- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ona ilk başladığım da allahım bu ne dedim. Sürekli aynı isimler. Dededen toruna.. Kafam karışacak sandım ama karışmadı. Yazar o kadar güzel yazmış ki. İlk bir iki bölümde zaten en baştaki soy ağacına bakıyosun, sonra alışıyorsun, hepsi arkadaşın oluyor. Bide yazar ilerde olacak şeyi başta söylüyo ama buna rağmen okuyosun çünkü öyle güzel bi anlatımı var.
Anladığım kadarıyla ağır ilerleyen bir kitap. Yazdıklarınız içimi rahatlattı. En kısa zamanda okuyacağım o halde. :)Ben ona ilk başladığım da allahım bu ne dedim. Sürekli aynı isimler. Dededen toruna.. Kafam karışacak sandım ama karışmadı. Yazar o kadar güzel yazmış ki. İlk bir iki bölümde zaten en baştaki soy ağacına bakıyosun, sonra alışıyorsun, hepsi arkadaşın oluyor. Bide yazar ilerde olacak şeyi başta söylüyo ama buna rağmen okuyosun çünkü öyle güzel bi anlatımı var.
Ben ilk başta sürekli aynı isimlerin esprisini anlamamıştım. Farklı isim mi yoktu diyodum ama sonra anladım ki meğer bu ailenin laneti, bütün doğanlara aynı ismi veriyolar ve hepsinin kaderi aynı oluyor vsvs.
Kitap güzel, okunması gereken bir kitap. He evet biraz ağır gidiyo. Normalde ben 350 sayfalık bi kitabı maks 2 günde bitiririm ama bu kitap niye bitmedi anlamadım, oysaki her gün okudum. Ama iyi ki okumuşum, ben beğendim.
Tavsiye ederim.
Evet okudum. Ama benim zamanlamam yanlıştı o kitap için. Küçük bir bebeğim yorgun bit bedenim vardı o dönem. Kitap için uygun değildim. Tekrar okuyacağım. Kitaplarım gelene kadar boş durmamış olurum. Eğer ödünç bir kitap bulursam ertelerim. İsinler olaylar iç içe biraz. Ağlak arkadaşımız beğenmişti. Kafan temizse oku
Bu aralar beni yormayacak, okurken rahatlayacağım kitaplara ihtiyacım var sanırım. Bazı kitapların okumak için uygun zamanları olduğuna inanıyorum ben de sizin gibi. Kendimi hazır hissettiğimde okuyacağım ilk kitap o zaman. :)Evet okudum. Ama benim zamanlamam yanlıştı o kitap için. Küçük bir bebeğim yorgun bit bedenim vardı o dönem. Kitap için uygun değildim. Tekrar okuyacağım. Kitaplarım gelene kadar boş durmamış olurum. Eğer ödünç bir kitap bulursam ertelerim. İsinler olaylar iç içe biraz. Ağlak arkadaşımız beğenmişti. Kafan temizse oku
ahmet hamdi tanpınar beş şehir efsanedir :)
Uygulama üzerinden okuyacağım bakalımahmet hamdi tanpınar beş şehir efsanedir :)
aradığınız kitap aşırı seven kadınlar-robin norwood bence:)okursanız yorumunuzu beklerimKızlar selam, ilişkilerle alakalı kitap tavsiyesi verebilir misiniz ? Daha güzel daha sağlıklı ilişkiler yaşamak için kitaplar bileninden tavsiyeleri bekliyorum ?
Begenmediniz mi bence muhteşemdi geçen okudum bende ☺‘Körlük’ kitabını bitirdim. Aslında hiç sıkıcı olmayan bir kitaptı ancak elime kitabı alamadım bir türlü. Şimdi de alanımla ilgili bir kitaba başlıyorum. Yeni kitabım ‘Açılın Ben Öğretmenim’-Müjdat Ataman kitapzede
Aksine çok beğendim, çok akıcıydı. Normalde böyle kitapları çok kısa sürede bitiririm, bunu okumaya kıyamadım heralde ondan uzadı süreçBegenmediniz mi bence muhteşemdi geçen okudum bende ☺
Okursaniz damızlık kızın öyküsü var. O da cok iyiydi. Distopya, feminist distopyasiAksine çok beğendim, çok akıcıydı. Normalde böyle kitapları çok kısa sürede bitiririm, bunu okumaya kıyamadım heralde ondan uzadı süreç
Ooo feminizm, severiiiisss ekledim listeme, teşekkürleeer ederimOkursaniz damızlık kızın öyküsü var. O da cok iyiydi. Distopya, feminist distopyasi
O tarz kitapların sırf satsın diye yapıldığını düşünüyorum çöp gibi geliyor bana. Twilight, Elif Şafak, Canan tan klasikler, modern klasiklerden gitmek daha iyi olur☺13. Kitabım 'senden önce ben' bitti. Okurken çok sıkıldım, sırf bitsin diye 1 günde okudum. Ve yine sırf arkadaşımla beraber okumak için okudum, bir daha ona kitap seçtirmemem gerektiğini anladım
Ya artık çöpler bile geri dönüşüme gidiyo, buna çöp bile denmez. Okuduğum en gereksiz kitaptı. Engelli adam üzerinden duyar kasılmaya çalışılmış Ama hiç bi sonuca ulaşamamış. Arkadaşa da dedim bunu okuyacağına sol ayağımı okusaydın daha verimli olurdu diye ama okumuş olduk artıkO tarz kitapların sırf satsın diye yapıldığını düşünüyorum çöp gibi geliyor bana. Twilight, Elif Şafak, Canan tan klasikler, modern klasiklerden gitmek daha iyi olur☺