Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bi tane uygulama var tavsiye ederim. Okuduğun okuyacağın kitapları ekleyebiliyorsun.. Okumak istediğin kitaplar hakkında incelemelere yorumlara ulaşabiliyorsun.çok güzel tekrar şiddetle hepinize tavsiye ediyorum 😂
Ya harika
Özelden yazabilirmisin rica etsem canım belki burda yasaktır paylaşmak

Son 62 sayfaaaa
Bu arada ben de küçük bir not defterine yazıyorum okuduğum kitapları unutmamak için 😄
Yıllık ajandalar tutarım ben(3 yıldır tutuyorum) ve her ay için kitaplar diye başlık vardır oraya da not ederim Instagram da öne çıkanlara okudum bitti diye ekledim o da güzel oluyor 🤗🌸

Bazı durumlarda garantici davranmama bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuç bu kitap listesi durumu. 😂Özellikle bir kitabı satın almadan önce ben de fazla detaya inmeden yorumlarına bakıyorum. Üye olmadan uzaktan takip ettiğim birkaç site var ama genelde satın alma esnasında gördüğüm okuyucu yorumları veya yıldızlar yeterli olabiliyor benim için.
Kitap yorumları üzerine aktif olan, yazan kişiler için dediğiniz uygulama ve siteler elbette çok kullanışlı ve faydalıdır.

Satın alırken dikkat ettiğim kitap açıklaması sonra puan yıldız ve yorumlar. Uygulamalar siteler şimdi de burası 😊

Bi tane uygulama var tavsiye ederim. Okuduğun okuyacağın kitapları ekleyebiliyorsun.. Okumak istediğin kitaplar hakkında incelemelere yorumlara ulaşabiliyorsun.çok güzel tekrar şiddetle hepinize tavsiye ediyorum 😂
Bende kullanıyorum bir uygulama adı ne acaba seninkinin özelden yazabilir misin :)

kitapzede kitapzede beşinci kitabım diyebileceğim Edgar Allan Poe dan seçtiğim 13 hikayeyi bitirdim.
Kızıl Ölüm Maskesi,
Bir Makaleyi X'lemek,
Wissahiccon'da Bir Sabah,
Eşya Felsefesi,
Sessizlik Bir Masal (Siope),
Aldatma,
Bir Kudüs Öyküsü,
Dört Hayvan Bir Arada; İnsan-Zürafa,
Bir Haftada Üç Pazar,
Sözcüklerin Gücü,
Sfenks,
Eleonora,
Peri Adası hikayelerini okudum.

Sırada altıncı kitap olan Varolmanın Acısı- Schopenhauer Felsefesine Giriş (Arthur Schopenhauer) var.

kitapzede kitapzede beşinci kitabım diyebileceğim Edgar Allan Poe dan seçtiğim 13 hikayeyi bitirdim.
Kızıl Ölüm Maskesi,
Bir Makaleyi X'lemek,
Wissahiccon'da Bir Sabah,
Eşya Felsefesi,
Sessizlik Bir Masal (Siope),
Aldatma,
Bir Kudüs Öyküsü,
Dört Hayvan Bir Arada; İnsan-Zürafa,
Bir Haftada Üç Pazar,
Sözcüklerin Gücü,
Sfenks,
Eleonora,
Peri Adası hikayelerini okudum.

Sırada altıncı kitap olan Varolmanın Acısı- Schopenhauer Felsefesine Giriş (Arthur Schopenhauer) var.
Schopenhauer’in tüm kitaplarını okudum, hayatta fikirlerine en saygı duyduğum kişiler arasındadır. Hayranım. Umarım siz de beğenirsiniz 🥰

Schopenhauer’in tüm kitaplarını okudum, hayatta fikirlerine en saygı duyduğum kişiler arasındadır. Hayranım. Umarım siz de beğenirsiniz 🥰
Ne kadar şanslısınız tüm kitaplarını okuduğunuz için. 🥰 En son üniversite yıllarında ya ders için ya da ödev için okumuştum Schopenhauer. Bazı düşünürlerin kitaplarını bir sorumluluğu yerine getirmek için değil de, istediğim için okumayı özlemişim. 🙂 Kitap adından da anlaşılacağı üzere gerçekten giriş kitabı. Şu an özlem gideriyoruz. 🤭😂

Yeni başlamıştım kitap okumaya uzun bir aradan sonra-baya uzun-. Şuan ikinci kitaptayım ama biraz zor ilerliyorum. Birkaç sayfa okudum sadece..
Olsun hiç okumamaktan Iyidir ben bugün hiç okuyamadım mesela. Kitapla bağımız sürsün her gün okumasak da olur :KK68:

Olsun hiç okumamaktan Iyidir ben bugün hiç okuyamadım mesela. Kitapla bağımız sürsün her gün okumasak da olur :KK68:
Evet o da doğru en azından bir bağ olması da önemli bir durum. Benim maalesef çok uzun süredir bağım kopmuştu. İnşallah istiktarı sağlayabilirim bu konuda :KK68:

Evet o da doğru en azından bir bağ olması da önemli bir durum. Benim maalesef çok uzun süredir bağım kopmuştu. İnşallah istiktarı sağlayabilirim bu konuda :KK68:
İnşallah 🥰 kitaplar onları boşlasak uZak kalsak bile bizi bırakmıyorlar ne güzel bir bağ. Keyifli okumalar:KK200:

Ay o uygulamanın adı nedir rica etsem :KK36: bendeo tarz bir uygulama aradım bulamadım kitap okuma günlüğü gibi...

X