ve ben seviyorum mesela. Burda biraz kişisel zevkler devreye giriyor.Emek var tabi ki ama edebi bir kaygı gudulmeden yazılan kitaplar okura bir şey katmıyor bu bakımdan okumak zaman kaybından başka bir şey değil
Sonrada empati’yi okuyacaksınız. Bende öyle olduSelam kizlar .
Adam Fawer -Olasılıksız okuyorum şuan.
Olasılıksız benim ayraç kullanmadan okuduğum tek kitaptır hiç unutmuyorum akşam dayımdan ödünç alıp sabah güneş doğmaya yakın bitirmiştimSonrada empati’yi okuyacaksınız. Bende öyle oldubeğenmiştim olasılıksızı oda empatiye götürmüştü beni ikiside güzeldi bana göre. Keyifli okumalar.
Ben de aynı durumdayım sizin tavsiye ettiğiniz uygulamadan okuyayım dedim onda da kendimi veremedigimi fark ettim illa elimde kitap olacak yaniSelam herkese
Ben bu günlerde hiç kitab okuyamıyorum ve vefasız gibi hissediyorum kendimi☹
İnşallahh tekrar döneceğim kitablarıma.
Hayırlı gecelerr
Ben önce empatiyi okudum elimde o vardı:))Sonrada empati’yi okuyacaksınız. Bende öyle oldubeğenmiştim olasılıksızı oda empatiye götürmüştü beni ikiside güzeldi bana göre. Keyifli okumalar.
Benimde ayraçsiz kitabım Leyla adlı kitaptı. Kendini okutan kitaplar favorim. Ama başlamadan bilemiyor insan. Bilinmeyen bir kadının mektubunda iyi gittinerdeyse yarıladım.Olasılıksız benim ayraç kullanmadan okuduğum tek kitaptır hiç unutmuyorum akşam dayımdan ödünç alıp sabah güneş doğmaya yakın bitirmiştim
Ben de aynı durumdayım sizin tavsiye ettiğiniz uygulamadan okuyayım dedim onda da kendimi veremedigimi fark ettim illa elimde kitap olacak yanidönersiniz İnsallah bi an önce
Stefan Zweig kitapları gerçekten çok güzel. Eğer okumadıysanız yine Zweig den Amok Koşucusu nu tavsiye ederim. Bilimkurgu severseniz Ursula K. Le Guin in olay örgüsü ve dili gerçekten sizi içine alır.kitapzede Kardeşimin Hikayesi bitti. Stefan Zweig - Satranç kitabına başlayacağım.
Bu arada kitap öneriniz varsa alabilirim..