Kitap Okuma Günlüğü 📚

Selam arkadaşlar, şu 2 gündür kitap okuyamadım ve buraya da uğrayamadım bu yüzden. Ama inşallah bugün kaldığım yerden devam. Ne büyük eksiklik okuyamadan gün geçirmek.

Ben çocuğum doğduğundan beri okuyamadım. Hep bir kitap oldu başucumda. Ama okunmadı okusam bile kopuk kopuk oldu. Öyle sevmesemde oldu sadece iki kitap okuyabildim o şekil. Üçüncü kitap yarımdı son zamanlar hızla girdim kitaplarla olan dünyama. Çünkü gündüz uykuları düzeldi. Uyumayan bir çocuğum var. 😬Elimdeki stoktan son kitap. Türkiye’de yaşamıyorum. Uçuşlar açılınca 12 kitap inşallah gelecek. Elimdeki kitabı bitirme sabırsızlığı ve ya aksilik olurda getiremezse endişesi var. Gelirse hangisinden başlasam heyecanı. Kitap okumak çok güzel. İnsan okumaya ihtiyaç duyuyor. Gerçekten

Kitap baya iyi gidiyor ya bu kadar beklemiyordum. Kızım 2 saat uyudu. Ben okudum şimdi kendi kendine takılıyor tencere tava ne bulduysa 🙈 oynuyor. Tencerenin kapağını topaç yapmış çeviriyor. 😂 bende okuyorum. Bir göz onda biri kitapta.

Kitap baya iyi gidiyor ya bu kadar beklemiyordum. Kızım 2 saat uyudu. Ben okudum şimdi kendi kendine takılıyor tencere tava ne bulduysa 🙈 oynuyor. Tencerenin kapağını topaç yapmış çeviriyor. 😂 bende okuyorum. Bir göz onda biri kitapta.
Allah kolaylık versin keyifli okumalar 🤗

kitapzede kitapzede 2.kitap olan Hayvan Çiftliği bugün bitti. Hangi kitabı seçeceğime karar vermekte biraz zorlandım. Yarıda kalmasından çekiniyorum sanırım, olur da akıcı olmazsa ve henüz yeni başlamışken kitap okumaya (uzun bir aradan sonra) devamı gelmezse diye..
Şimdi okuyacağım 3.kitap "Kardeşimin Hikayesi".

kitapzede kitapzede 2.kitap olan Hayvan Çiftliği bugün bitti. Hangi kitabı seçeceğime karar vermekte biraz zorlandım. Yarıda kalmasından çekiniyorum sanırım, olur da akıcı olmazsa ve henüz yeni başlamışken kitap okumaya (uzun bir aradan sonra) devamı gelmezse diye..
Şimdi okuyacağım 3.kitap "Kardeşimin Hikayesi".
Gayet sürükleyici bir kitap doğru tercih😊
kitapzede kitapzede genç wertherin acıları bitti.
Halil Cibran - Ermiş kitabına başlıcam🤗
Genç wertherin acıları yaklaşık 20 yıl önce okuduğum benim için bir başlangıç ve kült bir kitap ❤️

X