Kitap Okuma Günlüğü 📚

Öneri isteyenlereee :21:
🌸Cesur Yeni Dünya
🌸Simyacı
🌸Momo
🌸Fahrenheit451
🌸Mücellâ
🌸Sultanı Öldürmek
🌸Tatarcık
🌸Aşkımız Eski Bir Roman
🌸1984
🌸Cezmi
🌸Küçük Ağa
🌸Doğunun Limanları
🌸Kanadı Kırık Kuşlar
🌸Ilk Öğretmenim
🌸Bin Muhteşem Güneş
🌸Uçurtma Avcısı
🌸Içimden Kuşlar Göçüyor
🌸Kardeşimin Hikayesi
Şimdilik bunları önerebilirim hanımlar 🤗

E kitap okuduğumuz zaman sayfa bildirimini nasıl yapıyoruz peki şu an telefondan okuyorum da bi kitap
Kitabı google da aratın sayfa bilgisi çıkar bence. E kitap okurken o şekilde bildirirsiniz. 2020 yılı içinde toplam kaç adet kitap bitirme hedefiniz var ve şu an kaçıncıyı okuyorsunuz onu bildirmeniz gerek. 😊

WunderLost WunderLost tavsiyeler için teşekkür ederim kendi adıma. Yazdığınız kitapları kaydettim, araştırıp, ilgimi çekenleri temin etmeye çalışacağım. 😌
İbn-i Haldun Mukaddime ve Kırmızı Pazartesi arasında kararsız kaldım. Kolayı seçiyorum şimdilik. 😂 Hala Yüzyıllık Yalnızlık'ı okumaya hazır değilim ama Kırmızı Pazartesi ile Gabriel Garcia Marquez okumak istiyorum. kitapzede kitapzede dokuzuncu kitap olarak Kırmızı Pazartesi yi uygun olduğunuz bir zamanda ekleyebilir misiniz?

Kitabı google da aratın sayfa bilgisi çıkar bence. E kitap okurken o şekilde bildirirsiniz. 2020 yılı içinde toplam kaç adet kitap bitirme hedefiniz var ve şu an kaçıncıyı okuyorsunuz onu bildirmeniz gerek. 😊
Bu yıl pek okuyamadım 3 tane okudum 4. Yü okuyorum şimdi en az 30 kitap okumak istiyorum. Şu an ejderha dövmeli kızı okuyorum . Hesabıma göre 188. Sayfadayım

🌸Cesur Yeni Dünya
🌸Simyacı
🌸Momo
🌸Fahrenheit451
🌸Mücellâ
🌸Sultanı Öldürmek
🌸Tatarcık
🌸Aşkımız Eski Bir Roman
🌸1984
🌸Cezmi
🌸Küçük Ağa
🌸Doğunun Limanları
🌸Kanadı Kırık Kuşlar
🌸Ilk Öğretmenim
🌸Bin Muhteşem Güneş
🌸Uçurtma Avcısı
🌸Içimden Kuşlar Göçüyor
🌸Kardeşimin Hikayesi
Önerdiklerinin sadece 3ünü okumuşum diğerlerini de okurum inşallah

🌸Cesur Yeni Dünya 👍🏼
🌸Simyacı 👍🏼
🌸Momo 👍🏼
🌸Fahrenheit451 👍🏼
🌸Mücellâ (listemde)
🌸Sultanı Öldürmek 👍🏼
🌸Tatarcık
🌸Aşkımız Eski Bir Roman(listemde)
🌸1984 👍🏼
🌸Cezmi
🌸Küçük Ağa
🌸Doğunun Limanları
🌸Kanadı Kırık Kuşlar
🌸Ilk Öğretmenim
🌸Bin Muhteşem Güneş 👍🏼
🌸Uçurtma Avcısı 👍🏼
🌸Içimden Kuşlar Göçüyor
🌸Kardeşimin Hikayesi 👍🏼
Benzer zevklerimiz varmış, diğerlerini de ekleyeceğim okuma listeme. Teşekkürler 🌸☺️

WunderLost WunderLost tavsiyeler için teşekkür ederim kendi adıma. Yazdığınız kitapları kaydettim, araştırıp, ilgimi çekenleri temin etmeye çalışacağım. 😌
İbn-i Haldun Mukaddime ve Kırmızı Pazartesi arasında kararsız kaldım. Kolayı seçiyorum şimdilik. 😂 Hala Yüzyıllık Yalnızlık'ı okumaya hazır değilim ama Kırmızı Pazartesi ile Gabriel Garcia Marquez okumak istiyorum. kitapzede kitapzede dokuzuncu kitap olarak Kırmızı Pazartesi yi uygun olduğunuz bir zamanda ekleyebilir misiniz?
Kırmızı Pazartesi kısa akıcı bir kitap Yüzyıllık Yalnızlığı ben de okumadım okursanız eğer yorumunuzu bekliyorum. Rica ederim bu arada 😊
Bu yıl pek okuyamadım 3 tane okudum 4. Yü okuyorum şimdi en az 30 kitap okumak istiyorum. Şu an ejderha dövmeli kızı okuyorum . Hesabıma göre 188. Sayfadayım
Kitabın totalde kaç sayfa olduğunu belirtseniz yeter google da yazın çıkar diye onu kastettim yoksa şimdi kaçıncı sayfadasınız belirtmeniz şart değil. Ben arada kendimi teşvik için şu sayfadayım şu kadar kaldı falan yazıyorum e kitap da sayfa numarası da yoksa hiç zora sokmayın kendinizi. Ejderha Dövmeli Kızı lise son zamanlarımda okumuştum sanırım o zaman ağır gelmişti bana icerik tekrar okumak isterim bu defa serinin devamını da okurum belki.Keyifli okumalar 😊
Önerdiklerinin sadece 3ünü okumuşum diğerlerini de okurum inşallah
Inşallah 🤗
Benzer zevklerimiz varmış, diğerlerini de ekleyeceğim okuma listeme. Teşekkürler 🌸
Sevindim benzer olmasına, rica ederim 🤗

Kırmızı Pazartesi kısa akıcı bir kitap Yüzyıllık Yalnızlığı ben de okumadım okursanız eğer yorumunuzu bekliyorum. Rica ederim bu arada 😊

Kitabın totalde kaç sayfa olduğunu belirtseniz yeter google da yazın çıkar diye onu kastettim yoksa şimdi kaçıncı sayfadasınız belirtmeniz şart değil. Ben arada kendimi teşvik için şu sayfadayım şu kadar kaldı falan yazıyorum e kitap da sayfa numarası da yoksa hiç zora sokmayın kendinizi. Ejderha Dövmeli Kızı lise son zamanlarımda okumuştum sanırım o zaman ağır gelmişti bana icerik tekrar okumak isterim bu defa serinin devamını da okurum belki.Keyifli okumalar 😊

Inşallah 🤗

Sevindim benzer olmasına, rica ederim 🤗
Kitap 646 sayfa bi kaç güne bitiririm 😊

Olasılıksız benim ayraç kullanmadan okuduğum tek kitaptır hiç unutmuyorum akşam dayımdan ödünç alıp sabah güneş doğmaya yakın bitirmiştim :KK45:

Ben de aynı durumdayım sizin tavsiye ettiğiniz uygulamadan okuyayım dedim onda da kendimi veremedigimi fark ettim illa elimde kitap olacak yani 😄 dönersiniz İnsallah bi an önce 🤗
Tabi o kitaba dokunarak, sayfalarını çevirerek okumak bambaşka😍

X