- 2 Mart 2020
- 985
- 4.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani tüm okuduğum kitapların listesini yapacağım canımNasıl yazacaksın mesela :)
Ya harikaBi tane uygulama var tavsiye ederim. Okuduğun okuyacağın kitapları ekleyebiliyorsun.. Okumak istediğin kitaplar hakkında incelemelere yorumlara ulaşabiliyorsun.çok güzel tekrar şiddetle hepinize tavsiye ediyorum
Bazı durumlarda garantici davranmama bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuç bu kitap listesi durumu. Özellikle bir kitabı satın almadan önce ben de fazla detaya inmeden yorumlarına bakıyorum. Üye olmadan uzaktan takip ettiğim birkaç site var ama genelde satın alma esnasında gördüğüm okuyucu yorumları veya yıldızlar yeterli olabiliyor benim için.
Kitap yorumları üzerine aktif olan, yazan kişiler için dediğiniz uygulama ve siteler elbette çok kullanışlı ve faydalıdır.
Bende kullanıyorum bir uygulama adı ne acaba seninkinin özelden yazabilir misin :)Bi tane uygulama var tavsiye ederim. Okuduğun okuyacağın kitapları ekleyebiliyorsun.. Okumak istediğin kitaplar hakkında incelemelere yorumlara ulaşabiliyorsun.çok güzel tekrar şiddetle hepinize tavsiye ediyorum
Schopenhauer’in tüm kitaplarını okudum, hayatta fikirlerine en saygı duyduğum kişiler arasındadır. Hayranım. Umarım siz de beğenirsinizkitapzede beşinci kitabım diyebileceğim Edgar Allan Poe dan seçtiğim 13 hikayeyi bitirdim.
Kızıl Ölüm Maskesi,
Bir Makaleyi X'lemek,
Wissahiccon'da Bir Sabah,
Eşya Felsefesi,
Sessizlik Bir Masal (Siope),
Aldatma,
Bir Kudüs Öyküsü,
Dört Hayvan Bir Arada; İnsan-Zürafa,
Bir Haftada Üç Pazar,
Sözcüklerin Gücü,
Sfenks,
Eleonora,
Peri Adası hikayelerini okudum.
Sırada altıncı kitap olan Varolmanın Acısı- Schopenhauer Felsefesine Giriş (Arthur Schopenhauer) var.
Ne kadar şanslısınız tüm kitaplarını okuduğunuz için. En son üniversite yıllarında ya ders için ya da ödev için okumuştum Schopenhauer. Bazı düşünürlerin kitaplarını bir sorumluluğu yerine getirmek için değil de, istediğim için okumayı özlemişim. Kitap adından da anlaşılacağı üzere gerçekten giriş kitabı. Şu an özlem gideriyoruz.Schopenhauer’in tüm kitaplarını okudum, hayatta fikirlerine en saygı duyduğum kişiler arasındadır. Hayranım. Umarım siz de beğenirsiniz
Olsun hiç okumamaktan Iyidir ben bugün hiç okuyamadım mesela. Kitapla bağımız sürsün her gün okumasak da olurYeni başlamıştım kitap okumaya uzun bir aradan sonra-baya uzun-. Şuan ikinci kitaptayım ama biraz zor ilerliyorum. Birkaç sayfa okudum sadece..
Evet o da doğru en azından bir bağ olması da önemli bir durum. Benim maalesef çok uzun süredir bağım kopmuştu. İnşallah istiktarı sağlayabilirim bu konudaOlsun hiç okumamaktan Iyidir ben bugün hiç okuyamadım mesela. Kitapla bağımız sürsün her gün okumasak da olur
İnşallah kitaplar onları boşlasak uZak kalsak bile bizi bırakmıyorlar ne güzel bir bağ. Keyifli okumalarEvet o da doğru en azından bir bağ olması da önemli bir durum. Benim maalesef çok uzun süredir bağım kopmuştu. İnşallah istiktarı sağlayabilirim bu konuda
Teşekkür ederimİnşallah kitaplar onları boşlasak uZak kalsak bile bizi bırakmıyorlar ne güzel bir bağ. Keyifli okumalar
Tabloyu güncelledim eksikleri lütfen beni etiketleyerek bildirebilir misiniz :)
Kral kaybederse okuma listemde var. İçine çeken bir kitap mı acaba. Merak ettim.
Yeni başlamıştım kitap okumaya uzun bir aradan sonra-baya uzun-. Şuan ikinci kitaptayım ama biraz zor ilerliyorum. Birkaç sayfa okudum sadece..
Bi tane uygulama var tavsiye ederim. Okuduğun okuyacağın kitapları ekleyebiliyorsun.. Okumak istediğin kitaplar hakkında incelemelere yorumlara ulaşabiliyorsun.çok güzel tekrar şiddetle hepinize tavsiye ediyorum