Kitap Okuma Günlüğü 📚

"Sevdiğimiz insanların izleri neden bir yerde sürekli kalmazlar, neden onları her aradığımızda bulamayız? Bugün Düyşen'le birlikte indiğimiz o keçi yolunu bulsam kapanır, izlerini öperim. Çünkü yaşama dönüşüm o yolla başlamıştır."
Cengiz Aytmatov Ilk Öğretmenim kitabı da bitti.
Yaşar Kemal Filler Sultanı Ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca kitabına geçiyorum 208 sayfa
kitapzede kitapzede 🤗

"Sevdiğimiz insanların izleri neden bir yerde sürekli kalmazlar, neden onları her aradığımızda bulamayız? Bugün Düyşen'le birlikte indiğimiz o keçi yolunu bulsam kapanır, izlerini öperim. Çünkü yaşama dönüşüm o yolla başlamıştır."
Cengiz Aytmatov Ilk Öğretmenim kitabı da bitti.
Yaşar Kemal Filler Sultanı Ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca kitabına geçiyorum 208 sayfa
kitapzede kitapzede 🤗
Senin hedefini geçeceğinden hiç şüphem yok harikasın :)

Kızlaaaaar
Gece vicdanımı dinleyerek kitap okudum ve kitabımı bitirdim
Gazap üzümleri bitti kitapzede kitapzede kuzum
Şimdi yeni kitabım Sinan AKYÜZ-Meyra
2020 hedefim 50 idi
Bu 3.kitabım olacak
Çok yavaş ilerliyorum ama bugünden itibaren hızlanma vaktiii😍

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 30
Kızlaaaaar
2020 hedefim 50 idi
Bu 3.kitabım olacak
Ben de bu kitap için yorum bekliyorum merak ediyordum çünkü zahmet olmazsa size 🤗 keyifli okumalar 📚

Böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim buraya katıldıktan sonra daha fazla okumaya çalışıyorum sağ olun:kahve:😊😊
Ben teşekkür ederim ne güzel insanlar tanıdım burda :)
Kızlaaaaar
2020 hedefim 50 idi
Bu 3.kitabım olacak
Bende istediğim performansu yakalayamadım bu sene duygusal sebeplerden dolayı aklımı toplayamadım. İş yerim çok kötüydü, nişanlandım sonra şükür atandım başka bir şehre ev taşıdım buraya alışmaya çalış yeni iş derken korona problemi çıktı ve şimdi düğün yapabilecek miyim o bile meçhul her şey karmakarışık kafamı toplayamıyorum

Kızlar selam, ilişkilerle alakalı kitap tavsiyesi verebilir misiniz ? Daha güzel daha sağlıklı ilişkiler yaşamak için kitaplar bileninden tavsiyeleri bekliyorum🤗 ?

Kızlar selam, ilişkilerle alakalı kitap tavsiyesi verebilir misiniz ? Daha güzel daha sağlıklı ilişkiler yaşamak için kitaplar bileninden tavsiyeleri bekliyorum🤗 ?
*İlişkilerin ABC si ( yazarını hatırlayamadım)
*Erkekler neden dinlemez, Kadınlar neden harita okuyamaz( çok güzel bir kitaptır tavsiye ederim)
Aklıma geldikçe yazacağım🌸

*Erkekler neden dinlemez, Kadınlar neden harita okuyamaz( çok güzel bir kitaptır tavsiye ederim)
Ben araştırırken bir kitap buldum . Erkekler neden dişli kadınlarla evlenir ? İsminde . Biliyor musunuz bunu ?

Bu ara kitap okuyamıyorum motivasyon amaçlı kitap alacağım. Kitap listesi oluşturuyorum Ben de ikinci söylediğiniz kitabı ekledim ama malesef hiç bir sitede yok. Nadir kitapta 50 lira.Üzüldüm 😔

Bu ara kitap okuyamıyorum motivasyon amaçlı kitap alacağım. Kitap listesi oluşturuyorum Ben de ikinci söylediğiniz kitabı ekledim ama malesef hiç bir sitede yok. Nadir kitapta 50 lira.Üzüldüm 😔
Belki virüsten dolayı stok sorunu da olabilir canım , aralıklarla bence yeniden bakabilirsin , inşallah bulabilirsin çok ama çok güzel bir kitaptır

X