- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 31
Tmmdır sıkıntı değilPc den duzenleme yapamadığım icin tabloyu guncelleyemedim tablo isi beni yapamadigimdan strese soktu onu kaldiracagim kizlar sayfa sayisi uzerinden gidelik yine zaten ben okumaya baslayamadim kendimi kötü hissediyorum
Erteledim kuzum bakalaim pc den ugrasirim ama henuz yapamiyorum :)Tmmdır sıkıntı değilokursun daha dert etme
Topikde görmek istediğim coşku yok yaav Nerde buu kitabkurtlarııErteledim kuzum bakalaim pc den ugrasirim ama henuz yapamiyorum :)
Bir suredir yoktum ya bi hareket azalmis pc ye gecince herkesi etiketleyip costurcamTopikde görmek istediğim coşku yok yaav Nerde buu kitabkurtlarıı
Hosgeldin günlük bildirim yapmiyoruz ama 3 4 gune bir ugramak iyi olur pc ye geçince ekleyecegim seni :)Motive etmesi açısından süper olmuş. Günlük güncelleme yapamayabilirim ama katılmak isterim
Kızıl göğün altında Mark Sullivan 130sy
Yıllık hedifim de 30du. 4. kitabımı okuyorum.
Bir suredir yoktum ya bi hareket azalmis pc ye gecince herkesi etiketleyip costurcam
Kitap kurtlarııı nerelerdesinizz ben yeni düzenime ayak uydurmaya çalışırken aksattım okumaları biraz ama sizlerde yokunuz hele bi gelin okuyalım yine beraber
TUNA80
rosebatum
C cecenn
H M
ciseak77
Mikan
Nego
@Mozaikleon
pearlweed
Bonus
Bea Smith
B black cat
deryalima
CEYDOS
@illuminae
patruska
pammuk prensess
M Marion cotillard
@beyazinci
@aslihancngz
yet07
@LadyAtom
Bende bu ay çok okuyamadım :/Kitap kurtlarııı nerelerdesinizz ben yeni düzenime ayak uydurmaya çalışırken aksattım okumaları biraz ama sizlerde yokunuz hele bi gelin okuyalım yine beraber
TUNA80
rosebatum
C cecenn
H M
ciseak77
Mikan
Nego
@Mozaikleon
pearlweed
Bonus
Bea Smith
B black cat
deryalima
CEYDOS
@illuminae
patruska
pammuk prensess
M Marion cotillard
@beyazinci
@aslihancngz
yet07
@LadyAtom
Şöyle yapalım dili basit ve eğlencelik bir kitap seç ve onu okumayı dne okuduğun kitapları değiştir bazen ben de öyle oluyorum mesela şu anburalardayım hep ama okuma yapamıyorum.
Yani şöyle bişey var okuduğumu zor anlıyorum bu aralar çok aralar verince de soğukluk olmuş sanki.
Okudukça okuyasın gelir ya tam tersini yaşıyorum
Temizlikten o negom ben biliyorumBende bu ay çok okuyamadım :/
Şöyle yapalım dili basit ve eğlencelik bir kitap seç ve onu okumayı dne okuduğun kitapları değiştir bazen ben de öyle oluyorum mesela şu an
Temizlikten o negom ben bililiorum
Yeniden başlayalım az az günde 5 sayfa ben de başlayacağım valla :)
Evet yarın başlıyım inşaallah, zaten başlarsam 5 sayfa ile kalmamŞöyle yapalım dili basit ve eğlencelik bir kitap seç ve onu okumayı dne okuduğun kitapları değiştir bazen ben de öyle oluyorum mesela şu an
Temizlikten o negom ben bililiorum
Yeniden başlayalım az az günde 5 sayfa ben de başlayacağım valla :)
Harika olurKızıma dk tutucam okusun diye bende kendime tutayım 15 dk. Olur mu?
Ben de saymıyordum ta ki 300 sayfalık bir kitabı ordan bitirene kadar sonra saydım boşa değil bu 300 sayfa diyeEvet yarın başlıyım inşaallah, zaten başlarsam 5 sayfa ile kalmam
E kitap okuyorum ara ara ama onu kitaptan sayamıyorum bir türlü
500 sayfalık bitirdim bendeHarika olur
Ben de saymıyordum ta ki 300 sayfalık bir kitabı ordan bitirene kadar sonra saydım boşa değil bu 300 sayfa diye
Ben de burdayım okumaya devam ediyorum yılın 4. Kitabındayım. Sayfa saymıyorum amaKitap kurtlarııı nerelerdesinizz ben yeni düzenime ayak uydurmaya çalışırken aksattım okumaları biraz ama sizlerde yokunuz hele bi gelin okuyalım yine beraber
TUNA80
rosebatum
C cecenn
H M
ciseak77
Mikan
Nego
@Mozaikleon
pearlweed
Bonus
Bea Smith
B black cat