- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
Sanırım 1000kitaptan bahsediyor :)Ay o uygulamanın adı nedir rica etsem bendeo tarz bir uygulama aradım bulamadım kitap okuma günlüğü gibi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım 1000kitaptan bahsediyor :)Ay o uygulamanın adı nedir rica etsem bendeo tarz bir uygulama aradım bulamadım kitap okuma günlüğü gibi...
Bakacağım teşekkür ederimSanırım 1000kitaptan bahsediyor :)
Az da olsa birkaç sayfa okumak gerekiyor galiba. Tamamen bırakmak daha olumsuz etkileyebilir, siz de inşallah bir an önce toparlarsınız..Bende son zamanlarda bunu çok yaşıyorum inş sizde hiç bırakmadan okursunuz
Sende mi geldiiinn. Hoşgeldin cnmmBeni de ekler misin
Beni inşallah sarar Aldım artıkBen aynı yazarın Camdaki Kız kitabını daha çok beğendim. Kral Kaybederse de fena değildi ama beni pek sarmadı.
Eveet hoşbuldum canımSende mi geldiiinn. Hoşgeldin cnmm
Allah kolaylık versin keyifli okumalarKitap baya iyi gidiyor ya bu kadar beklemiyordum. Kızım 2 saat uyudu. Ben okudum şimdi kendi kendine takılıyor tencere tava ne bulduysa oynuyor. Tencerenin kapağını topaç yapmış çeviriyor. bende okuyorum. Bir göz onda biri kitapta.
Teşekkür ederim.Allah kolaylık versin keyifli okumalar
Hoşgeldin tabloya ekledim eksik bilgilerini yazarak beni etiketleyebilir misin :)Beni de ekler misin
Buraya geldiğimden itibaren mi okuduklarim sayılacak yoksa yilin başından beri okuduklarimi mi söyleyeceğim canim?Hoşgeldin tabloya ekledim eksik bilgilerini yazarak beni etiketleyebilir misin :)
Gayet sürükleyici bir kitap doğru tercihkitapzede 2.kitap olan Hayvan Çiftliği bugün bitti. Hangi kitabı seçeceğime karar vermekte biraz zorlandım. Yarıda kalmasından çekiniyorum sanırım, olur da akıcı olmazsa ve henüz yeni başlamışken kitap okumaya (uzun bir aradan sonra) devamı gelmezse diye..
Şimdi okuyacağım 3.kitap "Kardeşimin Hikayesi".
Genç wertherin acıları yaklaşık 20 yıl önce okuduğum benim için bir başlangıç ve kült bir kitap
Bu sene için toplamda kaç kitap okudun :)Buraya geldiğimden itibaren mi okuduklarim sayılacak yoksa yilin başından beri okuduklarimi mi söyleyeceğim canim?
Hedefim şimdilik 40 olsun bu akşam başlayacağım kitap da Halil cibran ermiş kitapzede
4 okudum 5. Halil cibran olcakBu sene için toplamda kaç kitap okudun :)