Selam herkese
Ben bu günlerde hiç kitab okuyamıyorum ve vefasız gibi hissediyorum kendimi☹
İnşallahh tekrar döneceğim kitablarıma.
Hayırlı gecelerr
Konu sahibi son günlerde aktif değil ama siz yine de gerekli bilgileri yazın geldiğinde sizi tabloya ekleyecektir diye düşünüyorum. Hoş geldinizBen de katılabilir miyim bu etkinliğe
E kitap okuduğumuz zaman sayfa bildirimini nasıl yapıyoruz peki şu an telefondan okuyorum da bi kitapKonu sahibi son günlerde aktif değil ama siz yine de gerekli bilgileri yazın geldiğinde sizi tabloya ekleyecektir diye düşünüyorum. Hoş geldiniz
Hoş buldumKonu sahibi son günlerde aktif değil ama siz yine de gerekli bilgileri yazın geldiğinde sizi tabloya ekleyecektir diye düşünüyorum. Hoş geldiniz
Kitabı google da aratın sayfa bilgisi çıkar bence. E kitap okurken o şekilde bildirirsiniz. 2020 yılı içinde toplam kaç adet kitap bitirme hedefiniz var ve şu an kaçıncıyı okuyorsunuz onu bildirmeniz gerek.E kitap okuduğumuz zaman sayfa bildirimini nasıl yapıyoruz peki şu an telefondan okuyorum da bi kitap
Bu yıl pek okuyamadım 3 tane okudum 4. Yü okuyorum şimdi en az 30 kitap okumak istiyorum. Şu an ejderha dövmeli kızı okuyorum . Hesabıma göre 188. SayfadayımKitabı google da aratın sayfa bilgisi çıkar bence. E kitap okurken o şekilde bildirirsiniz. 2020 yılı içinde toplam kaç adet kitap bitirme hedefiniz var ve şu an kaçıncıyı okuyorsunuz onu bildirmeniz gerek.
Önerdiklerinin sadece 3ünü okumuşum diğerlerini de okurum inşallahÖneri isteyenlereee
Cesur Yeni Dünya
Simyacı
Momo
Fahrenheit451
Mücellâ
Sultanı Öldürmek
Tatarcık
Aşkımız Eski Bir Roman
1984
Cezmi
Küçük Ağa
Doğunun Limanları
Kanadı Kırık Kuşlar
Ilk Öğretmenim
Bin Muhteşem Güneş
Uçurtma Avcısı
Içimden Kuşlar Göçüyor
Kardeşimin Hikayesi
Şimdilik bunları önerebilirim hanımlar
Benzer zevklerimiz varmış, diğerlerini de ekleyeceğim okuma listeme. TeşekkürlerÖneri isteyenlereee
Cesur Yeni Dünya
Simyacı
Momo
Fahrenheit451
Mücellâ (listemde)
Sultanı Öldürmek
Tatarcık
Aşkımız Eski Bir Roman(listemde)
1984
Cezmi
Küçük Ağa
Doğunun Limanları
Kanadı Kırık Kuşlar
Ilk Öğretmenim
Bin Muhteşem Güneş
Uçurtma Avcısı
Içimden Kuşlar Göçüyor
Kardeşimin Hikayesi
Şimdilik bunları önerebilirim hanımlar
Kırmızı Pazartesi kısa akıcı bir kitap Yüzyıllık Yalnızlığı ben de okumadım okursanız eğer yorumunuzu bekliyorum. Rica ederim bu aradaWunderLost tavsiyeler için teşekkür ederim kendi adıma. Yazdığınız kitapları kaydettim, araştırıp, ilgimi çekenleri temin etmeye çalışacağım.
İbn-i Haldun Mukaddime ve Kırmızı Pazartesi arasında kararsız kaldım. Kolayı seçiyorum şimdilik.Hala Yüzyıllık Yalnızlık'ı okumaya hazır değilim ama Kırmızı Pazartesi ile Gabriel Garcia Marquez okumak istiyorum. kitapzede dokuzuncu kitap olarak Kırmızı Pazartesi yi uygun olduğunuz bir zamanda ekleyebilir misiniz?
Kitabın totalde kaç sayfa olduğunu belirtseniz yeter google da yazın çıkar diye onu kastettim yoksa şimdi kaçıncı sayfadasınız belirtmeniz şart değil. Ben arada kendimi teşvik için şu sayfadayım şu kadar kaldı falan yazıyorum e kitap da sayfa numarası da yoksa hiç zora sokmayın kendinizi. Ejderha Dövmeli Kızı lise son zamanlarımda okumuştum sanırım o zaman ağır gelmişti bana icerik tekrar okumak isterim bu defa serinin devamını da okurum belki.Keyifli okumalarBu yıl pek okuyamadım 3 tane okudum 4. Yü okuyorum şimdi en az 30 kitap okumak istiyorum. Şu an ejderha dövmeli kızı okuyorum . Hesabıma göre 188. Sayfadayım
InşallahÖnerdiklerinin sadece 3ünü okumuşum diğerlerini de okurum inşallah
Sevindim benzer olmasına, rica ederimBenzer zevklerimiz varmış, diğerlerini de ekleyeceğim okuma listeme. Teşekkürler☺
Kitap 646 sayfa bi kaç güne bitiririmKırmızı Pazartesi kısa akıcı bir kitap Yüzyıllık Yalnızlığı ben de okumadım okursanız eğer yorumunuzu bekliyorum. Rica ederim bu arada
Kitabın totalde kaç sayfa olduğunu belirtseniz yeter google da yazın çıkar diye onu kastettim yoksa şimdi kaçıncı sayfadasınız belirtmeniz şart değil. Ben arada kendimi teşvik için şu sayfadayım şu kadar kaldı falan yazıyorum e kitap da sayfa numarası da yoksa hiç zora sokmayın kendinizi. Ejderha Dövmeli Kızı lise son zamanlarımda okumuştum sanırım o zaman ağır gelmişti bana icerik tekrar okumak isterim bu defa serinin devamını da okurum belki.Keyifli okumalar
Inşallah
Sevindim benzer olmasına, rica ederim
Suyu arayan kız miydi devamı onun. 3 taneydi sanki değil miKitap 646 sayfa bi kaç güne bitiririm
Ateşle oynayan kız olması lazım sonrakiSuyu arayan kız miydi devamı onun. 3 taneydi sanki değil mi
Tamamdır okurum inşallah ilerde hepsini. Size keyifli okumalarAteşle oynayan kız olması lazım sonraki
Teşekkür ederim sahur sonrası okumamı yaptım artık uyuyacağım ben de. İyi geceler sizeTamamdır okurum inşallah ilerde hepsini. Size keyifli okumalar
Çok şükür döndüm ben kitaplarımaÇoğumuz öyleyiz heralde bu ara ama aklım hep onlarda
Tabi o kitaba dokunarak, sayfalarını çevirerek okumak bambaşkaOlasılıksız benim ayraç kullanmadan okuduğum tek kitaptır hiç unutmuyorum akşam dayımdan ödünç alıp sabah güneş doğmaya yakın bitirmiştim
Ben de aynı durumdayım sizin tavsiye ettiğiniz uygulamadan okuyayım dedim onda da kendimi veremedigimi fark ettim illa elimde kitap olacak yanidönersiniz İnsallah bi an önce