Kitap Okuma Günlüğü 📚

Öneri isteyenlereee
Cesur Yeni Dünya
Simyacı
Momo
Fahrenheit451
Mücellâ
Sultanı Öldürmek
Tatarcık
Aşkımız Eski Bir Roman
1984
Cezmi
Küçük Ağa
Doğunun Limanları
Kanadı Kırık Kuşlar
Ilk Öğretmenim
Bin Muhteşem Güneş
Uçurtma Avcısı
Içimden Kuşlar Göçüyor
Kardeşimin Hikayesi
Şimdilik bunları önerebilirim hanımlar

E kitap okuduğumuz zaman sayfa bildirimini nasıl yapıyoruz peki şu an telefondan okuyorum da bi kitap
Kitabı google da aratın sayfa bilgisi çıkar bence. E kitap okurken o şekilde bildirirsiniz. 2020 yılı içinde toplam kaç adet kitap bitirme hedefiniz var ve şu an kaçıncıyı okuyorsunuz onu bildirmeniz gerek.

WunderLost tavsiyeler için teşekkür ederim kendi adıma. Yazdığınız kitapları kaydettim, araştırıp, ilgimi çekenleri temin etmeye çalışacağım.
İbn-i Haldun Mukaddime ve Kırmızı Pazartesi arasında kararsız kaldım. Kolayı seçiyorum şimdilik. Hala Yüzyıllık Yalnızlık'ı okumaya hazır değilim ama Kırmızı Pazartesi ile Gabriel Garcia Marquez okumak istiyorum. kitapzede dokuzuncu kitap olarak Kırmızı Pazartesi yi uygun olduğunuz bir zamanda ekleyebilir misiniz?

Kitabı google da aratın sayfa bilgisi çıkar bence. E kitap okurken o şekilde bildirirsiniz. 2020 yılı içinde toplam kaç adet kitap bitirme hedefiniz var ve şu an kaçıncıyı okuyorsunuz onu bildirmeniz gerek.
Bu yıl pek okuyamadım 3 tane okudum 4. Yü okuyorum şimdi en az 30 kitap okumak istiyorum. Şu an ejderha dövmeli kızı okuyorum . Hesabıma göre 188. Sayfadayım

Önerdiklerinin sadece 3ünü okumuşum diğerlerini de okurum inşallah

Benzer zevklerimiz varmış, diğerlerini de ekleyeceğim okuma listeme. Teşekkürler

Kırmızı Pazartesi kısa akıcı bir kitap Yüzyıllık Yalnızlığı ben de okumadım okursanız eğer yorumunuzu bekliyorum. Rica ederim bu arada
Bu yıl pek okuyamadım 3 tane okudum 4. Yü okuyorum şimdi en az 30 kitap okumak istiyorum. Şu an ejderha dövmeli kızı okuyorum . Hesabıma göre 188. Sayfadayım
Kitabın totalde kaç sayfa olduğunu belirtseniz yeter google da yazın çıkar diye onu kastettim yoksa şimdi kaçıncı sayfadasınız belirtmeniz şart değil. Ben arada kendimi teşvik için şu sayfadayım şu kadar kaldı falan yazıyorum e kitap da sayfa numarası da yoksa hiç zora sokmayın kendinizi. Ejderha Dövmeli Kızı lise son zamanlarımda okumuştum sanırım o zaman ağır gelmişti bana icerik tekrar okumak isterim bu defa serinin devamını da okurum belki.Keyifli okumalar
Önerdiklerinin sadece 3ünü okumuşum diğerlerini de okurum inşallah
Inşallah
Benzer zevklerimiz varmış, diğerlerini de ekleyeceğim okuma listeme. Teşekkürler
Sevindim benzer olmasına, rica ederim

Kitap 646 sayfa bi kaç güne bitiririm

Tabi o kitaba dokunarak, sayfalarını çevirerek okumak bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…